אירוחים הערב בתפוז

../images/Emo47.gif../images/Emo63.gif../images/Emo73.gif אירוחים הערב בתפוז

ערב פיתוי בשיתוף מעריב אינטרנט עם השקת סרטו החדש של הבמאי ערן ריקליס, המבוסס על ספרו "פיתוי" של רם אורן, ובהשתתפות השחקן שרון אלכסנדר, מארחים תפוז ומעריב אינטרנט את שלושתם בתפוז. הגולשים מוזמנים לשוחח עם הסופר רם אורן בפורום ספרים וספרות, עם הבמאי ערן ריקליס בפורום סרטים, ועם שרון אלכסנדר בפורום אמנויות הבמה, החל מהשעה חמש וחצי, ולהצטרף לערב פיתוי של ממש.
שרי עוז, תתארח היום בפורום שיחה על טראומה מינית, בשעה 21:30 שרי, המנהלת והמייסדת של מכון איתן, מתמחה בטיפול בנפגעי טראומה ובני משפחותיהם, ופועלת להכשרת אנשי טיפול בתחום. שרי היא בעלת תואר שני בטיפול זוגי ומשפחתי, ומעבירה סדנאות לאנשי טיפול בנושאים הקשורים לטיפול בנפגעי התעללות מינית. בפגישה הוירטואלית שנערוך עימה בפורום היום, ניתן יהיה לשאול שאלות לגבי מהות הטראומה הנובעת מתקיפה מינית, השלכותיה על החיים ובעיקר בדרכי הטיפול הקיימות בה.
זלמן דגן, נווט ונהג מירוצים בעצמו, יתארח היום ב 17:00 בפורום מכוניות. את השם זלמן דגן אינכם מכירים – מדובר בישראלי החי בנורבגיה ומתחרה שם בראלי מזה שנים ארוכות, בהצלחה רבה. בשנים האחרונות הוא מתחרה כנווט. לזכותו רשומות 4 אליפויות נורבגיה בגרופ N בין השנים 1989-1999. זלמן מתמחה במאזדה RX7 ובשיפורים למנוע הוואנקל הייחודי שלה. קבוצתו מריצה 3 מכוניות כאלו, עם מנועים ששופרו ל-325 כ"ס, והוא עובד על הכנת מנוע בעל 425 כ"ס. יש לציין כי כאשר נכנסה פיג´ו לתחום הראלי בנורבגיה ב-1999, קבוצתו של דגם היתה בין אלו שנבחרו לייצג את החברה במסלולים. עונת המירוצים בנורבגיה צפופה ואינטנסיבית: היא כוללת 20 מירוצים ברחבי סקנדינביה במהלך החורף, ועוד 25 מירוצים בקיץ אשר יוצאים מגבולות סקנדינביה ומגיעים גם להולנד, בלגיה, פולין, צ´כיה ועוד. זלמן דגן מבקר בימים אלו בישראל, וישמח לענות לשאלות הגולשים.
ניתן להשאיר שאלות כבר מעכשיו! צוות תפוז מאחל לגולשים ולאורחים ערב מהנה ============================================ אירוחים קרובים בתפוז 19.10 DJ ויק בפורום חיי לילה בשעה 21:30 20.10 השף רפי אהרונוביץ´ בפורום מתכונים ב 13:30 21.10 יענק´לה לוי בפורום ריקודי עם ב 17:00

../images/Emo32.gif פורום K´s Choice מחכה לכם.

שלום לכולם
כולכם מוזמנים לפורום K´s Choice ב
! בפורום תוכלו לשוחח על המוזיקה של הלהקה, לצפות בגלריות תמונות ענקית, להאזין לשירים חדשים של הלהקה, להשתתף בפינות מעניינות, לקרוא ביוגרפיות רשמיות ולא רשמיות, להוריד כל מיני תוספים מדליקים הקשורים בלהקה, לשוחח על ההופעות בארץ ועל מקומות שבהם ניתן להוריד חומר נדיר (שאינו מוגן בזכויות יוצרים) של הלהקה. הפורום די שומם לאחרונה. אני מקווה שתבואו ותשתתפו בכדי שעדיין יהיה לנו מקום ב
לדבר על הלהקה המופלאה הזו.
למשל, הידעתם שהלהקה פורקה ופוצלה לשתי יחידות נפרדות
מקווים לראותכם בקרוב.
פורום K´s Choice - 474.

