שלומי היקר

karoleking

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo47.gifשלומי היקר../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

ואני באמת מתכוונת לזה. אתה באמת יקר לנו. ולכן אני רוצה לספר לך משהו. אתמול בערב אחרי ההופעה, איתן סיפר לנו (אולי נפלט לו) שאמרת לו שהלוואי עליך מעריצים כמוהו. אז לידיעתך, שלומי היקר, יש לך. אני בטוחה שלפחות 2. אותי לימדו להעריך אנשים לא לפי היכולת שלהם לתת, אלא לפי יכולת לאהוב. לשמחתנו, אהבה לא ניתן למדוד. טוב שכך. אבל תדע, שאנחנו באמת אוהבים אותך מאוד ושלא יהיה לך ספק בכך. אז תפסיק לבכות לאיתן בבקשה. עכשיו להופעה... היה פשוט מדהים... השיר "היידה" אחד הגדולים ששרת אי פעם. הוא פשוט סוחף.. והכי יפה שהוא מתחיל ככה בשקט... ואנשים ישבו, חשבו שזה הולך להיות "אבא" או משהו... ואז הפיצוץץץץץץ!!! חבל שלא שרת אותו שוב בהדרן. הוא שיר מנצח! הקטע הספרדי בסוף, היה מיוחד. רומנטי ויפה. יפה לכם לשיר בספרדית. סרנאדות כאלה. משגע.. כשבאנו אליך מאחורי הקלעים, אביך היה שם. הבת שלי נדלקה עליו כי הוא (שיהיה בריא) הזכיר לה את סבא שלה עם הפיסטיל. אז אמרתי לה "זה טורקי זה כמו סבא" והוא התחיל לדבר איתנו. איש מתוק מאוד אבא שלך. באמת חמוד. זהו. היה כיף, נראה לי שלא נוותר על המופע פרידה". איך אפשר! נשיקות קרול

orianush

New member
../images/Emo45.gif את צודקת מאוד!

חוץ מזה אצלנו זה הרבה מעבר להערצה זה הרבה אהבה והערכה ואין דבר יותר טוב מזה

nina41

New member
ממה שקראתי עד כה אני מסכימה איתכן

אתן צודקות. תמשיכו בגישה הזאת יכול ליהיות שלמפוע הפרידה אבוא גם אולי ניפגש שם מי יודע. לילה טוב ממאיה.

nina41

New member
../images/Emo3.gif בלה בלה בלה איך טעיתי למופע הסיום ,

לא נורא העיקר הכוונה

דלידל

New member
הי חייבת להגיב

אני בדרך כלל קוראת פאסיבית ... אך קראתי סגרתי את המחשב וחזרתי אני מסכימה עם כל מילה של קרול אהבה זאת המילה לבוא כמעט לכל ההופעות -בנתיים באזור המרכז
לעשות שמניות להחליף מילה עם שלומי
לשמוע ברכב רק את הדיסק של שלומי והילדים שואלים (שאלו בהתחלה עכשיו התרגלו....)"אמא למה רק את הדיסק הזה למה לא אחרים.... שהבן הפעוט שלי שעדיין לא מדבר יודע לשיר את "אבא" ולהגיד שלומי שבת בקול של אפרוח
שלא לדבר על הבנות (7,5) שיודעות בעל פה את רוב השירים -טוב אולי הגזמתי.....ושהולכות לבוא עימי להופעת הפרידה
וששומר המסך שלנו הוא שלומי ושאין אדם בעולם שלא יודע עד כמה אני אוהבת אותו ו... בכל אופן לדעתי הדברים נאמרו כלאחר יד ושלומי לא התכוון -הדברים נאמרו כדי להחמיא לצד השני ובטח ללא שום כוונה והיתה אחלה הופעה מדהימה ומרגשת והבנתי ששהופעה של שלומי לבד תהיה רק בשנה הבאה
... ושוב יש לכם אחלה פורום ואני חושבת שאתם ...וגם אני
אחלה מעריצים המון

karoleking

New member
יפה לך...../images/Emo24.gif

רק מעריצים אמיתיים יכולים להבין על מה את מדברת... אכן זוהי אהבה אמיתית... גם לי יש ילדים ואני מכירה את התופעה הזו. כל הכבוד לך על החיזוק! שלומי חייב להבין שכולנו כאן באמת אבל באמת, אוהבים אותו. תבקרי יותר ותגיבי! לא להיות פסיבית, את נראת לי בחורה נחמדה וחבל שאת לא פעילה יותר!

דלידל

New member
הי תודה אמנם נפגשנו לשניה

וקצת... מאמינה שנתראה יותר לגבי הפאסיבות אשתדל לא כל כך אוהבת לכתוב במחשב ... לא מצליחה להעלות תמונות הסברתם לי בעבר (הקישור למטה אבל לא הולך....) ישנה דרך אחרת? להתראות בנתיים

orianush

New member
את יכולה לשלוח לי או לקרול

באימייל, מסנג'ר מה שנוח לך.. ואנחנו נעלה את זה לכאן

orianush

New member
טוב הייתה אי הבנה קטנה

שלומי לא אמר את מה שנאמר פה והוא מאוד מאוד מפרגן ומעריך את מי שפה ואת מה שעשינו והוא התרגש מאוד לראות את השלט מה את אומרת קרול ניתן לו אותו?

karoleking

New member
את מה? מה ניתן לו?

את הלב
כבר נתנו, את הנשמה כבר נתנו, מה את רוצה לתת לו עכשיו? את השלט? קטן עלינו! אחרי קיסריה 2 אולי.. אם הוא יהיה נחמד.... סתםםם.. שלומי, שתדע, אתה הוכחת לי באופן אישי שאתה הבן אדם הכי רגיש והכי מיוחד בעולם! ואני לא סתם אומרת את זה. ריגשת אותי ואל בעלי עד דמעות. וכמה שאהבנו אותך לפני המקרה, עכשיו אתה חדרת לליבנו. ויהיה קשה להזיז אותך משם. אני שמחה שהייתה אי-הבנה ושאתה מודע לכך שאוהבים אותך
נשיקות קרול

נכון מאוד קרול! והתמונות מדהימות..

אין עלייך! אני אישית מאודד נהניתי! אומנם ראיתי את ההופעה של שלומי ופבלו כבר מלאא פעמים אבל ממש ממש נהניתי. וגם זו הייתה הפעם הראשונה שלי בקיסריה. אבל ממש לא האחרונה. שבוע טוב לכולם וקרול תודה רבה על התמונות. והשלט יצא מהמם!

למעלה