שאלון שישי

ברררר

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo27.gifשאלון שישי../images/Emo37.gif../images/Emo47.gif

כללי:
שם:
איזור מגורים/עיר:
אחים/אחיות?
בע"ח?
חבר/חברה?
התנשקת?
וסקס?
אוכל מועדף:
שתייה מועדפת:
אתרי אינטרנט אהובים:
תוכניות טלוויזיה אהובות: מחשבים ואינטרנט:
יש לכם מחשב בחדר?
יש מסנג'ר?
יש אייסיקיו?
מכורים למסן ואייסי?
אוהבים סימס?
מכירים את המשחק לגו מכוניות?
יש אנטי וירוס?
איזה?
יש מיקרופון?
יש מצלמת אינטרנט?
גולשים עד שעות הלילה המאוחרות מאוד באינטרנט, או סתם?
מכורים לאינטרנט?
מכורים לאתר כלשהו?
מכורים לפורום הזה?
מהו דף הבית שלכם?
אתר משחקים אהוב ברשת:
נכנסים הרבה לתפוז?
ולפורום הזה?
ולקומונות?
ולבלוגים? אוכל:
אוכל מועדף?
אוהבים ג'אנק פוד?
עוף או שניצל?
אורז או תפו"א?
עוגה או עוגיות?
קפה או תה?
בורקס או רוגעלך?
מצה או לחמנייה מקמח מצה?
מרק או לפתן?
אוהבים משקאות עם קפאין? (למשל: קפה, קולה)
אוהבים משקאות מוגזים?
אוהבים מאפים?
אתם בדיאטה?
אוהבים ממתקים? לימודים:
אוהבים ללמוד?
אתם בתיכון/חטיבה/יסודי?
שיעור אהוב:
שיעור שנוא:
רוצים לחזור ללמוד?
יש מורות בביצפר שנטפלות אליכם?
ידש מורות שעושות לכם פרוטקציות?
מאחרים?
מבריזים?
נוסעים באוטובוס לביצפר?
מסיעים אתכם?
הולכים לבד לבצפר?
מקצוע שאתם מצטיינים בו:
מקצוע שאתם גרועים בו:
איך הייתה התעודה? תפוז: פורומים, קומונות, בלוגים
אוהבים את אתר תפוז?
נכנסים לקומונות?
קומונות אהובות:
נכנסים לבלוגים?
בלוגים אהובים:
נכנסים לפורומים?
פורומים אהובים:
תפוז הוא האתר בית שלכם?
סמיילים אהובים בפורומים:
וסימנים:
פעילים בתפוז?
מנהלים פורום כלשהו?
אם כן, איזה?
יש לכם קומונה?
יש לכם בלוג? ***היום זה לא מקורי, תסלחו לי לא הייתי בבית כל השבוע....*** שבת שלום!

