התפקדות וסיכום שנה לרגל 2009

MikMercury

New member
../images/Emo48.gif התפקדות וסיכום שנה לרגל 2009 ../images/Emo25.gif

העולם מציין 2009 שנות ספירה ופורומנו מציין שנה וקצת (מאז ה-20/11/07), אז למה שלא נבדוק מי ומה הולכים כאן ואיך עברה על כולנו השנה?
שם:
שיר השנה של שלומי:
שיר השנה של אמן אחר:
אלבום השנה של שלומי:
אלבום השנה של אמן אחר:
עם מי מגיבורי או גיבורות השירים של שלומי אתם מזדהים ולמה?
אמנים אחרים שעשו לכם את השנה:
אמנים שעצבנו לכם את השנה:
השיר המאוס של השנה:
מה חושבים/מרגישים כשמסתכלים אחורה על השנה שחלפה?
מה הייתם מאחלים לעצמכם לשנה האזרחית החדשה?
ממה הייתם מעדיפים להמנע/להפטר/להשתחרר השנה?
מה הייתם מאחלים לשלומי?
מה הייתם רוצים לקבל מכיוון שלומי השנה (דיסקים, הופעות והשירים בתוכם וכד')?
הופעה של שלומי שזכורה לכם במיוחד:
הופעה זכורה אחרת:
חוויה זכורה אחרת מהשנה האחרונה שקשורה לשלומי:
חוויה חיובית משמעותית מהשנה שחלפה שלא קשורה לשלומי:
חוויה שהייתם רוצים למחוק מהזכרון:
משהו שאתם מצפים לו בשנה הקרובה:
הערות/הארות/הצעות בנוגע לפורום:
אייקון תפוזי שמייצג עבורכם את השנה שהסתיימה:
מסר לאומה:

sivanm82

New member
../images/Emo79.gif ../images/Emo183.gif מתפקדת ../images/Emo45.gif

שם: סיוון
כמה זמן מאזינים לשלומי?שנה וחצי
שיר השנה של שלומי:ואו זה ממש קשה!אני חייבת כמה.. זה לא הולך ככה חחח ..:סיגריות, עברנו לצפון, מסיבת חוף,בעיות אישיות,האזרח ה-1, אני שוקעת, תפוס אותי || זה ממש קשה
שיר השנה של אמן אחר: Bob Dylan - Mr. Tambourine Man,the reckoning Song-Asaf , אלוף העולם-עברי לידר ,Avidan ,Geva alon-beginning
אלבום השנה של שלומי:קשה.. אבל 'עיר'
אלבום השנה של אמן אחר: מצטערת יש הרבה-עברי לידר-בקצב אחיד בתנועות של הגוף \The reckoning -Asaf Avidan\ אסף אמדורסקי-הרי את\ Geva Alon-days of hunger אביתר בנאי-עומד על נייר ,Leonard Cohen- Songs .From A Room
עם מי מגיבורי או גיבורות השירים של שלומי אתם מזדהים ולמה? עם האזרח האחד.. כן, גם סוג של דמות. אין סיבה מיוחדת , פשוט כל השיר הזה הוא עלילה שמאוד התחברתי אליה כשבעצם אני 'האזרח האחד'.
אמנים אחרים שעשו לכם את השנה:הוו הרבה-הביטלס, גבע אלון, אביתר בנאי,אסף אבידן,לאונרד כהן,בוב דילן,ניל יאנג,עברי לידר,בילי ג'ואל, אואזיס..וכן בכללי יש עוד אני אוהבת יותר מידי מוזיקה
אמנים שעצבנו לכם את השנה:בהתחלה עלמה זוהר,אבל נרגעתי. אממ..דנה לפידות, איימי ויינאהוס וזה מה שעולה לי כרגע אבל בטח היו הרבה חחח..
השיר המאוס של השנה: אגו טריפ של עלמה זוהר ללא ספק , שיר כזה דפוק!
מה חושבים/מרגישים כשמסתכלים אחורה על השנה שחלפה?מממ..בעיקר שנה של התחדשויות, הרבה הופעות, הרבה התנסויות באמנים שונים, הרבה חוויות לקחת..שנה משמעותית.
מה הייתם מאחלים לעצמכם לשנה האזרחית החדשה?ממ כמובן עוד הרבה הופעות טובות של שלומי, ובכלל של האמנים שאני אוהבת, הרבה רגעים טובים של אושר ומוזיקה טובה.
ממה הייתם מעדיפים להמנע/להפטר/להשתחרר השנה?כל מיני דברים אישיים שהטרידו אותי.
מה הייתם מאחלים לשלומי?אני אאחל כמובן שנזכה לדיסק חדש וגאוני אף יותר...(כן יש דבר כזה),שרק יהיה מאושר ושימשיך ליצור ולגרום רגעי אושר , צחוק והנאה לקהל הרחב שלו.
מה הייתם רוצים לקבל מכיוון שלומי השנה (דיסקים, הופעות והשירים בתוכם וכד')?דיסק חדש אני מאוד מקווה..למרות שעם שלומי זה יכול לקחת כמה שנים טובות
,שיוסיף עוד רעיונות מגניבים להופעות שלו בסגנון 'ספר השירים שלי 2' חח כי אני בטוחה שיש לו עוד הרבה רעיונות, והייתי ממש רוצה לראות את שלומי פעם אחת בקונצרט קלאסי, רק פסנתר..מופרך?
הופעה של שלומי שזכורה לכם במיוחד:ממ.. ההופעה של שלומי עם הפייטן. היה שם משהו מיוחד, שונה, ויוצא דופן.חוויה באמת גדולה שאני אזכור.
הופעה זכורה אחרת:ממ הופעה בברקה,ביולי אם אני לא טועה, היא פשוט הייתה מעולה..אין לי כרגע מילים.
חוויה זכורה אחרת מהשנה האחרונה שקשורה לשלומי:ממ הפעם הראשונה שהעזתי ללכת אליו אחרי ההופעה.. ואכן הוא פשוט בן אדם מקסים ,כמו שחשבתי.
חוויה חיובית משמעותית מהשנה שחלפה שלא קשורה לשלומי:לא חוויה, אבל יציאה מהמסגרת, שינויים שעשיתי בעצמי שהיו לטובה.
חוויה שהייתם רוצים למחוק מהזכרון:חח ההופעה האחרונה של אביב גפן שנכחתי בה?
משהו שאתם מצפים לו בשנה הקרובה:שיצא כבר!! הדיסק החדש של אביתר בנאי אני לא יכולה לחכות. ושיהיו הרבה הופעות טובות
הערות/הארות/הצעות בנוגע לפורום:מממ עד כמה זמן היה כאן קצת ריק ושומם..אבל בשבועיים האחרונים שוב הופרכה השממה.. וזה כנראה לפי תקופות של הופעות,אבל חוץ מזה אין תלונות ומיכל, את עושה את עבודתך בצורה נפלאה , תודה
אייקון תפוזי שמייצג עבורכם את השנה שהסתיימה:
מסר לאומה:לא מומלץ להתעורר מאזעקה ב-7 בבוקר.
סתם לא נורא, בהצלחה לצה"ל :)

למעלה