../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

לוווווווווווווווווווססססססססססססססססססססססססססססססייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי אזהההההההההההה אושששששששששרררררר היהההההההההה שוווההה לראותתתתתתתת תעונהההה שלללל BNTTMMMM במחשבבבבבבב שנהההה ולראותתתת תמדהימהההההה הזאתתת זוכההההההההההההההההה אזההההההה כיייייייייייייייייייייייףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף מאזזז הזכיהההה שללל דניאללללללווהייתתתתתת לאא שמחתייייי כככהההההההה @@@ מדהימההההההההההההההההההההההההההההההה פחדתייי שיתנווו ליצורררררר המזעעעזזעעע אדוויננהה לזכותתת אבללל ל=אאאאאאאאא @@@ המושללללללללמתתתת זכתהההההההה 100000000% טוווווווופפפפ מודלללללללללללל כלל כךךך איןןןןןןן עללל ליסההההההה פשוטטט שולטתתתתתתתתתתתת@@@ רצייתייי שג'''''''נילייי תהייההה מקוםםם 2 :((((((( אבללל לאא נוראאאאאא מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם@@@@@ ואחתתת הזוכותתת האהובוותתתת א=ב=========רררר

sapirush001

New member
גם אני די שמחה

זה אומר שתיראה את העונה השנייה?? ולמישהו יש תמונות שלה אחרי התוכנית??

כןןןןןןןןןןן

לאאא ידעתיייי שישששש 2 עונותתת אבלללל אנייייייייי יראהההה באדוווווווווווווווווווווקקקקקקקקקקקקק הימרתתתתתתתתתתייי עלהההה מהפרקיםםםםםםםם הראשוונניייםםםם והייאאאאא לאא היתהההה בולטתתת אבלללללל ישש לההה נתוניםםםםםםםם מדהימממממממממממממממיייםםםם וגםםםם עלללל ג'נייייייילללללייייי רק אדווינה המזעעעזעעתתת לאא האמנתתיי שתגייעע ככה רחוקק אםםם היאא היתהה זוכההה הייתייי מתאבדדד XDD: נגידדדדדד CNNTTMMM אחרההה הזוכהה המזעזעעעעעעעעעעעתתתת איןן ליי חשקק לראותתת אבללל זהה אנייי יראההה וליסההההההההההה מדהימהההההההההה המנחהה הכייי חמודהההה מכללל העונותתתת והארצותתת שראיתייי ממששש יאאאאאאממייי @@@ לוססססססססססייי גווו לוסיייייייייי

sapirush001

New member
../images/Emo10.gifרק חבל שכנראה הרסתי לי

ואולי אני יודעת מי הזוכה וכן יש עונה שנייה אפילו שילשית ניראלי ורביעית עוד לא עלתה

אוייי מסכנננננננהההההה

אבללללל אתתת אוהבבתתת ספווויילרריםםם גםםם ככהההההההה XDD: תזהההההההההריייי לרמווזזז לייי @@@@ איןןןןןןןןן כמוווו לחכותתתתתתת ולגלותתת עללל אמתתתתתתתת מייי זכתההה זההה מושלללללללללללללםםםם@@@

sapirush001

New member
אין להם אתר רישמי או משהו??

אני חייבת תמונות של לוסי....! אל תידאג אני לא ירמוז אבל זה כזה מעצבן לדעת מי הזוכה..!

וווווואיייי הלוואיייי

בטטטטטטטוחחחח MANGGGAAAA יודעעעעעעעעעעעעעעעעע דחוווווווףףףף תממווונוותתתת שללל לוסייי ה100ממממתתתתתת התמונההה שלההה באיטטטטלייההה עםם השמלה הירוקהההה?? סוףףףף הTרךךךך

Manga136

New member
לצערי... ../images/Emo142.gif

יש לי תמונות של האמריקני, אבל לא של אף ארץ אחרת.

efif1212

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif

מושללללללללללמתתתת

הייייייייתתייי בטוחחחחח שהיא יותרררררר תמונוותתתתת גוףףףף ושמלות אבללל גםםם ביוטייייייייייי היאאאא 1000ממתתתתת

למעלה