לאנה

New member
*נ"ש

קיי, אני יודעת שאני חדשה, וקצת מוזרה, אבל בכל זאת, אני רוצה לומר משהו רציני - איתמר (אה..., זה השם של המנהל נכון?), זה פורום "דה קולינג" נכון?, לא פורום "אלכס בנד" נכון?, ועד כמה שאני אוהבת את אלכס (ותאמינו לי, אני סוגדת לו), אתה לא חושב שצריך לדבר פה קצת יותר על הלהקה?, ואם כבר מדברים על אלכס - אני חושבת ששאלת הסקר היא קצת..., טוב..., אוח, לא משנה. בלה.

לאנה

New member
*נ"ש2

אמ, בגלרית ה"שונות", יש תמונה שהכותרת שלה היא "נייט ושני מפחידים"..., אבל הכותרת אמורה להיות "נייט, בילי, ומפחיד אחד"!

Adrienne

New member
היי לך! ברוכה הבאה! מה שלומך?

קודם כל אני מקווה מאוד שתהני בפורום.
דבר שני, בקשר לתמונה בשונות - את צודקת, הסתכלתי עליה הרגע וראיתי, פשוט לא זיהיתי אותו עם השיער ככה. אני כבר הולך לשנות. תודה! ובקשר לפורום ולסקר, אם תדפדפי פה כמה עמודים אחורה(כאילו כמה כבר יש...
, לטיפולכם!) תראי מתי שיניתי את הסקר ולמה עשיתי את זה, פשוט ביום הזה היה כזה דיון ענקי, אבל ממש ענקי לגבי אלכס והמיניות שלו וזה היה ממש במקום להכניס את הסקר הזה. למען האמת זה באמת רק על אלכס וקיבלתי גם הרבה הצעות לנושאים אחרים שקשורים ללהקה אבל החלטתי לעשות יוצא מן הכלל פעם אחת ולעשות את הסדר הפעם כולו על אלכס. חוץ מזה שאני צריך לשנות אותו ממש בקרוב, אם לא היום אז מחר. ובקשר לפורום ומה מדברים פה, תראי, זה קהילה של אוהבי "דה קולינג" ואנחנו כן מדברים פה על "דה קולינג" כמו בכל כלל יש יוצא מן הכלל לכן כמו בכל טופיק יש גם אוף-טופיק(לא יודע מאיפה הבאתי את זה...), אנחנו לא יכולים לדבר רק על הלהקה ולא רק על אלכס, נכון שאנחנו מדברים פה על אלכס הרבה אבל זה בגלל שהוא הסולן, אותו רואים הכי הרבה, ממנו שומעים הכי הרבה, הוא גם האיש הכי יפה בלהקה ויש לו חיים ממש מעניינים(אני רציני, אני ממש ממליץ לקרוא על חייו). חוץ מזה שלא אני הוא זה שקובע מה הגולשים רושמים זה הם, אם הגולשים חושבים שטוב להם לדבר על אלכס יותר מלדבר על הלהקה אז סבבה להם, אני שמח אם הם שמחים. אני בטוח שאם תשאלי משהו על הלהקה לא יסקלו את זה ולמעשה יעריכו את זה מאוד(לפחות אני). בשלושה ימים האחרונים הייתי חולה, עכשיו אני מרגיש ממש יותר טוב לכן אני הולך לפתוח פה כמה דברים בזמן הקרוב(או היום או מחר) לכן יש למה לחכות). שוב תודה על התגובות, אני ממש שמח שאנשים מבקרים את מה שהולך בפורום כי רק ככה הוא יוכל להיות יותר טוב. שוב תהני בפורום ואני ממש רוצה לראות אותך פה יותר...
RaMaTi

לאנה

New member
../images/Emo45.gif

אין בעיה. או, ותזהר במה שאתה מבקש ממני, אני הולכת לגור בפורום הזה..., חחח
ואני לא מסכימה שאלכס הוא הכי יפה. גם שון מתוק...*מבט חלומי*, ובכלל, ראיתם את העיניים של נייט?, ואת החיוכים של ארון ובילי?, כולם כל-כך חמודים!!!, ובינינו - העיקר שהם יודעים לעשות מוזיקה...

Adrienne

New member
האמת היא שאחריו דינו הכי../images/Emo168.gif

יפה, אבל זאת הדעה שלי...

למעלה