הסדרה החדשה של פרימור

../images/Emo48.gif הסדרה החדשה של פרימור

לתפוז ופרימור יש שיתוף פעולה, ובתור מנהלת פורום, מפעם לפעם כדי שנכתוב את דעתנו על מוצרים, אנחנו מקבלים לידינו אותם כדי להתנסות. אני קיבלתי עם שליח עד הבית את כל הסדרה החדשה של פירמור- הסדרה האדומה. קודם כל, בתור אחת שמקפידה לשאול שאלות כל הזמן, לא יכולתי שלא לשאול- "מי קונה מיץ"? התשובה שקיבלתי מעצמי היא שמי שקונה בד"כ מיץ זה או, א) מי שמחפש מבצעים ואם יש אז זה מושך אותו לקנות ב) מי שבאמת באמת אוהב מתוק ג) מי שבאמת מאמין שבמיץ יש אחוז מסויים של בריאות (פרי). בוא נראה אם אני משתייכת לאחת מהקטגוריות שמניתי, או שאצטרך ליצור קטגוריה חדשה. במהלך השבועים האחרונים אם חשקה נפשי במשהו מתוק לאחר הארוחה הייתי מסתפקת בכמה לגימות של נקטר רימון פטל, זה סיפק את הצורך, ובאמת היה טעים ומשובח. יש לציין שאת כל המשקאות טרם סיימתי, לעומת כל הכותבים שנתנו סקירה על המוצרים, המסקנה המתבקשת היא שסעיף ב' לא ממש מאפיין אותי. לגבי עיף א' וסעיף ג' אז ככה, מאז שעברתי לגור ברמת השרון, גיליתי שאין מבצעים, הכל יקר, ולכן אני לא ממש יכולה להעמיד את זה במבחן, מה שאני כן יכולה להגיד על עצמי זה שאם יש מבצע 4 ב 100, וממש קשה לי להגיע ל4 מוצרים, אני מעדיפה לקנות פשוט מוצר אחד ולשלם עליו קצת יותר באופן יחסי. כך יוצא שאני קונה רק מה שאני צריכה. לכל אלה שמאמנים שבמיץ יכול להיות מקום של בריאות, כגון בעלי (כן, הוא לעומתי מתייחס לאחוזים של הפרי באופן רציני), בכל המיצים כולל הדיאט (עוד נגיע אליו) יש סביב 25% פרי שזה לא רע, אבל זה לא 100%
נקטר החמוציות, הוא לא כוס התה שלי, אבל חצי כוס מיץ ציננה אותי שחזרתי מתה מחום מאימון בחוץ, והרימון מעודן למי שרגיל לשתות רימון בדוכנים (חוות דעתו של בעלי), את מיץ הדיאט אין סיכוי שאפתח כי אני מביעה התנגדות חזקה לכל מה שדיאט (ולא נפרט את הסיבות אבל זה קשור לאסולפם K), רימון פטל פשוט מושלם! אציין שבתור נטורופתית לא אוכל להמליץ על נקטר חמוציות זה לדלקות בדרכי השתן, כי במצבי דלקת ובמיוחד בדרכי השתן ההמלצה היא לצרוך כמה שפחות סוכר. והדיאט הוא לא אופציה. הייתי שמחה לראות מוצר חדש, רפואי יותר, של נקטר חמוציות ופירות יער. שורה התחתונה: אם יש מבצע טוב, אקנה את הפטל רימון
שירי

../images/Emo115.gif

אני לא מהחסידות של מיצים בכלל:) מים וקפה הם שני המשקאות המועדפים עלי. ולגבי מה הייתי קונה אילו - אני בדקתי עם כמה והרוב המכריע היה לגבי המבצע. אגב מוזר שהזכרת את העניין של חמוציות עם דלקת בדרכי השתן במקרה שמעתי מישהי ממליצה לחברה שלה לשתות את זה באוטובוס וכמעט ורציתי הלהגיד לה משהו אבל שתקתי. אימנו אותי יפה באירלנד לא להתערב כשזה לא נוגע לך... אני פעם אחרונה שזה קרה לי הרתחתי פטרוזיליה במים ושתיתי את המים המגעילים. זה עזר :))

motior

Member
ניסיתי את הרימונים-חמוציות

וזה היה מתוק עד בחילה (לטעמי האישי כמובן)

למעלה