זהו יום

Adoushi

New member
../images/Emo48.gif זהו יום ../images/Emo48.gif

זהו יום שחיכינו לנו! זהו יום שפחדנו שיאחר..ולפעמים תהינו אם יבוא! זהו יום משמח...יום חג! בריגוש רב, בשמחה גדולה שאי אפשר למדוד, בגאווה, אני מודיעים שביום שבת, ה-11 לספטמבר 2004:
לידיא שלנו ה-ו-ל-כ-ת
היא בת 10 חודשים ו21 ימים לכל האמהות העתידיות ללדת תינוק עם ק"פ - תתעודדו! לכל ההורים, לכל ילדי הק"פ: זהו יום מיוחד עבורנו..אנחנו משתפים אותכם בשמחתנו כי אתם תבינו אותנו יותר מכל אחד אחר! ואני רוצה לחתום במשפט: יש לנו ילדה עם ק"פ

hanash

New member
המון המון מזל טוב../images/Emo65.gif

אנו שמחים בשחמחתכם ומאחלים לכם רק ימים של אושר וכמובן, נסיעה (טיסה) טובה שלומי וחנה

רחליקה1

New member
אאווויי כמה מרגש!!!

מדהימה!!!! מקסימה שכזו, זה כל כך מרגש!!!! אני כל כך מזדהה עם ההתרגשות. (דרך אגב, כל פעם שלידיא התקדמה עוד שלב מתן התקדמה בעקבותיה, בקרוב אצלנו
), אוהבים אתכם מאד, ד"ש למהא, רחלי אלון ומתן.

גווניבר

New member
וואו!! ../images/Emo24.gif

עשיתם לי את היום! ואני חשבתי שאני הקדמתי ללכת (גיל שנה). איזה יופי! אין מילים!

tgdr

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo72.gif../images/Emo48.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo48.gif../images/Emo72.gif

יא מקסימה אחת, לידיא אלופה../images/Emo47.gif

איזה אושר. היא זריזה אמיתית, גם לילד נטול ק"פ. כל הכבוד. נשק אותה בשבילי, היא מתוקה מדבש הילדה הזו. רק אושר שיהיה לכם ממנה. אושר ובריאות. זו בהחלט מתנה נהדרת לשנה חדשה. יעל

נפלא. למרות

הק"פ לידיא מפגינה זריזות והתפתחות. שלשת ילדי הגדולים, ללא ק"פ, לא הלכו לפני גיל שנה. שנדע רק בשורות טובות.

srurev

New member
מעניין להוסיף...

כשבננו האמצעי, מיכאל הלך בפעם הראשונה, זה היה עם גבס, וגם זה היה כמובן בגיל הרבה יותר מאוחר לילדים אחרים בגילו. נסענו באוטו, (אולי כמה ימים אחר כך) ושמענו ברדיו את השיר "היום, היום הזה ממש..." (בדומה לכותרת שלך "זהו יום") ובפזמון התרגשנו עד דמעות: ואז תראה איך שאני הולך יפה בתלם והולך... והולך... והולך... והולך... לתקופה מסוימת זה היה המנון המשפחה, שרנו אותו בנסיעות בטיולים ובאמבטיה, חוץ מזה, רב רפרטואר השירים שלנו הם שירי קודש, ובאמבטיה אי אפשר לשיר שירי קודש, אז זו עוד סיבה לשיר: "היום, היום הזה ממש אני כבר לא עצוב כל כך..." תן לנו לחיות מהתחלה לחיות מהתחלה ועד הסוף ואז תראה איך שאני הולך יפה בתלם והולך... והולך... והולך... והולך...

העלתם נשכחות....

כשרון התחיל ללכת בגיל שנה, זה היה בדיוק "ההמנון" שלנו באותה תקופה. הצלחתם לרגש אותי עם הזכרונות. שנה טובה לכל משתתפי הפורום המקסים הזה.
מיכל

Adoushi

New member
תודה

לכולככככם על התרגשתם איתנו! אורית, שאללת על איך זה קרה..אז הנה: זה קרה בהדרגתיות, בשבוע האחרון היא התחילה לעובר מחפץ לחפץ בבית בלי ידיים..היא ממש אזרה אומץ והלכה צעדים קטנים משולחן לכסא למשל וכו'. בשבת, התחלתי להעמיד אותי על הקיר ולבקש שתבוא אליי..בהתחלה היא נפלה כל שני צעדים, אחר כך התחילה ללמוד לאזן את גופה ולתפוס שיווי משקל. היא מתשפרת יותר עכשיו, מתחילה גם להתסובב תוך כדי הליכה. שוב, תודה לכולם

למעלה