היום בתפוז אנשים

../images/Emo47.gif../images/Emo41.gif../images/Emo39.gif היום בתפוז אנשים

כתר| הערב ב-20:00 מתחילות רשמית חגיגות אירוויזיון 2004 בפורום אירוויזיון. האירוויזיון יתקיים ב-15 במאי השנה, והיום תוכלו לצפות בתוכנית הראשונה מתוך 4, שתכין אתכם לקראת התחרות. במהלך התכנית יחולקו פרסי דיסקים ו-DVD של התחרות, ותתארח הזמרת אילנית שייצגה את ישראל פעמיים בתחרות. ניתן להשאיר לה שאלות עכשיו בפורום.
מכון הכושר everybody שפתח בלוג TV על הליכון, מארח הערב ב-20:00 על ההליכון את הראפר פישי הגדול, המוכר מלהקת שב"ק ס'. תוכלו לעזור לו לשמור על כושר וגם לשאול אותו שאלות היום ב- blogtv.
סיון ששון, כוכבת הסדרה "מיכאלה" מגיעה הערב ב-21:00 לפורום הסדרה ועונה על השאלות שלכם. אתם יכולים להכניס את שאלותיכם כבר עכשיו בפורום.

dviridit

New member
בקשת עזרה דחו]]ההההההההההההה

אל תשאלו מה קרה לי ! פייתוני החמוד שלנו יודע. איזה מזל שהיה שם לדווח לי. איזה פספוס! השארתי שאלה לאילנית והוא הזכיר אותה בתכנית מה שיותר מצצחיק שהוא אמר 'דביר אמר שאת זמרת מיוערצת עליו'. אז אתם מבינים? יהיה פיספוס אם לא אראה את אם זה ישודר בשידור חוזר. אז בבקשה אם מישהו יודע איך נכנסים לזה. כשאני נכנסת לשם יש כאילו וידאו ואז זה נהיה אפור. אם מישהו נתקל באותה בעיה שיעזור. בבקשה אנא ופליזזזזזזזזז עידית האוהבת

אם זה דחו]] אז אני אעזור ../images/Emo8.gif

צר לי, אבל לא חושב שתוכלי למצוא שידור חוזר. זה היה צ'אט לייב. כל יום כמעט יש צ'אט לייב בהמון פורומים, לא ידוע לי על מקום ארכיון לצ'אטים הללו של "תפוז". מה בדיוק הבעיה אצלך? יש לך קוביה שחורה שאת פותחת את הצ'אטTV, נכון? לפעמים צריך לרענן - ללחוץ על כפתור F5 כדי לראות עד שזה מסתדר. מז"א נהיה אפור? את מתכוונת רקע שחור בלבד? האם יש לך בכלל את התוכנה המתאימה לצפייה בסרטוני "תפוז"?

אה הבנתי שזה לא היה בדיוק צ'אט

הכי טוב שתשאלי בפורום אירוויזיון, תמיד כדאי לפנות למקור השאלה.

dviridit

New member
כן שאלתי אותם ומה שזה יוצא

רואים את הצ'ט וןמעליו יש אפור.

dviridit

New member
נו טטוב לא נורא, הרי זו לא הילארי

בי סמית. איזה מזל!!!!!!!!!!!!!!! לפי מה שידוע לי יש שידורים חוזרים כי ליהודה לוי היה שידור חוזר (כנראה שהפרימדון הופיע) ואומרים שגם למירי בוהדנה יהיה שידור חוזר. לא שאני יודעת בודאות כי עוד לא הייתי בצ'ט לייב או בשידור חוזר אבל זה מה שאומרים. ולענייני הת'ט לייב האפור. נכנסתי לצ'ט אבל אחרי כמה רגעים הוידאו שמעל הצ'ט הופך לאפור ואיןה כלום. בינתיים אלך לראות אם מישהו ענה לי בפורום אחר שבו השארתי את השאלה.

כן, שמתי ../images/Emo23.gif

יש לך היום בשעה שש ש"ח לצ'אט עם מירי בוהדנה, תיכנסי לפורום "אהבה מעבר לפינה" על מנת להגיע לצ'אט. אני אישית הייתי מוותר אבל כל אחד והטעם שלו

dviridit

New member
מי בכלל נכנס לשם? ועוד שאני יודעת

מראש שלא אראה כלום ממילא. עכשיו יכול להיות שיעזרו לי בפורום צ'ט וצ'ט מתקדם שרוניתי החמודה שלנו שלנו המליצה לי עליו. הם ביקשו ממני דוגמה של מה שיוצא לי והסבירו לי איך. אני מקוה שאקבל את העזרה הדרושה. עידית

Dawn12

New member
נצלו"ש - סקרים מתחלפים

אז האם זו היתה באמת תאונה? נדמה כי כולנו כבר שכחנו מן התאונה ומטוני (ואולי זה רק אני) אבל אף אחד לא הולך לשכוח לטרישה את הלילה הזה וגם בעתיד יחזרו להתעסק בו.
47% מכם משוכנעים כי טרישה לא התכוונה לרמוס את טוני עם ה-SUV שלה ורואים בפניה ההמומות הוכחה לכך.
33% חושבים שלא ניתן לקבוע אם היתה זו תאונה.
19% טוענים כי טרישה ידעה בדיוק מה היא עושה, ולא סתם לחצה על הדוושה כמה שרק יכלה כשנסעה אחורה. סקר חדש עולה בקרוב, והפעם הוא מוקדש כולו לג'קו!

למעלה