dsol

New member
|יאלללהההההה|

כללי: שם: דודי איזור מגורים/עיר: אשדוד סיטי גיל: 17 זאת אומרת שאת/ה עולה לכיתה? י"ב אחים/אחיות? אחות בת 13 ואח בן 2 וחצי בע"ח? 2 טוקונים חבר/חברה?
התנשקת?
וסקס?
אוכל מועדף: גבינות ובצק שתייה מועדפת: ספרייט |תזרום| אתרי אינטרנט אהובים: ואללה/תפוז תוכניות טלוויזיה אהובות: מגרש ביתי/THE O.C מחשבים ואינטרנט: יש לכם מחשב בחדר?
יש מסנג'ר?
יש אייסיקיו?
מכורים למסן ואייסי? רק למסנג'ר אוהבים סימס?
מכירים את המשחק לגו מכוניות?
יש אנטי וירוס?
איזה? מקאפי יש מיקרופון?
יש מצלמת אינטרנט?
גולשים עד שעות הלילה המאוחרות מאוד באינטרנט, או סתם?תלוי במצב רוח מכורים לאינטרנט?
מכורים לאתר כלשהו?
מכורים לפורום הזה?
מהו דף הבית שלכם? ריק אתר משחקים אהוב ברשת:
נכנסים הרבה לתפוז?
יותר מידי נראה לי ולפורום הזה?
ולקומונות?
ולבלוגים?
לפעמים אוכל: אוכל מועדף? שוב ? תקראו למעלה אוהבים ג'אנק פוד?
עוף או שניצל? עוף אורז או תפו"א? לא אוכל את שניהם ! עוגה או עוגיות? גם לא אוכל... אבל עוגיות קפה או תה? תה, קפה זה מר בורקס או רוגעלך? תלוי מה מתחשק מצה או לחמנייה מקמח מצה? מצה !! (אני אוהב מצות) מרק או לפתן?
אוהבים משקאות עם קפאין? (למשל: קפה, קולה)
אוהבים משקאות מוגזים?
אוהבים מאפים? לפעמים אתם בדיאטה?
אוהבים ממתקים?
לימודים: אוהבים ללמוד?
אתם בתיכון/חטיבה/יסודי? תיכון שיעור אהוב: חופשי ! שיעור שנוא: הכול בעירק ספורט... אבל בעצם אני הופך אותו לשיעור חופשי אז בסדר רוצים לחזור ללמוד?
יש מורות בביצפר שנטפלות אליכם? ידש מורות שעושות לכם פרוטקציות?
כל המורות שונאות אותי שאני לא מכין שיעורים ונרדם להן מאחרים? בדרך כלל לא מבריזים? רק מספורט נוסעים באוטובוס לביצפר?
מסיעים אתכם?
הולכים לבד לבצפר? ברגל ? לאא אוטובוס מקצוע שאתם מצטיינים בו: חשמל ?! (בלעע עזבו) אהה וספורט ! הגעתי ל 2 שיעורים כל השנה וקיבלתי 85 זה מצטעען או לא ? מקצוע שאתם גרועים בו: חח כל השאר ? בעיקר לשון ! איך הייתה התעודה? ממוצע 72 בערך תפוז: פורומים, קומונות, בלוגים אוהבים את אתר תפוז?
נכנסים לקומונות?
קומונות אהובות: איריס פרחי נכנסים לבלוגים?
בלוגים אהובים: חח הבלוג שלי ושל עוד אחת נכנסים לפורומים?
פורומים אהובים: נובה,מטרופולין,רוק ישראלי,שייגעצ תפוז הוא האתר בית שלכם?
סמיילים אהובים בפורומים:
וסימנים:
|חלב| (חבל שיש אותו רק בשבועות) פעילים בתפוז?
מנהלים פורום כלשהו? עוד מעט.... נשטלת על תפוז ! אם כן, איזה?
יש לכם קומונה?
חח אבל נטשתי אותה מזמן.... גם ככה היא מתה יש לכם בלוג?
***היום זה לא מקורי, תסלחו לי לא הייתי בבית כל השבוע....*** שבת שלום! שאבאשששששששש שלום ! גם לך

ברררר

New member
../images/Emo109.gifג'ו!

