אוהבים את יום שישי? (סופ"ש)

MikMercury

New member
../images/Emo48.gif אוהבים את יום שישי? (סופ"ש)

שיר השבוע של שלומי - שיר השבוע לא של שלומי - משהו שעשה את השבוע - משהו שהרס את השבוע - בילוי השבוע - סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם - מה קניתם השבוע? - משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - תמונה שבא לשים - שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות - תנו פרח למישהו (לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו - יאללה לענות...

nulybar

New member
אני עונה :)

שיר השבוע של שלומי - "בן אדם רגיל" שיר השבוע לא של שלומי - "אהבת נעורי" משהו שעשה את השבוע - פגשתי מישהו שהתגעגעתי אליו מאד מאד :) משהו שהרס את השבוע - נכשלתי במתמטיקה :( טוב נו, זה היה צפוי... בילוי השבוע - בר מצווה לאחי הקטן, כנס להקות צבאיות ותיאטרון צה"ל, סבב גרעינים לקראת חתימה לשנת שירות ועוד ועוד... סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- חח למי יש זמן?! שבוע כל כך עמוס!! מה קניתם השבוע? - אוכל חח לא היה לי זמן לאכול בבית >< משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - טיול חנוכה וטסט D: שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות - ואוו הופעה של שלומי ב3.1! לא יכולה לחכות חח

....

שיר השבוע של שלומי - ערב לזכרי שיר השבוע לא של שלומי - שקט משהו שעשה את השבוע - היום, יום שישי. משהו שהרס את השבוע - כלום! היה שבוע מצוין. בילוי השבוע - היום :p סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם - חרשתי על איך פגשתי את אמא. מה קניתם השבוע? - חחח גרביים? אני לא בן אדם שקונה. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - יום שישי? :p תמונה שבא לשים - הייתי שמה את שלי ושל שלומי אבל היא שומשה יותר מידי... שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות - בינתיים.... אין. תנו פרח למישהו (לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו - לא מכירה אף אחד:p ניתן לשלומי.

MikMercury

New member
../images/Emo138.gif

שיר השבוע של שלומי - מחר ב"ה
בן אדם רגיל
סיגריות (ברצף) שיר השבוע לא של שלומי - מארש דונדורמה - כנפיים משהו שעשה את השבוע - אחי הגדול הגיע לביקור מארה"ב. משהו שהרס את השבוע - לופים אינסופיים של השירים המטומטמים ביותר שיצאו לאחרונה ברדיו במקום בו אני עושה שירות לאומי. בא להקיא. בילוי השבוע- הופעה של מארש דונדורמה. ראיתי אותם פעם בשבוע בשלושת השבועות האחרונים במחיר כולל של 30 ש"ח... מה רע? וגם המופע עקיצה טבעית של אנסמבל ציפורלה במוצ"ש שעבר. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם - מה קניתם השבוע? - כבר לפני יותר משבוע, ובכל זאת - ההדפס שבתמונה על סווטשירט. בחנות Mooz שבדיזינגוף סנטר, קומה 2, ליד כלי זמר. מלבד זה שנחמד לקבל מבטים ברחוב בגללו, הבד מבפנים נעים בטירוף... משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - חנוכה! לא שזה אומר המון מבחינת ימי חופש, אבל חג זה חג. והופעות: הערב - ברי סחרוף במעבדה, במוצ"ש הבא - דניאל זמיר בצוללת. שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות - אני מאוד מחכה להופעה של שלומי שאוכל להגיע אליה וזה פשוט לא נראה באופק... מה אתכם? הייתם בהופעה של שלומי לאחרונה? ספרו ספרו. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכל מי שהגיב ויגיב לשרשור

sivanm82

New member
את גדולה! ../images/Emo23.gif ../images/Emo24.gif

ואי באמת שחיפשתי נואשות אחר החולצה המהוללת !
רק שנכנסתי לאתר וההדפס הנ"ל לא מופיע שם... זה אומר שאי אפשר להזמין אותו באינטרנט? כלומר-אני אצטרך לנסוע לדיזינגוף להיכנס לחנות ולבקש מהמוכר שלא ידבר על אריק?
ואגב, אם כבר חפרתי- זה מגיע בקפוצו'ן כזה? או סתם חולצה ארוכה עבה? תודה רבה

MikMercury

New member
../images/Emo9.gif

הממ.. הם מציינים שם שלא כל העיצובים שאפשר להשיג בחנות נמצאים באתר.. אז אני מניחה שבאמת אי אפשר להזמין אותה דרך האינטרנט. לנסוע עד לת"א מהדרום במיוחד בשביל זה זו בטח טרחה רצינית, אבל אם את במקרה באזור..
ממה שראיתי שם, אפשר להדפיס על טי שירט רגילה, טי שירט צמודה לבנות וסווטשירט כמו שלי - קפוצ'ון עבה ומגניב. אגב, נורא שימח אותי לראות עוד לפחות 3 אנשים שעמדו איתי בדוכן שרצו חולצת אריק. כנראה פופולאלרית למדי!

sivanm82

New member
../images/Emo9.gif

סבבה אני כנראה אטרח ואגיע לת"א כל עוד יש לי חופש :) תודה רבה על המידע

ivis

New member
זאת לא ממש חנות ../images/Emo6.gif

יותר דלפק... אז מקסימום תוכלי לדפוק על הדלפק במלוא הכח ולדרוש חולצה!
.

