אורית, איך את מתרשמת מ"צ'יימס"?, העמותה של הצהרון בבית הספר?. ולמה ה לא יכולים לספק ארוחת צהריים בזמן הקיטנה, אני לא מבינה? אני אדבר איתם אחרי החג. (אמא של שיר)
של המועדונית..אכן מגיעות אלי הרבה מאוד תלונות מההורים על חוסר ההשגחה, על חוסר המקצועיות וכו' וכו'.. התבקשתי ע"י המפעילים לתת להם זמן להתארגנות ולמידה וכך אני עושה אבל לא לעוד הרבה זמן, כי הלחץ של ההורים מאוד גדול. את מוזמנת לכתוב אלי מכתב תלונה שיצטרף למכתבים האחרים, ואם המצב ימשיך כך אאלץ לדרוש שהפעלת המועדונית תעבור אלי לאקים. כרגע אני עדיין ממתינה ונותנת את 'ימי החסד' שהם ביקשו. וחוץ מזה- שמחתי לראות שזו את מאחורי השם. נשיקות לשיר
שוחחתי בטלפון עם האחראית רקפת, והיא אכן ביקשה ימי התארגנות להכיר את הילדים ולראות מה המצב. לא הייתי ערה ללחץ ולא יצא לי להגיע לבית הספר לראות מה קורה שם. אבל אני אשתדל ואקפוץ לבקר בשעות שלהם. שנה שעברה באתי מספר פעמים לקחת את שיר מבית הספר, ולא תמיד אהבתי מה שראיתי. מה הכוונה לחוסר השגחה/מקצועיות? תודה!
שאין צוות מיומן לטיפול בילדים כה קשים.. ילדים חוזרים הביתה מוזנחים עם פיפי ועוד כל מיני.. הקיצר- לא מרנין במיוחד.. אני עדיין מול הטלוויזיה עם המראות הקשים מסיני קשה לי להרחיב כי לא ממש מרוכזת סורי נדבר מחר