כללי: שם:בר איזור מגורים/עיר:צפון/משגב גיל:16 וחצי זאת אומרת שאת/ה עולה לכיתה?י"א אחים/אחיות? 2 אחיות ואח בע"ח?כלבה חבר/חברה?חבר :) התנשקת?כן...
וסקס?לאאאאאא
אוכל מועדף:מרק עגבניות של אמא שתייה מועדפת:תפוזים? אתרי אינטרנט אהובים:תפוז, וואלה, נענע.... תוכניות טלוויזיה אהובות:מגרש ביתי, עקרות בית נואשות. מחשבים ואינטרנט: יש לכם מחשב בחדר?לא יש מסנג'ר? לא יש אייסיקיו?כן מכורים למסן ואייסי? לאייסי כן אוהבים סימס?כןןןןןן מכירים את המשחק לגו מכוניות? לא יש אנטי וירוס? יש איזה?NORTON יש מיקרופון?לא יש מצלמת אינטרנט?לא גולשים עד שעות הלילה המאוחרות מאוד באינטרנט, או סתם?מתי שיוצא מכורים לאינטרנט?כן מכורים לאתר כלשהו?כןן!! לזה... מכורים לפורום הזה? כןןןןןןן מהו דף הבית שלכם?תפוז אתר משחקים אהוב ברשת:לא משחקת במחשב נכנסים הרבה לתפוז?כן ולפורום הזה?כן ולקומונות?לא ולבלוגים?לא אוכל: אוכל מועדף?אמרנו מרק לא? אוהבים ג'אנק פוד? כןןן :) עוף או שניצל?שניצל ועוף חחח אורז או תפו"א?קשהההה שניהםםם עוגה או עוגיות?עוגיות קפה או תה? קפה בורקס או רוגעלך?בורקס מצה או לחמנייה מקמח מצה?מצהההההה מרק או לפתן?מרק אוהבים משקאות עם קפאין? (למשל: קפה, קולה)מסתדרים אוהבים משקאות מוגזים?לא ממש אוהבים מאפים?בורקס
אתם בדיאטה?לא אוהבים ממתקים?כן אבל לא גומי וסוכריות ושטויות כאלה לימודים: אוהבים ללמוד?לא אתם בתיכון/חטיבה/יסודי?תיכון שיעור אהוב: היסטוריה? שיעור שנוא: מתמטיקה? רוצים לחזור ללמוד?לא יש מורות בביצפר שנטפלות אליכם?כן, כמעט כולן!!!!!!! יש מורות שעושות לכם פרוטקציות?מממממממממ כן חחח אבל לא הרבה מאחרים?כן מבריזים?כן נוסעים באוטובוס לביצפר?כן, או שאבא מסיע אותי מסיעים אתכם?כן רוב הזמן הולכים לבד לבצפר?לאאאאאאאא אמא מחזיקה לי ת'ידדדד!!! מקצוע שאתם מצטיינים בו:יש כזה? חחחח אולי תנ"ך.... מקצוע שאתם גרועים בו:מת' איך הייתה התעודה?סבירה מינוס אבל למה להזכיר? תפוז: פורומים, קומונות, בלוגים אוהבים את אתר תפוז?כן נכנסים לקומונות? מדי פעם קומונות אהובות:עברי לידר, דנה ברגר, שרון חזיז נכנסים לבלוגים?לא בלוגים אהובים:שלי? נכנסים לפורומים?כן פורומים אהובים:נובה, קולדפליי, דניאל סלומון תפוז הוא האתר בית שלכם?כן סמיילים אהובים בפורומים:
וסימנים:
פעילים בתפוז?כן.... מנהלים פורום כלשהו?לא, הלוואי אם כן, איזה?- יש לכם קומונה?לא יש לכם בלוג?כן

