היום בתפוז אנשים

../images/Emo47.gif../images/Emo41.gif../images/Emo39.gif היום בתפוז אנשים

כתר| הערב ב-20:00 מתחילות רשמית חגיגות אירוויזיון 2004 בפורום אירוויזיון. האירוויזיון יתקיים ב-15 במאי השנה, והיום תוכלו לצפות בתוכנית הראשונה מתוך 4, שתכין אתכם לקראת התחרות. במהלך התכנית יחולקו פרסי דיסקים ו-DVD של התחרות, ותתארח הזמרת אילנית שייצגה את ישראל פעמיים בתחרות. ניתן להשאיר לה שאלות עכשיו בפורום.
מכון הכושר everybody שפתח בלוג TV על הליכון, מארח הערב ב-20:00 על ההליכון את הראפר פישי הגדול, המוכר מלהקת שב"ק ס'. תוכלו לעזור לו לשמור על כושר וגם לשאול אותו שאלות היום ב- blogtv.
סיון ששון, כוכבת הסדרה "מיכאלה" מגיעה הערב ב-21:00 לפורום הסדרה ועונה על השאלות שלכם. אתם יכולים להכניס את שאלותיכם כבר עכשיו בפורום.

dviridit

New member
בקשת עזרה דחופההה

נכנסת פעם לצ'ט לייב? כל פעם יוצא לי מסך אפור. היום במקרה נכנסתי לפורום ארויזיון כי הייתה בתפוז בדף הבית הודעה שיש הערב בשמונה תכנית עם אילנית ועוד אורחים מהארויזיון. שאלתי שאלה סתם ועכשיו נודע לי מידיד מאד מאד חמוד שהקריאו את שמי פעמיים ובפעם השניה המנחה אמר 'דביר אומר שאת הזמרת המוערצת עליו. נראה לי שזה ישודר פעם נוספת אז אנא בבקשה ופליזזזזז אם את יודעת משהו על זה. עזרי לי. עידית

dviridit

New member
הבעיה הסתדרה ואני נכנסת בלוגTV מזמן

לא הייתי פה בגל שחלא היה לי את מספרו והפורום ברח מרשימת פורומים מומלצים בשער צתפוז. אז עממכם הסליחה וזאת במקרה שבא לפה מישהו.

למעלה