סיכום השבוע:

just adiki

New member
../images/Emo48.gifסיכום השבוע:../images/Emo16.gif../images/Emo83.gif

עצלנים שכמותכם
. אף אד לא פתח. סרט השבוע: קליפ/סרטון השבוע: תוכנית השבוע: שיר השבוע: היום הכיפי ביותר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: ציטוט השבוע: מסר לאומה: תמונת השבוע: תכנונים לסופ"ש ולשבוע הקרוב:

MoRaN SaShA

New member
עוד 10 ימים לגיוס ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif

סרט השבוע: איזה סרט עם הודים שראיתי.. והתאכזבתי מהסוף חחחחחחח קליפ/סרטון השבוע: הקליפ לTHE CALL של הבקסטריט.. שיר ממש יפה!! תוכנית השבוע: חברים..גריז
חח סקס אנד דה סיטי.. שיר השבוע: Truly madly deeply מהמםם! וTHE CALL.. היום הכיפי ביותר השבוע: אממ...נראה לי רביעי חח והיום היה כיף גם. מאכל השבוע: אכלתי שניצל עם פירה מדהים בBLACK ברמת החייל. ואחלה פסטה בקפה קפה. ספר השבוע: ספר התיאוריה
ציטוט השבוע: "אני לא אמרתי לך כלום".. "אבל את כן אהבלה!!
" "איכסה"
חחחחחח מסר לאומה: אני מתגייסת עוד מעט
אני מפחדתתתת.. תמונת השבוע: אין לי כוח חחח תכנונים לסופ"ש ולשבוע הקרוב: ממש לא יודעת. ולשבוע הקרוב. גם לא יודעת. חחח לעשות תיאוריה כבר !!!..

MoRaN SaShA

New member
חחחחחחחח ../images/Emo9.gifאמורה להיות לי ביום שני תיאוריה

וזה אחרי שעשיתי טסט פנימי.. :-O חחחחחחח לא יצא לי לעשות עד עכשיו ולא נעים לי מהמורה.. חחחחחח פאדיחות :X
חח וכן יהיה טוב
חחח תודה מאמי.

linoy7

New member
../images/Emo24.gif יהיה בסדר! שוב, בהצלחה!../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif

NITSAN6

New member
מסכמת../images/Emo9.gif../images/Emo112.gif

סרט השבוע:אין קליפ/סרטון השבוע:אין תוכנית השבוע:הישרדות שיר השבוע:השיר פתיחה של המומינים
סיפור ארוך
היום הכיפי ביותר השבוע:רביעי מאכל השבוע:פרגית על מצע של עשבי תיבול
ספר השבוע:מקומאחר ציטוט השבוע:אין מסר לאומה:
תמונת השבוע:אני בתגובה מהירה תכנונים לסופ"ש ולשבוע הקרוב:עוד שבועיים טיול לחרמון

OverAndOver

New member
מסכמת ../images/Emo3.gif ../images/Emo183.gif

סרט השבוע: the ron clark story
קליפ/סרטון השבוע:הקליפ של וואן איימ גון של סימפל פלאן תוכנית השבוע:חברים,8 כללים פשוטים שיר השבוע:perfect - simple plan היום הכיפי ביותר השבוע:אתמול.מקס ברנר
~ריר~ מאכל השבוע:מקס ברנר
ספר השבוע:אמממ...לא קראתי ממש השבוע ציטוט השבוע:אממ...דיברנו על המורה שלנו לאנגלית שהיא בהריון ואמרנו מה יקרה אם היא תלד בכיתה (אנחנו קצת מטומטמי0 כן) ואז דיברנו על להזמין לה מונית או אמבולנס (שוב אנחנו קצת מטומטמים) ואז גנבתי מרייצ'ל ואמרתי שזה יעלה שקל לציר הראשון ושני שקל לכל ציר נוסף מסר לאומה:הדיסק החדש של סימפל יוצא ביום שלישי!@#$%$#@!@#$ תמונת השבוע:נאפ תכנונים לסופ"ש ולשבוע הקרוב:יום שלישי יוצא הדיסק החדש של סימפל!@#$%^ היתרגשות!@#$%

OverAndOver

New member
היא אמרה משהו דומה ../images/Emo183.gif

כשקרול ילדה את בן ואז אף אחד לא צחק כי רוס היה בלחץ ואז צ'נדלר אמר משהו על צ'אנקי כשקרול הגיע ורוס צחק אז צ'נדלר אמר לה שהיא צריכה לבחור את הרגע המתאים

MoRaN SaShA

New member
אההההההה חחחח זה אני כן זוכרת ../images/Emo6.gif

חחחחחחחחח הכי אהבתי שצ'נדלר אומר למוניקה שאם עד גיל 40 היא לא תתחתן- הם יהיו ביחד. ואז היא כזה "למה שאני לא אתחתן עד גיל 40?!?" והוא אומר- היפותטיקלי סיינג ..... והיא- אוקיי, היפותטיקלי סיינג למה שאני לא אתחתן עד גיל 40??" והוא בורח
חחחחחחחח זה היה ענק.