../images/Emo153.gif

כללי: שם: הגר איזור מגורים/עיר: הרצליה גיל: 17 זאת אומרת שאת/ה עולה לכיתה? סיימתי
אחים/אחיות? 2 בע"ח? 2 כלבות
חבר/חברה? - התנשקת?
וסקס?
אוכל מועדף: ג'אנק פוד
שתייה מועדפת: שוקו סויה
אתרי אינטרנט אהובים:
תוכניות טלוויזיה אהובות: הכי גאים שיש, עקרות בית נואשות, או סי... מחשבים ואינטרנט: יש לכם מחשב בחדר? כן. יש מסנג'ר? כן. יש אייסיקיו? לא. מכורים למסן ואייסי? לא. אוהבים סימס? לא. מכירים את המשחק לגו מכוניות? לא. יש אנטי וירוס? כן. איזה? נורטון. יש מיקרופון? לא. יש מצלמת אינטרנט? לא. גולשים עד שעות הלילה המאוחרות מאוד באינטרנט, או סתם? לצערי, כן. מכורים לאינטרנט? בזמן האחרון כן... מכורים לאתר כלשהו?
מכורים לפורום הזה? ברור! מהו דף הבית שלכם? גוגל אתר משחקים אהוב ברשת: נמ..יאהו. נכנסים הרבה לתפוז? כן... ולפורום הזה?כן... ולקומונות? בערך... ולבלוגים? לא. אוכל: אוכל מועדף? לא שאלת את זה כבר? אוהבים ג'אנק פוד? כן! עוף או שניצל? שניצל של טופוטבע. בשר זה רצח
. אורז או תפו"א? תפו"א. עוגה או עוגיות? עוגיות. קפה או תה? תה. בורקס או רוגעלך? בורקס. מצה או לחמנייה מקמח מצה? לחמנייה מקמח מצה. מרק או לפתן? מרק. אוהבים משקאות עם קפאין? (למשל: קפה, קולה) כן. אוהבים משקאות מוגזים? כן. אוהבים מאפים? כן. אתם בדיאטה? לא. אוהבים ממתקים? כן
. לימודים: אוהבים ללמוד? תלוי מה. אתם בתיכון/חטיבה/יסודי? סיימתי. שיעור אהוב: ביולוגיה/כימיה. שיעור שנוא: חנ"ג
. רוצים לחזור ללמוד? נמ..אם רק יקבלו אותי
. יש מורות בביצפר שנטפלות אליכם? לא שאני זוכרת...(אבל יש לי נטייה להדחיק דברים) יש מורות שעושות לכם פרוטקציות? לא. מאחרים? כל פעם. מבריזים? ברור. נוסעים באוטובוס לביצפר? לא. מסיעים אתכם? לא. הולכים לבד לבצפר? כן. מקצוע שאתם מצטיינים בו: נראה לי כימיה... מקצוע שאתם גרועים בו: חנ"ג, תנ"ך... איך הייתה התעודה? לא קיבלתי. תפוז: פורומים, קומונות, בלוגים אוהבים את אתר תפוז? כן. נכנסים לקומונות? כן. קומונות אהובות: לימודי רפואה. נכנסים לבלוגים? לא. בלוגים אהובים: - נכנסים לפורומים? כן. פורומים אהובים: נובה, צמחונות וטבעונות, זכויות בעלי חיים, עברי... תפוז הוא האתר בית שלכם? לא. סמיילים אהובים בפורומים:
וסימנים: - פעילים בתפוז? כן... מנהלים פורום כלשהו? לא. אם כן, איזה? - יש לכם קומונה? לא. יש לכם בלוג? לא.

ברוש15

New member
חדשה (אני מהפורום של עברי לידר)

