השיר הזה

../images/Emo47.gif../images/Emo42.gifהשיר הזה../images/Emo99.gif../images/Emo42.gif../images/Emo47.gif

השיר הזה
שיר ממש יפההה ונחמדיישן
אבל בקליפ הם נראות כמו זונות
מה גם שמשמיעים\מראים את הקליפ הזה כל הזמן בערוץ 24

DaSi ON LsD

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif אם כבר שירים...

סינרגיה - צועקים על אהבה.. שיר פשוט מדהיםםםם
ותודה לדנה שאמרה לי עליווו..
חח

סינרגיה חביבים בעליל

השיר שלהם כיכב בתור כינויי למסנג'ר במשך שבוע ומעלה..: את הנסיכה את עם הכתר העוצמה גרה בארמון בין שומרי הדיכאון חיה לבדך ואף אחד לא לצידך את לבדך צועקים על אהבה מנסים וזה נורא קשה הדמעות כבר נגמרות הטיפות סימנו תקוות שלנו אני מהכפר, עובד קשה תמיד ניגר את כל רכושי אני לובש כאן על עצמי את הנסיכה ואת בכייך אני אשמע גם אם אלך אישה. צועקים על אהבה מנסים וזה נורא קשה הדמעות כבר נגמרות הטיפות סימנו תקוות שלנו חושך כבר יירד אני נשבר ומנסה אלייך מתגנב אלייך כי ליבי כואב נסיכה שלי האהבה הרגה אותי הם הורגים אותי צועקים על אהבה מנסים וזה נורא קשה הדמעות כבר נגמרות הטיפות סימנו תקוות שלנו הנסיכה עם הכתר והעוצמה גרה בארמון ביון שומרי בין שומרי הגטאות שמכרסם את החושים הם קשים החיים שלי עוברים את התהום בלעדייך היום אני לבד רוצה לקחת את כל מה שאנשים אומרים לי לא לקחת ואני צועק ושר כמו ששר סופרמן שזהו שר.

וואוו../images/Emo12.gif../images/Emo9.gifהרגע הורדתי את צועקים על

אהבה...בהחלט שיר מדהיםםםםם...יש עוד המלצות על שירים כאלה !?

Hello/Blackfield (אביב גפן!!!)

איזה שיר מדהיםםם!!! גם הוא נחרש לו לאיטו בערוץ 24 וברדיו. המנגינה+המילים המלנכוליות, זה שילוב מקסים.. והשיר עצמו כ"כ נכון לגביי. Through a different kind of silence I'm waiting, I'm wasting Into the road of sadness I'm walking without you Hello, hello, hello, hello ? Is it gonna last ? Why don't you come and take me with you And so I know you had to go I'm dreaming of the past An echo of the years we passed through Asleep in your arms I'm drifting I'm falling in sorrow Dead to the world you left me In footsteps, I follow Hello, hello, hello, hello ? Is it gonna last ? Why don't you come and take me with you And so I know you had to go I'm dreaming of the past An echo of the years we passed through

LuLiLoPiLaTo1

New member
חח מסכימה איתך../images/Emo45.gif

הן גם מזה מכוערות לדעתי חחח טוב הן הבנות של צביקה פיק סתם אין לי שום משהו אישי חחח

אני מתה על השיר הזה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

עלטה ואני סתם מביטה איך שהירח שט שט לאט לאט שוב אני מסתובבת לבדי ושומעת מרחוק שיר כל כך מתוק..... אני שומעת את השיר הזה ומשתגעת ופתאום אני מתגעגעת בוא אלי הלילה בוא יש כוכבים למעלה אני שומעת אני השיר הזה ומשתגעת ופתאום אני מתגעגעת בוא הלילה בוא אלי..... בוא אלי בוא הלילה עוד מעט השמים מעלי הירח שט וכולו מנצנץ באור זהב כמו חלום בתוך חלום בוא כבר בוא עכשיו.... אני שומעת....... (השיעמום עושה את שלו.....)

גגמממאאננינ

אני כל היום שרה אותו
נדבקתתתתייייי חחחח
רק דניאלה יפה, שרונה לא...
חבורת שלי כבר מעוצבנות עליי הם עושות לי כזה : "או שאת שרה את השיר או שאת מדברת על רועי סובר" חחח
[רועי סובר= ילד מושלם!! שאני אוהבת.. ]

DaSi ON LsD

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif../images/Emo45.gif

השיר הזה מחרפןןןןןן..!!|חבול אשכרה אני שומעת את השיר הזה ומשתגעתתתתתתת.. המילים כל כך נכונות

נפלת חזק/איפה הילד-נדבקתי בשנית,עקב

חמי אהובי, לשירים נושנים ונוסטלגיים, של חביבי משכבר הימים-איפה הילדדד.. כמה שהאזנתי להם בעבר, פשוט שעותתת.. והשיר הכייי טוב שלהם: נפלת חזק/איפה הילד אישה שאומרים לך אל תקח ממנה דבר תמיד היא תמכור לך סם אהבת אמת כמו בסמים תיפול, נופלים החיים היא תעזוב אותך, אתה תישבר אתה כבר גדול מספיק להבין, היא איננה עוד אתה תתבגר ותכיר בעובדות שאין אהבת אמת נפלת חזק, ותודה שאתה בכלל לא שולט בחיים שלך, משותק רגשני מנותק, תודה שנפלת חזק עכשיו שהכל אבוד, היא אליך תחזור תשים את ראשה בחיקך, ובוערת באש בא נישאר ידידים, אותך לאהוב בא נשחק במילות רחוקים ובוערת בוערת באש אתה תתפתה ואתה כבר אבוד, אין לך למה מה לעשות צריך את הסם שלך, למרות שעכשיו הוא יקר נפלת חזק, ותודה שאתה בכלל לא שולט בחיים שלך, משותק, רגשני מנותק, תודה שנפלת חזק

למעלה