OverAndOver

New member
חחחחחחחחח ../images/Emo6.gif ../images/Emo183.gif

כן כזה "דיר גוד המצנח הזה הוא שק שינה!" ונופל אחורה XDD

linoy7

New member
שבוע טוב!../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif עונה../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

סרט השבוע: -- קליפ/סרטון השבוע:-- תוכנית השבוע: האי, הישרדות, חברים שיר השבוע: "הההההההההיום יומולדתתתת"
היום הכיפי ביותר השבוע:
שלישי
מאכל השבוע: רביולי יבש!
[
ספר השבוע: מחברת ספרות
ציטוט השבוע: אוקיי, יש כמה: המורה לעיצוב- "הפוסט מודרניזם שנמצא בעמ' 51 מתאים לפוסט מודזיזם שנמצא בעמ' 85"
- הקדמה: המורה שלנו למתמטיקה כל הזמן אומר: "שש שש" כדי להשתיק אותנו
עכשיו, למורה הזה יש אח תאום. ועכשיו לסיפור
חברה א'- "המורה, איך קוראים לאח שלך?" המורה- "שמעון" חברה ב' ואני: "יהההה, איזה מגניב! זה כאילו שאש?! חחח.." חברה ג'- "זה לא שאש! זה שש.. שש.."
עזבו, זה מצחיק יותר כששומעים את זה
מסר לאומה: כואב לי הגב
תמונת השבוע: עוד לא שלחו לי
תכנונים לסופ"ש ולשבוע הקרוב: סופ"ש-למדתי למבחן בעיצוב ונחתי. השבוע הקרוב- ברוך השם הוא גדוש ומלא
ראשון- מבחן בעיצוב שלישי- סיור ליד ושם+יומולדת לחברה
רביעי- מבחן באנגלית חמישי- יומולדת לעוד חברה
+מבחן באזרחות.

just adiki

New member
מסכמת גם כן../images/Emo9.gif:

סרט השבוע:לא ראיתי קליפ/סרטון השבוע:ממ.. אין. תוכנית השבוע:"הישרדות" ו-"מתי נתנשק?" אני רואה את זה רק בגלל יעל שרוני
שיר השבוע:"הפועללל אני אתן הכל בשבילך"
היום הכיפי ביותר השבוע:היום!! מאכל השבוע:פסטההה
ספר השבוע:לא קראתי השבוע ספר, אין לי זמן
ציטוט השבוע:ילדה מהכתה שלי עוברת ליד יודניק ששר:"יו תשתוק כבר יא יודניק!" יודניק:"מי את שתגידי לי מה לעשות?" המורה לספורט עובר:"סליחה, אבל בבצפר הזה יש ארכיה, מצה שהי"ב אומרים צריך לעשות"
מסר לאומה:הפועל אימפריהההההה!! תמונת השבוע:
תכנונים לסופ"ש ולשבוע הקרוב:עבודה בספרותתתתתתתתתתת וטיול שנתיייייייייייייייייייייי

RayoDeLuz

New member
סורי על זה שלא הייתי פה...../images/Emo3.gif

סרט השבוע: YOU'VE GOT MAIL קליפ/סרטון השבוע: אין תוכנית השבוע: OC וחברים שיר השבוע:A GIRL GOTTA ROCK שך BEVERLEY MITCHELL היום הכיפי ביותר השבוע: היום? בגלל שקניתי מצלמה דיגיטלית חדשה (הייתה לי מצלמה אבל הקריירה שלה פחות או יותר נגמרה... היא בת כמעט 6 שנים), קיבלתי מכנסיים חדשים למדים של העבודה... מאכל השבוע: אין ספר השבוע: THE IT GIRL ציטוט השבוע: בחתימה.. מסר לאומה: העולם ורוד?
או שלא.... תמונת השבוע: אין תכנונים לסופ"ש ולשבוע הקרוב: בעיקרון לאפות עוגיות לכל החברות לכבוד וולנטיינס בצורה של לבבות.. () () (>.<)

CarmitF

New member
חזרתי מאילת!!../images/Emo13.gif

סרט השבוע: אין קליפ/סרטון השבוע: כשהייתי באילת הקרינו את ההופעה של מיקה
תוכנית השבוע: מגרש ביתי שיר השבוע: from yesterday היום הכיפי ביותר השבוע: שבת ושישי מאכל השבוע: סושי. רק אני אהבתי אותו חח ספר השבוע: אין ציטוט השבוע: "לגלס" [בגלל שבנדוד שלי נקע את הרגל] מסר לאומה: כשהייתי באילת אחותי הכירה לנו את האנשים שעובדים שם [היא עובדת שם] והייתה מישהי שממש דומה לבריטני ספירס,מישהו שדומה לריאן ריינולדס ומישהו שדומה לג'ורג' מהאנטומיה של גריי.
עוד משהו-זו רשת מלונות צרפתית אז היו הרבה צרפתים ואפילו העובדים מדברים צרפתית ויש לו חור בראש מהשפה הזאת!
לונורא, זה היה מצחיק כל הזמן להגיד "ווי ווי" חחח תמונת השבוע: אין לי עכשיו תכנונים לסופ"ש ולשבוע הקרוב: כלום. איבדתי תחושת זמן

למעלה