ראיתי את הבלוג וממש אהבתי את השירים והלהקה! אז בתוקף היותי חדשה אין דרך טובה יותר להשתלב מלענות על שאלון שישי!!!! שם:בר איזור מגורים/עיר:מתן ליד כפ"ס גיל:15 זאת אומרת שאת/ה עולה לכיתה?י' אחים/אחיות? 2 אחיות בע"ח?לא אבל עוד מעט יהיה לי דג..חחח... חבר/חברה?לא התנשקת?כן וסקס?לא אוכל מועדף:פסטה עם רוטב עגבניות.... שתייה מועדפת:מ-י-ם! אתרי אינטרנט אהובים:תפוז,מי מיוזיק(קוקה קולה)וגוגל! תוכניות טלוויזיה אהובות:הכי גאים שיש(עוד מעט עונה 5...),מגרש ביתי ורוב הסדרות ביס וויקנד! מחשבים ואינטרנט: יש לכם מחשב בחדר?לא...
יש מסנג'ר? כן אתמול הורדתי... יש אייסיקיו?כן מכורים למסן ואייסי? מכורה?!לא.... אוהבים סימס?כן זה נחמד כשמשעמם מכירים את המשחק לגו מכוניות? כן..חחח.... יש אנטי וירוס? ברור! איזה?כמעט כל הסוגים שקיימים יש לי 4 סוגי אנטי וירוסים.. יש מיקרופון? כן יש מצלמת אינטרנט? כן המיקרופון נמצא במצלמה.... גולשים עד שעות הלילה המאוחרות מאוד באינטרנט, או סתם?עד 3(נחשב?) מכורים לאינטרנט?כן ברמות קשות(מדי!).... מכורים לאתר כלשהו?לא מכורים לפורום הזה? לא אבל לשל עברי כן...(בקרוב אצלכם) מהו דף הבית שלכם?סטרט אתר משחקים אהוב ברשת:וואלה משחקים... נכנסים הרבה לתפוז?כן ולפורום הזה?פעם ראשונה שלי.... ולקומונות?פחות ולבלוגים?נכנסתי פעם אחת לבלוג של נובה עם עברי... אוכל: אוכל מועדף?פסטה עם רוטב עגבניות אוהבים ג'אנק פוד?כן עוף או שניצל?לא זה ולא זה אני צמחונית.... אורז או תפו"א?תפו"א עוגה או עוגיות?עוגה קפה או תה? נס קפה בורקס או רוגעלך?רוגעלך מצה או לחמנייה מקמח מצה?מצה מרק או לפתן? מרק אוהבים משקאות עם קפאין? (למשל: קפה, קולה)כן אוהבים משקאות מוגזים?לא ממש מעדיפה מים אוהבים מאפים?בערך אתם בדיאטה?לא אוהבים ממתקים?כן לימודים: אוהבים ללמוד?לא אתם בתיכון/חטיבה/יסודי?עכשיו עולה לתיכון שיעור אהוב: אין שיעור שנוא: כולם! רוצים לחזור ללמוד?אם כן אז בגלל החברים בל ללמוד?לא! יש מורות בביצפר שנטפלות אליכם?כן כמעט כולן.......... ידש מורות שעושות לכם פרוטקציות?כן מאחרים?לפעמים מבריזים?לפעמים נוסעים באוטובוס לביצפר?כן.... מסיעים אתכם?לא הולכים לבד לבצפר?לא(זה מרחק של חצי שעה...) מקצוע שאתם מצטיינים בו:אומנות חחחחח מקצוע שאתם גרועים בו:מתמטיקה ולשון איך הייתה התעודה?סבירה תפוז: פורומים, קומונות, בלוגים אוהבים את אתר תפוז?כן נכנסים לקומונות? לפעמים קומונות אהובות:אין נכנסים לבלוגים?לא בלוגים אהובים:אין נכנסים לפורומים?כן פורומים אהובים:עברי לידר תפוז הוא האתר בית שלכם?לא סמיילים אהובים בפורומים:
וסימנים:
פעילים בתפוז?בערך מנהלים פורום כלשהו?לא אם כן, איזה?""" יש לכם קומונה?לא יש לכם בלוג?לא

ברררר

New member
היי בר, איזה שם יפה יש לך חחחח

אנחנו זוכרים שיש אנשים יותר חלשים... עברי
.

ברררר

New member
למה?

פרצוף עצוב על הסקס? כל אחד והזמן שלו!!!!!!!!1 קולה כבוד שאת שומרת על פרטיות גופך!!!! חחחחחחח אני נשמעת כמו איזו בתולה זקנה.................

יששששש שאלון ארוך?