מסכמת :))

שיר השבוע של שלומי - יעלה
שיר השבוע לא של שלומי - lay your head down- keren ann
משהו שעשה את השבוע - יום חמישי באלדו, יום שני עם אהרוני וטרגר, ויום שלישי ביומפעילות
משהו שהרס את השבוע - ממ אתמול היה נוראי. בילוי השבוע - יום חמישי סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם - האח הגדול חיח מה קניתם השבוע? - בגדים חדשים, וגלידה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - הופעה של אביב
, אולי הופעה של שלומי... תמונה שבא לשים - שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות - ממ נופ תנו פרח למישהו (לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו - ליעל אהרוני

קצת באיחור

שיר השבוע של שלומי - שרמוטה פוריטנית שיר השבוע לא של שלומי - חושך אביב גפן משהו שעשה את השבוע - כלום משהו שהרס את השבוע - כל מיני סיטואציות בילוי השבוע - שינה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם - האח הגדול מה קניתם השבוע? - כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא יומולדת הופעה של אביב- תמונה שבא לשים - שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות - תנו פרח למישהו (לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו -

sivanm82

New member
נכון שלמרות הדיילי העצום תסלחו לי? ../images/Emo122.gif

שיר השבוע של שלומי - מסיבת חוף שיר השבוע לא של שלומי -reckoning song-asaf avidan משהו שעשה את השבוע -לא משהו שזכור לי ... משהו שהרס את השבוע - הרבה, בעיקר מתמטיקה.. בילוי השבוע -הופעה של היהודים, טוב לא היה ממש בילוי... סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם -איך לא, האח הגדול בפעם האחרונה מה קניתם השבוע? - משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -חופשש..(שהוא כבר עכשיו אבל אנחנו בעסקי הדיעבד) תמונה שבא לשים - שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות -כבר הרבה זמן שהפורום שומם והתייאשתי מלהיכנס, שמחתי לראות שבניסיוני אחרי שבוע שלא ניסיתי להיכנס , התעדכנו העיניינים וזה אחלה
תנו פרח למישהו (לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו -
למנהלת!כי עכשיו אני יודעת מאיפה חולצת ה'אל תדברי על אריק' ואני מאוד חפצה בה..
אז תודה!

באיחור אופנתי אבל למי אכפת :)

שיר השבוע של שלומי: ללא ספק, סיגריות.
שיר השבוע לא של שלומי: אסף אבידן והמוג'וס - the devil and me
משהו שעשה לכם את השבוע: הערימות גשם שיורדות בעמק יזרעאל המקסים מאז אתמול בבוקר :)
משהו שהרס את השבוע: הארוחת כריסמס שהיתה לי היום ולא הלכתי אליה בגלל המזג האויר המקסים והחורפי הזה.
בילוי השבוע: אני מניחה שאתמול היה יום ממצה למדי. באולינג נשר בבוקר, ארוחת שחיתות בקפיטריה של השופרסל [טעים, משביע ומלא בשמן], משם לסטלה מאריס בחיפה ודרך היער עד הים. היה נהדר :)
סרט השבוע שלכם:
המופע של טרומן. בגלל שראיתי אותו עם חברים שלי [שלא מפסידים הזדמנויות להזכיר לי כמה אני דפוקה], ובגלל שזה ממש קשור לנושא של הסרט גמר שלי בתקשורת ["האח הגדול" במציאות היומיום שלנו], ובגלל שהחיים שלי נראו כמו החיים של טרומן בזמן האחרון.
ספר השבוע שלכם:
גלנקיל - מותחן כבשים. זה ספר משגע :)
מה קניתם השבוע?
8 ספרים ב200 בצומת ספרים. איזה כיףףףףףףףףף!!
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא: שני חברים טובים באים לבקר :)
תמונה שבא לשים: ילדה בת שנתיים וחצי צילמה אותי רק כי היא נורא אהבה את הכובע החדש והמקסים שלי :)
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות: כיף לראות שהפורום הזה חוזר לחיים סוף כל סוף.
תנו פרח למישהו (לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו:
הממ.. למולייר. כי הוא די גאון הבנאדם. [וכן, קצת העתקתי תשובות משאלון דומה בפורום אביתר, אבל תסלחו לי, נכון?]

למעלה