יומולדת שמח לאושר

אבא גאה

New member
לאושר יומולדת

(אתמול) בירכו אותי בבעס"ה, ונזכרתי שלא דיווחתי אז אתמול אושר היה בן 4 היומולדת (יעני היום שבו נולד) היתה אתמול קישטנו לו את הסלון בבלונים וברכות והוא קם זורח מאושר אח"כ הלכנו לגן (איחרנו
) עם שתי עוגות וחגגו לו "טקס השמש".....שמסמל את השנים שגדל... בערב נתנו לו לבחור איפה הוא רוצה לאכול (מקדולנדס - וברכותי לשף) ולבחור איזה סרט שהוא רוצה (ברבי- רפונזל) ונתנו לו מתנה היפיהיה הנרדמת.... כמה שהבובה הזאת מעצבנת - למות! יש לה עיניים כאלו זגוגיות, וצריך לשים לה מים חמים כדי שהם ייעצמו ומים קרים בכדי לפקוח אותם שוב... נחשו מי בילה את הערב בים שני מקורות המים בבית? ובלילה התעורר הפשוש 4 פעמים (שעה 2, 3 וחצי, 5 ,ושש וחצי) בעיניים פקוחות לחלוטין "אני יכול לקום לשחק עם הברבי שלי"??? ביום שבת אנחנו עושים יומולדת (החגיגה) ואז תהיה עוגה..... תמונה? אלמנטרי

../images/Emo47.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifיומולדת שמח לאושר

יומולדת- חגיגה נחמדת שיתגשמו כל משאלותיך וגם של שני האבאים שלך נשיקות וחיבוקים ממני ומהאבירים

She Dolphin

New member
יומולדת שמח גם מאיתנו! ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

מזל טוב והמון אושר
לאושר ולאבא'גא ולאבא מיילס. אוהבים אתכם ומתגעגעים: גלית, יובלל, תומר ושירה (שמחכה שתבואו להכיר אותה מקרוב
)

_יובלל_

New member
וגם ממני ממקור ראשון -

יומולדת שמח אושר, שמור על כושר, לך ולכל משפחתך שפע ועושר, כולנו לך מליצי יושר!!!! (ואני אומר - יאללה דולפינה, עוברים לקנדה!)

HAPPY BIRTHDAY TO YOU../images/Emo65.gif

לאושר החמוד יום הולדת שמח את כל האושר שבעולם אבויה ומיילס מזל טוב נשיקות וגעגועים שרית מיכל וגל.

.m

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo49.gif../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

( עוד) יומולדת שמח לאושר (ולאבאים שלו
) עם המון אהבה, עם הרבה חיוכים, עם ברכות וצחוק ואיחולים לבביים. וברבי. הכי חשוב זה ברבי
mai

פרח7

New member
יומולדת שמאחחחחחח ../images/Emo24.gif

שהמזל הטוב שמלווה אותך מאז אימוצך ע"י שני אבות חלומיים, ימשיך ויעטוף אותך. רק שמחה, אושר ובריאות אתה
שתקבל מתנות יפות

tookmy

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo168.gif../images/Emo47.gif

שיהיה יומולדת שמח לאושר וגם לך אבא ולמיילס הוא גדל נורא מהר, או אולי הזמן עף כשנהנים?!

../images/Emo65.gif../images/Emo20.gifמזל-טובבב../images/Emo25.gif../images/Emo77.gif

קצת באיחור , אבל בכל זאת ... מיצטרפת לכל האיחולים :) מזל טוב

urizv

New member
../images/Emo49.gif לאושר

רציתי לכתוב שרק יביא אושר להוריו, אבל זה יום הולדתו אז אכתוב שהוריו יביאו אושר לו.

למעלה