כללי: שם:עדית איזור מגורים/עיר:ראשון לציון גיל:21 זאת אומרת שאת/ה עולה לכיתה?זה אומר שסיימתי ביצפ'ר אחים/אחיות? אחות אחת בע"ח?כלבה, שי חבר/חברה?לא התנשקת?כן וסקס?לפעמים אוכל מועדף:ג'ונס שתייה מועדפת:קולה אתרי אינטרנט אהובים:האתר של נובה... תוכניות טלוויזיה אהובות:חברים, אפקט הפחד מחשבים ואינטרנט: יש לכם מחשב בחדר?לא יש מסנג'ר? כן יש אייסיקיו?כן מכורים למסן ואייסי? למסנג'ר אוהבים סימס?מה? מכירים את המשחק לגו מכוניות? לא יש אנטי וירוס? כן איזה? לא יודעת יש מיקרופון? לא יש מצלמת אינטרנט? כן גולשים עד שעות הלילה המאוחרות מאוד באינטרנט, או סתם?לפעמים שמשעמם מכורים לאינטרנט?קצת מכורים לאתר כלשהו?לאתר של נובה מכורים לפורום הזה? כןןןןן מהו דף הבית שלכם?כן אתר משחקים אהוב ברשת:אני לא משחקת נכנסים הרבה לתפוז?כן ולפורום הזה?כן ולקומונות?לא ולבלוגים?לא אוכל: אוכל מועדף?ג'ונס אוהבים ג'אנק פוד?כן עוף או שניצל?שניצל אורז או תפו"א?אורז עוגה או עוגיות?עוגה קפה או תה? איכסה... קולה בורקס או רוגעלך?נו אי אפשר את שניהם? מצה או לחמנייה מקמח מצה? לחם מחיטה מלאה מרק או לפתן?לפתן אוהבים משקאות עם קפאין? (למשל: קפה, קולה): מכורה לקולה אוהבים משקאות מוגזים?כן אוהבים מאפים?כן אתם בדיאטה?לא אוהבים ממתקים?כן לימודים: אוהבים ללמוד?אהבתי אתם בתיכון/חטיבה/יסודי? סיימתי ביצפ'ר שיעור אהוב: אנגלית שיעור שנוא: מתמטיקה רוצים לחזור ללמוד?כן יש מורות בביצפר שנטפלות אליכם? היו בהחלט ידש מורות שעושות לכם פרוטקציות?היו גם כמה כאלה מאחרים?כן מבריזים?ברור נוסעים באוטובוס לביצפר? לא מסיעים אתכם?לא הולכים לבד לבצפר?כן מקצוע שאתם מצטיינים בו: אנגלית מקצוע שאתם גרועים בו:מתמטיקה איך הייתה התעודה?בסדר גמור תפוז: פורומים, קומונות, בלוגים אוהבים את אתר תפוז? כן נכנסים לקומונות?לא קומונות אהובות:אין נכנסים לבלוגים?כן בלוגים אהובים:הבלוג המסטורי של מיטל נכנסים לפורומים? כן פורומים אהובים:הפורום של נובה תפוז הוא האתר בית שלכם?לא סמיילים אהובים בפורומים:
וסימנים:
פעילים בתפוז?כן מנהלים פורום כלשהו?כן אם כן, איזה?פורום נובה יש לכם קומונה?לא יש לכם בלוג?לא ברוכה הבאה.. לבר החדשה שהצטרפה אלינו... אני מקווה שתהני כאן... טוב חבריי היקרים... שיהיה לכם אחלה סופשבוע.... נשיקות וחיבוקים

