והזוכה הוא ....
|כת

../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif והזוכה הוא .... ../images/Emo47.gif|כת

אז ככה למרות שהתחרות הייתה קשה בין שני מתומדדים בסוף נבחר האדם שידוע פה כ- .... אז מה דעתכם לפני זה שנדבר קצת על מזג האויר או על המצב בארץ .... הא רגע (תמיד רציתי לעשות את זה ...) הזוכה הוא :
Sharki
ברכות אני בטוח שכולכם תוכלו לראות את הציור שלו וכמובן את הקומיקס עצמו כאשר תקנו את החוברת הראשונה Detectives VPD שיוצאת בסוף חודש זה למכירה. תודה לכולם ותחכו לתחרות הבאה ...

Humus_Chipsalat

New member
אוקיי שאלה רצינית...

באיזה מסגרת תמכרו את זה??? לא כי.. זה מאוד נחמד והכל.. האתר מעוצב וזה... אבל... זה... אררמממ... טוב, אמרתי מספיק... לא משנה carry on

The Crusader

New member
חחחחח

ליאור תהיה בריא אתה והדיל דו רה מי פא סול לה סי דווווו חחחח בכל אופן ברוכתיי שרקי לפי התיורים הקודמים שלך מגיע לך אתה מצייר יפה מאוד (לוחש במרמור-יא מנייאק) חחחח סתם סתם ^_^ הכל ברוח טובה

The Crusader

New member
חחחח

ליאור תהיה בריא אתה והדיל דו רה מי פא סול לה סי דווווו חחחח בכל אופן ברוכתיי שרקי לפי התיורים הקודמים שלך מגיע לך אתה מצייר יפה מאוד (לוחש במרמור-יא מנייאק) חחחח סתם סתם ^_^ הכל ברוח טובה

green lantern

New member
באותה דרך שDC וMARVEL מוציאים

לאור.. הולינג וולף הוא סטודיו קומיקס (שבמקרה הולינג וולף הקים) שמוציא לאור חוברות.. ולא מסכים לצרף אותי לצוות שלו...
אגב האם אפשר לקנות את הקומיקס שלכם בעולם הרחונים?

giri

New member
כל הכבוד!!!

שרקי, מגיע לך ובצדק!! עכשיו אל תבייש את הפירמה בעטיפה... אני מחכה בקוצר רוח לראות את החוברת... וגם לתחרות הבאה!! אולי תתרום לפורום את הציור ששלחת לתחרות?

Humus_Chipsalat

New member
אוקיי... מה?

ובאשר לך גרין לנטרן... ידידי... אל תהיה עצוב... ראיתי ת´ציורים או לפחות את עיצוב הדמויות.. וזו האכזבה הגדולה ביותר שנתקלתי בה עד עכשיו... (הלוגו ממש יפה.. מי צייר?) הציורים לא קרובים ללהיות מקצועיים... אפילו חובבניים מינוס... סליחה על הביקורת הקשה אבל אני רוצה להבין מה גורם לכם לחשוב שאתם יכולים להתחרות עם קומיקסים גדולים..כלומר, מה יגרום לי כלקוח לבחור את שלכם על פני איזה עותק של ספיידרמן...

תשובה,

קודם כל אין דבר כזה כמו ביקורת קשה, כל אחד צריך להגיד את דבריו כמו שהוא חושב במידה והוא באמת מאמין בהם. לשאלותיך דבר ראשון חשוב לי לציין שבמידה והייתי רוצה להתחרות בתאגידים הייתי מקים חברת סטארט אפ ... אני מנסה להוכיח שבישראל אפשר להוציא חוברות קומיקס מעניינות באיכות מעולה. אני לא ממש מבין למה הביקורת שלך על העיצובים של הדמויות היא חובבנית - האם העיצוב לא מתאים לך ... זאת זכותך ... אבל שוב אני מאמין במוצר שלנו, מעבר לזה אני מאמין שרבים כאן מכירים את הציירת של החוברת הראשונה, Detectives VPD - אביב אור, ומה שלא תגיד היא הכל רק לא חובבנית. קודם תקנה את החוברת הראשונה - תקרא אותה תהנה - אנחנו נשמח מאוד לא תהנה על תקנה את החוברות הבאות. זה הענין. למען האמת Howling Wolf Studios מנסה לעשות משהו שיתאים לכולם ואנחנו נסביר על זה יותר מאוחר. אנחנו הולכים להיות פה עוד הרבה זמן ולהוציא חוברות כל עוד יש לנו רצון ויש ביקוש לזה. אני אשמח לענות לך דא"ג פרטנית דרך האימייל לכל שאלה שיש (לא רק לו ספציפית) תודה, חנן נ.ב. את הלוגו אני ציירתי.

Humus_Chipsalat

New member
יודע מה סבבה...

לא התכוונתי חובבני דווקא לאביב אור ספציפית רק עכשיו ראיתי את ה Weekly art אז בסדר... השאלה היא אחרת... ואני חוזר שוב. אם היום אני כלקוח, רוצה לקנות קומיקס... יש לי ראש פתוח לשינויים.. ובאמת העלילה לא רעה... אבל הציורים עצמם, לפחות חלקם... אינם ברמה מספקת להוצאת קומיקס לאור... מצד שני, מי אני שאשפוט. אם יש לכם ת´כסף ואת האחריות להוציא את הקומיקס "כחול לבן" הראשון, לא רק שאני לא אעצור בעדכם, אלא אני גם אהיה הראשון שיקנה אותו (טוב לא יודע אם הראשון, אבל הבנת אותי) אולי זה יתחיל טרנד של הוצאת קומיקסים מקוריים... (כל צייר יצייר חוברת אחרת?! או מה?) מה קורה עם מחיר? כי יש הרבה הוצאות לכסות הרי.. דפוס וכאלה... בהצלחה רבה! -ליאור.

למעלה