karoleking
New member
../images/Emo47.gif../images/Emo47.gifשלומי היקר../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif
ואני באמת מתכוונת לזה. אתה באמת יקר לנו. ולכן אני רוצה לספר לך משהו. אתמול בערב אחרי ההופעה, איתן סיפר לנו (אולי נפלט לו) שאמרת לו שהלוואי עליך מעריצים כמוהו. אז לידיעתך, שלומי היקר, יש לך. אני בטוחה שלפחות 2. אותי לימדו להעריך אנשים לא לפי היכולת שלהם לתת, אלא לפי יכולת לאהוב. לשמחתנו, אהבה לא ניתן למדוד. טוב שכך. אבל תדע, שאנחנו באמת אוהבים אותך מאוד ושלא יהיה לך ספק בכך. אז תפסיק לבכות לאיתן בבקשה. עכשיו להופעה... היה פשוט מדהים... השיר "היידה" אחד הגדולים ששרת אי פעם. הוא פשוט סוחף.. והכי יפה שהוא מתחיל ככה בשקט... ואנשים ישבו, חשבו שזה הולך להיות "אבא" או משהו... ואז הפיצוץץץץץץ!!! חבל שלא שרת אותו שוב בהדרן. הוא שיר מנצח! הקטע הספרדי בסוף, היה מיוחד. רומנטי ויפה. יפה לכם לשיר בספרדית. סרנאדות כאלה. משגע.. כשבאנו אליך מאחורי הקלעים, אביך היה שם. הבת שלי נדלקה עליו כי הוא (שיהיה בריא) הזכיר לה את סבא שלה עם הפיסטיל. אז אמרתי לה "זה טורקי זה כמו סבא" והוא התחיל לדבר איתנו. איש מתוק מאוד אבא שלך. באמת חמוד. זהו. היה כיף, נראה לי שלא נוותר על המופע פרידה". איך אפשר! נשיקות קרול
![](https://timg.co.il/f/Emo13.gif)