תצביעו לקרן!!! פעם ראשונה שקרן מתמודדת במצעד הטופ10 בשיתוף עם ראש 1, אז אל תשכחו להצביע לה
ט טל ליהיא New member 19/7/06 #1 ../images/Emo47.gif../images/Emo68.gifתצביעו לקרן!!!../images/Emo106.gif פעם ראשונה שקרן מתמודדת במצעד הטופ10 בשיתוף עם ראש 1, אז אל תשכחו להצביע לה
../images/Emo47.gif../images/Emo68.gifתצביעו לקרן!!!../images/Emo106.gif פעם ראשונה שקרן מתמודדת במצעד הטופ10 בשיתוף עם ראש 1, אז אל תשכחו להצביע לה
R Rachel47 New member 19/7/06 #2 פעם ראשונה../images/Emo12.gif וואלה../images/Emo35.gif../images/Emo15.gif איך אני אצביע אי אפשר עם תיכופוניט
פעם ראשונה../images/Emo12.gif וואלה../images/Emo35.gif../images/Emo15.gif איך אני אצביע אי אפשר עם תיכופוניט
R Rachel47 New member 19/7/06 #4 לא זכיתי בו..../images/Emo15.gif פשוט מצאתי עם מי צריך לשכב כדי להגיע לזה
R Rachel47 New member 19/7/06 #6 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif אני לא יודעת מה הצחיק אותי יותר זה שענית לי בכביכול רצינות או שזה שכתבת "אני חושבת" אני לא מתכוונת אלייך אני מדברת על דרגים הרבה יותר גבוהים
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif אני לא יודעת מה הצחיק אותי יותר זה שענית לי בכביכול רצינות או שזה שכתבת "אני חושבת" אני לא מתכוונת אלייך אני מדברת על דרגים הרבה יותר גבוהים
ט טל ליהיא New member 19/7/06 #7 יש דרגים יותר גבוהים ממני../images/Emo35.gif מוזר תרגיעי לפני שאת שחורה שוב....
R Rachel47 New member 19/7/06 #8 לא זכור לי שאת יכולה להכחיל../images/Emo15.gif אנשים אז..כן ו..אני נרגעת.. לא מפחד לחזור להיות שוב שחורה (זה יקרה בקרוב אניווי) אלא בגלל שהשיחה הזאת נהיית כחולה מדיי..תרתי משמע
לא זכור לי שאת יכולה להכחיל../images/Emo15.gif אנשים אז..כן ו..אני נרגעת.. לא מפחד לחזור להיות שוב שחורה (זה יקרה בקרוב אניווי) אלא בגלל שהשיחה הזאת נהיית כחולה מדיי..תרתי משמע
ט טל ליהיא New member 19/7/06 #9 יש דברים שאת לא יודעת../images/Emo3.gif. וכן פתאום קלטתי כמה מההודעות בפורום הן שלך..חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
יש דברים שאת לא יודעת../images/Emo3.gif. וכן פתאום קלטתי כמה מההודעות בפורום הן שלך..חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
R Rachel47 New member 19/7/06 #12 חחחחחחח../images/Emo70.gif עכשיו../images/Emo35.gif../images/Emo15.gif עכשיו קלטת בשוק. עם כל האייקונים שלי ורק עכיו ההודעות התחילו לבלוט
חחחחחחח../images/Emo70.gif עכשיו../images/Emo35.gif../images/Emo15.gif עכשיו קלטת בשוק. עם כל האייקונים שלי ורק עכיו ההודעות התחילו לבלוט
ר רוני דואני בנשמה שלי New member 19/7/06 #10 ../images/Emo126.gif../images/Emo221.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo85.gif אני מאוד מאוד מאוד רוצה להצביע לה אבל קשה לי-כי על חשבון רוני [ ] אני לא יכולה נראה הפעם הצבעתי רוני - פעם הבאה קרן
../images/Emo126.gif../images/Emo221.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo85.gif אני מאוד מאוד מאוד רוצה להצביע לה אבל קשה לי-כי על חשבון רוני [ ] אני לא יכולה נראה הפעם הצבעתי רוני - פעם הבאה קרן
B blue YARDEN blue New member 19/7/06 #11 ../images/Emo126.gif../images/Emo221.gif../images/Emo207.gif../images/Emo85.gif זאת אני, ירדן, רוני דואני בנשמה שלי החלפתי ניק אחרי כמעט שנה עם אותו אחד ואם אתם שואלים למה החלפתי אליו - סתם בגלל שאני אוהבת כחול [ ].
../images/Emo126.gif../images/Emo221.gif../images/Emo207.gif../images/Emo85.gif זאת אני, ירדן, רוני דואני בנשמה שלי החלפתי ניק אחרי כמעט שנה עם אותו אחד ואם אתם שואלים למה החלפתי אליו - סתם בגלל שאני אוהבת כחול [ ].
B blue YARDEN blue New member 19/7/06 #16 ../images/Emo126.gif../images/Emo221.gifתודה../images/Emo24.gif../images/Emo85.gif