Amber

New member
../images/Emo140.gif

כללי:
שם: ענבר
איזור מגורים/עיר: חולון סיטי
זאת אומרת שאת/ה עולה לכיתה? 21
אחים/אחיות? 21 סתם.... שני אחים
בע"ח? אין... אחי הוא סוג של... אבל לא
חבר/חברה? אין כרגע
התנשקת? יאפ
וסקס? יאפ
אוכל מועדף: לזניה
שתייה מועדפת: דיאט קולה לימון
אתרי אינטרנט אהובים: הפורומים...
תוכניות טלוויזיה אהובות: "אוז" ז"ל האדירה
חברים, מכושפות מדי פעם (לא לצחוק! זה יפה... חוץ מהשדים וכל החבר'ה...
) מחשבים ואינטרנט:
יש לכם מחשב בחדר? כן
יש מסנג'ר? כן
יש אייסיקיו? לא
מכורים למסן ואייסי? למסנג'ר... קצת
אוהבים סימס? אחלה משחק... אבל כבר אין לי אותו...
מכירים את המשחק לגו מכוניות? כן! משחק חמוד...
יש אנטי וירוס? נראה לי.... חוץ מקישורים לפורומים אני לא יודעת מה הולך לי במחשב...
איזה? פפפ...
יש מיקרופון ? היה
יש מצלמת אינטרנט? הייתה
גולשים עד שעות הלילה המאוחרות מאוד באינטרנט, או סתם? תלוי איך הולך לי היום...
מכורים לאינטרנט? בתקופות מסוימות...
מכורים לאתר כלשהו? לא
מכורים לפורום הזה? בהחלט מבצעת בדיקה כשאני מתחברת...
מהו דף הבית שלכם? הדף הראשי של תפוז
אתר משחקים אהוב ברשת: אין
נכנסים הרבה לתפוז? כן
ולפורום הזה? כשאני במחשב, כן
ולקומונות? לא
ולבלוגים? רק לשלי... אוכל:
אוכל מועדף? מה שוב? לזניה...
אוהבים ג'אנק פוד? כן
עוף או שניצל? שניצל
אורז או תפו"א? תפו"א
עוגה או עוגיות? עוגה
קפה או תה? נס קפה (מכורה לגמרי...)
בורקס או רוגעלך? בורקס כמובן
מצה או לחמנייה מקמח מצה? מצה
מרק או לפתן? אף אחד מהשניים...
אוהבים משקאות עם קפאין? (למשל: קפה, קולה) כן
אוהבים משקאות מוגזים? כן
אוהבים מאפים? זו החולשה שלי...
אתם בדיאטה? תמיד מנסה...
אוהבים ממתקים? כן לימודים:
אוהבים ללמוד? אוהבת ללמוד רק מה שאני אוהבת ללמוד
אתם בתיכון/חטיבה/יסודי? סיימתי 12 שנ"ל, תודה...
שיעור אהוב: אמנות
שיעור שנוא: מתמטיקה
רוצים לחזור ללמוד? לא בתיכון זה בטוח... מחכה כבר ללמוד באוניברסיטה!
יש מורות בביצפר שנטפלות אליכם? לא היו כאלה...
יש מורות שעושות לכם פרוטקציות? לא היו כאלה...
מאחרים?
מבריזים?
נוסעים באוטובוס לביצפר?
מסיעים אתכם?
הולכים לבד לבצפר?
מקצוע שאתם מצטיינים בו: אמנות, ספרות, הסטוריה...
מקצוע שאתם גרועים בו: מתמטיקה... לאורך כל השנים...
איך הייתה התעודה? נתייחס לבגרות... אני מרוצה
תפוז:
פורומים, קומונות, בלוגים
אוהבים את אתר תפוז? כן
נכנסים לקומונות? לא
קומונות אהובות: אין
נכנסים לבלוגים? רק לשלי... האמת...
בלוגים אהובים: שליייייייייי
נכנסים לפורומים? לא מה פתאום...
פורומים אהובים: נובה, עברי (כשהם נרגעים...)...
תפוז הוא האתר בית שלכם? כן
סמיילים אהובים בפורומים:
וסימנים:
פעילים בתפוז? בפורומים הנ"ל... ובעוד כמה...
מנהלים פורום כלשהו? לא
אם כן, איזה?
יש לכם קומונה? לא
יש לכם בלוג? כן אני חייבת להגיד שעניתי על השאלון לפני שכתבתי משהו בפורום של עברי... סססס.......... הוציא לי את החשק לראות את הפורומים האלה... אבל אתם... אתם פורום מקסים. ואני רצינית. קהילה מקסימה. שבת רגועה...

Amber

New member
המממ...

עמוד ראשי בפורום, שרשור שמתחיל ב"איזה עדה?"

ברררר

New member
תנקס

אוי מיי גדדד!! למה הן רוצות לדעת מה הגובה של עברי לעזאזל? כדי לדעת אם הוא יוכל לעזור להן לעלות על סולם?!!? ולמי אכפת מה ההעדה שלו? העיקר שייצור! ושיהיה יפה........ ה' ישמור את הכונפות האלה....באיזה שטויות הן מתעסקות.......

Amber

New member
עזבי...

אנרגיות שמבוזבזות לחינם... זו הייתה הפעם הראשונה והאחרונה שניסיתי להגיד משהו בעניין.

למעלה