Respect

TetiBETTY

New member
../images/Emo47.gifRespect../images/Emo47.gif../images/Emo26.gif

הקליפ "מרגיש" ישודר השבוע ביום שבת הקרוב במקום ה - 2 במצעד WORLD CHART EXPRESS ברשת MTV וישודר שוב ביום ראשון ב - MTV ובשישי אחרי
וואווווווווווווווווווווווו

גדולללללללללל

איזה יופיייייייייייייייייייייייייייי מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם וואוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו זה כל כך משמח אותי
אני חייבת להקליט

1sHiRuSh

New member
וואי איזה כיףףףףף.....!

לאט לאט אנחנו נעלה אותו בכול המצעדים כי מגיע לו את זה... נמשיך להשקיע...!

כתבה מ-NRG מרגיש טוב גוטמן

זוהי אחת מהכניסות הגבוהות ביותר לקליפ ישראלי ברשת MTV. אמיר פיי גוטמן ממוקם בטבלה מעל פרגי מהבלאק אייד פיז, אריק פריז, גוון סטפני ועוד רבים וגדולים. רק אמינם נמצא מעליו בטבלה, כך שמצבו אכן לא רע. זה באמת כבוד ענק
יש גם סרטון של הקליפ.

כתבה נוספת

על הקליפ "מרגיש"בMTV מתוך האתר של ערוץ המוזיקה 24
. הנה הכתבה: פיי גוטמן מרגיש ב-MTV "הקליפ החדש לשירו המרגש של אמיר פיי גוטמן "מרגיש" נכנס השבוע אל מצעד ה-World Chart Express של MTV אירופה למקום השני והמכובד (אצלנו, אגב, הוא במקום הראשון היום). איך אומרים סחתיין באנגלית?"

וואו../images/Emo51.gifרבה מאמי על הכתבה../images/Emo140.gif

זה גורם לי כל כך הרבה אושר אני מחכה בקוצר לרוח ליום שבת לראות ולהקליט את הקליפ בMTV.

aMiRi GiRl

New member
סחטיין על אמירוש שלנו!!

זה באמת באמת באמת מגיע לו ! ! כל הכבוד ! הוא עבד כ"כ כ"כ קשה ... ! וואוו.. באמת ריספקט ! ושמפה יעלה מעלה מעלה מעלה !

shay08

New member
כל הכבווווווווווד ../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif

איזה כבוד לאמיר
הוא בטח כ"כ גאה בעצמו ויש לו ממה להתגאות

ג ב ש ו ש

New member
כל הכבוודדד../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif

איזה יופי..ממש כמו שנינט נכנסה הישר למקום ה-2 במצעד הזה
מדהיםם..

TetiBETTY

New member
קצת פירוט...

אמיר פיי גוטמן – "מרגיש" אירופה
אנו שמחים לשלוח לכם את ההודעה הרשמית על כך כי הקליפ "מרגיש" נכנס הישר למקום ה – 2 במצעד האירופאי World Chart Express ברשת MTV וישודר בשבת הקרובה בשעה 9:00 בבוקר (שעון Central), ושידור נוסף של המצעד ביום ראשון בשעה 19:00 ויום שישי הבא בשעה 17:00 (שעון Central). זוהי אחת מהכניסות הגבוהות ביותר לקליפ ישראלי ברשת MTV, אמיר פיי גוטמן עוקף את פרגי מהבלאק אייד פיז, אריק פריז, גוון סטפני ועוד רבים וגדולים, רק אמינם מצליח לעקוף אותו השבוע, הישג אדיר.

למעלה