נשואה או רווקה

perrinat

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo41.gifנשואה או רווקה../images/Emo35.gif../images/Emo103.gif

תראו את הוידאו הזה. (מלפני שבועיים במקסיקו.) שאלו מעריצים שבאו להופעה אם הם מעדיפים את שאקירה נשואה או רווקה, חלק ענו
רווקה, חלק ענו
נשואה, ואחת אמרה
שאין הבדל... נחמד...

perrinat

New member
../images/Emo53.gif../images/Emo101.gifהגלריה הבאה../images/Emo103.gif

יש לי רעיון לגלריה הבאה - "שאקירה בשעות הפנאי" יהיו שם התמונות של שאקירה בים, משחקת טניס, עושה סקי. ואני צריכה עזרה ממכם - אם יש לכם את תמונות בנושא אתם מוזמנים לשרשר אותן לכאן.
אגב, אני מעדכנת את הגלריות כל הזמן, אז אתם תמיד מוזמנים לעשות סיבוב ולראות מה חדש

perrinat

New member
../images/Emo35.gifוזה מביא אותי...../images/Emo103.gif

לשאול אתכם שאלה - מה העדפה שלכם
שאקירה נשואה או שאקירה רווקה
כולם מוזמנים לשרשר את דעתם

Hurakano

New member
לא נשואה !!! לאאא לאאא !!!!

איזה נשואה מה את בסדר ????????
לא לא לאאאא !!!!! אסור !!!! אאאהההה... לא !!!!! בחיים לא !!! למה לא ? כי.... כי...... (סססס אמ אמ אמק שהיא תלך עם הקוף הזה ותעזוב אותי כמו כלב היא הייתה חולמת...) ככה !!!! לא !!!! לא ! no ! nein ! niet ! nej ! hair ! זהו... רווקה !!!! רווקה !!!!!!!!!

לא משנה העיקר גבי ספניק

ח'ברה תעזרו לי להביא את הטלנובלה החדשה של גבריאלה ספניק, "הנקמה" שילחו לי את שמכם, גיל ועיר מגורתכם, יש לי כבר מאות בעסק, תיצתרפו גם אתם, בסוף אני שולחת מכתב אחד בשם כולם עם על הפרטים של כולם לערוץ ויוה, אז תמרהו
גבריאלה ספניק

../images/Emo141.gif../images/Emo153.gif../images/Emo35.gif

לא אכפת לי איך שאקי תהיה :) אבל ניראלי שנשואה לאנטוניו :) חחחח ואין לי מושג למה :) אבל ניראלי שרוב המעריצים יעדיפו אותה דווקא רווקה ... חחחחח ככה יהיה להם יותר סיכוי :)(

לאה 13

New member
לי לא אכפת העיקר שתיהיה מאושרת

וחוץ מזה מה שהכי בא לי לראות תינוק או תינוקת

perrinat

New member
../images/Emo66.gifחחח... חמודה../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

האמת שגם לדעתי זה ממש לא ישנה, חברה של אנטוניו או נשואה לו זה כמעט אותו דבר. הכי חשוב שתהיה מאושרת

למעלה