איך מתאפרים לאירועים

• פותח הנושא st1
  • פורסם בתאריך

st1

New member
../images/Emo48.gif איך מתאפרים לאירועים../images/Emo35.gif

היי, בנות
יש לי בשבילכן כמה שאלות, אז ככה
על מה לשים דגש כשמתאפרים לאירועים מינוריים כמו: בר מצווה, ברית, אירוע משפחתי, לא חתונה?
אם אני הולכת להצטלם בסטודיו
על מה אני צריכה לשים דגש
?
אם אני הולכת לאירוע שהמקום חשוך, על מה לשים דגש באיפור?
לכם בנות, ואשמח
לשמוע תשובות מעניינות כמו בכל פעם.

MaYo0sH

New member
אז ככה

היי, לדעתי לאירועים כאלה כמו שציינת רצוי איפור קליל כזה. אני חושבת שבאירועים כאלה את צריכה לאזן בין העינים לשפתים, זאת אומרת לא לאפר את השפתים בצבע חזק מידי, ואת העינים לא בצבעים בהירים מידי. לא פירטת מה צבע העינים שלך, סוג העור וכו אז קשה לעזור לך עם הצבעים. (אני אדלג על התשובה עם הסטודיו כי אני לא מתמצאת) לדעתי לאירועים בערב במקום חשוך כדי להתאפר בצבעים כהים יותר צלליות מבריקות ונצנצים.

leahle

New member
ST

לפרט מה צבע העינים שלך, סוג העור וכו´?
סתם, אני אשאיר לך:))) פורום מעניין... בהצלחה....

st1

New member
הי לאהל´ה

איך הגעת לכאן? ממתי את מתעניינת באיפור? ד"ש שם לכולם בבית. אני ממליצה לך לחפש אותי במקומות יותר רציניים

leahle

New member
אני?

איפור? את יודעת שאין קשר....
המנוע חיפוש הביא אותי לכאן:))

st1

New member
לאה´לה עם השם הכי מקורי../images/Emo166.gif

לאיפה עוד המנוע חיפוש הוביל אותך? סתם ד"א, הדואר מוריד לי מלא קבצים, ואני לא מוצאת את הקובץ שלך, אז מה לעשות?

ShirAz111

New member
לאירועים

כמה שיותר מבריק ונוצץ... תשימי ליפ-גלוס שקוף או עם נצנצים... יש מייק-אפים וסומק מבריקים כאלה (כמו של ג´ניפר לופז) וצלליות מבריקות !!! אין הכי שווה בארץ!!!!! ד"א מישהו יודע איפה אפשר להשיג צלליות מבריקות (לא עם נוצצים)... לא מוצאת בשום מקום!!

היי בת, יש לי בשבילך כמה תשובות:)

איפור לאירוע משפחתי שהוא לא אירוע אישי שלך (אח , אחות). אירוע בערב: מייק אפ , צלליות , עיפרון שחור ומסקרה. סומק וגלוס או אודם בהיר. היחס בין העיניים לשפתיים צריך להיות נורמאלי. אם העיניים מאופרות חזק יש לדאוג שהשפתיים יהיו בהירות. וכמובן להיפך. אם זו חתונה של אח/אחות. אפשר להוסיף תיחום לעין מסביב (בעיפרון או אבקה) להוסיף קצת צלליות מבריקות או נוצצות או סתם נצנצים:) השפתיים יכולות להיות בוהקות ומבריקות יותר. רק לשים לב לא להיות יותר מצודדות עין מהכלה עצמה:) אתן לא רוצות כאסח על ההתחלה, נכון? באירועי יום (כגון חתונת יום שישי אחה"צ או ברית) אני הייתי מותרת על מייק אפ והולכת על מראה נקי יותר אבל קצת נוצץ. צללית בגון אחד (יכולה להיות מבריקה) מסקרה חובה! עיפרון שחור כמובן. וגלוס או כל צבע אחר מבריק בשפתיים:) לגבי סטודיו, תאמרי לי לאיזה צורך:) תמונות סטודיו או פספורט? את רוצה להראות כאילו לא התאפרת?( כמו המראה של דוגמניות באמבטיה שניראות כאילו הן לא מאופרות, אבל שששש הן מאופרות יופי) ספרי לי:) מה זה מקום חשוך? חתונה של פרסים, לא מדליקים אורות? תסבירי את עצמך.

st1

New member
../images/Emo72.gif תשובות לאודם שני.......

היי, אודם
דבר ראשון
על התשובות שלך, דבר שני בקשר לשאלות שעלו מתשובתך: אז ככה
סטודיו- אני מתכוונת לתמונה מקצועית על רקע, או על תמונה משפחתית בסטודיו לצילום, לפעמים איפור מובלט יותר מידי ולפעמים הוא חלש מידי, אז מה הכי טוב לעשות
מקום חשוך- הכוונה לאירועים באולמות עם תאורה
ממוקדת, או מסעדות רומנטיות על רקע
. עכשיו, הכל מובן?????. אני מחכה לתשובות שלך

היי ST1

סטודיו. תלוי באיזו תאורה מצלמים. אני תמיד ממליצה לחזק את קוי המתאר של העיניים, לשים סומק וקצת גלוס , זה מספיק. לא צריך להיסחף באיפור אלא אם כן את כלה או רוצה לעשות בוק ואז הייתי ממליצה להזמין מאפרת מיקצועית לאפר אותך. בתאורה רומנטית צהובה עמומה האיפור ניראה שונה לגמרי מתאורה לבנה רגילה. אני הייתי ממליצה על מבריק שבולט מאוד יפה בתאורה הזו. את פשוט צריכה לנסות בבית, וכמובן לקחת בחשבון איזה סוג של אירוע זה:) התאפרי בתאורה של פלורוסנט אבל את המיבחן תעשי על נורה רגילה:) ככה בדיוק תראי בתאורה צהובה עמומה. כמובן שאם יש תאורה צבעונית (אדומה , כחולה וכו) צריך לדעת להתאים צבעים:) בהצלחה.

למעלה