פרוייקט הפורום לראש השנה

MrCheff

New member
../images/Emo48.gif פרוייקט הפורום לראש השנה ../images/Emo48.gif

איפה אתם בחג?
מה אתם מתכננים לבשל?
גפילטע או חריימע?
האם אתם עושים את טקס הברכות? (שנהיה לראש ולא לזנב, תפוח בדבש וכו' ) דעות, הצעות ושאר תופינים יתקבלו בשמחה

gils33

New member
אחלה רעיון!../images/Emo13.gif

אנחנו מתארחים אצל אחותי. יש המון תכנונים לגבי בישולים,אצלי השוק טלה מפשירה לקראת בישול. המון סלטים גם יהיו. חריימה - כמובן שיהיה בנוסף. אצלנו עושים את כל הברכות.

akavishon

New member
חג ארוך...

בערב ראש השנה נארח את כל הסבים וסבתות. כל האחים הבריזו השנה, אבל בגלל שיש הרבה סבים וסבתות, נהיה 12 איש. הנה התפריט: מנה ראשונה: כבד קצוץ עם ריבת בצל גפילטע חלה מתוקה חזרת מרק עוף סינטה צרובה עם רוטב של ברנדי, תפוחים ושמנת צימחית אורז עם פירות יבשים ופיצוחים סלט קוסקוס עם ענבים, רימונים וטרגון ירקות קלויים בתנור בבלזמי ולקינוח - מוס שוקולד לבן. בשבת חוגגים אצל ההורים שלי והפעם עם האחים (חוץ מאחד שגר בגרמניה) ויום ראשון אצל ההורים של אשתי, שם אני אכין ריזוטו דלעת.

hirshfe

New member
סלט קוסקוס עם ענבים, רימונים וטרגון

מצא חן בעייני, אשמח למתכון

MrCheff

New member
ואצלנו!

אנחנו אצל חמותי. גיסתי תבוא עם בעלה לחלק הראשון של החג.
אני מתכנן להכין איזה דג ותוספת. אולי גם איזו פשטידה.
גפילטע עם חריין (חזרת ) חריף
עושים את כל הברכות
ומוסיפים עוד משלנו כטוב ליבנו ביין. חג שמח ושנה טובה!!!

Master Stav

New member
חג שמח לכולכם

יופי של רעיון 1. כנראה אצל אחותי 2. שניצלים אורז לבן ועוף לילדים השאר על האורחים האחרים 3. גם וגם 4. לא

hirshfe

New member
אז ככה

אצל הוריי, אמור היה אצלנו - פעם ראשונה חג אצלנו, אבל נדחה בגלל סיבות טכניות אני אחראי על גיסרת הסלטים, כרובית שלא מוותרים לי + פריותת לקינוח + עוד סלט או שניים שאני אחליט בהמשך אי אפשר שנייהם? לא ממזמן שמעתי, על משיהו שעושה את הקציצה של גיפלטא כמו סבתא שלו, ואז שם אותם לבישולברוטב של החריימה של הסבתא השנייה, מעניין לנסות. לא, לא עושים. כן אוכלים תפוח בדבש ואומרים שאוכלים שנהייה לראש ולא לזנב - אבל לא כטקס, אלא יותר כבדרך אגב

schlomitsmile

Member
מנהל
שנה טובה לכל באי הפורום!../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif../images/Emo79.gif../images/Emo230.gif 1)אצלנו, עם הוריי, אחותי ומשפחתה. חוגגים יומולדת ל ../images/Emo210.gif (כבר בן 10!), ואח"כ את ראש השנה. 2)התפריט מתחלק בינינו לבין אמי, מרטין יכין מנה בשרית, אני עוגת יומולדת וירקות, אמי פירה כתום ולבן ותפוחים אפויים. 3)גפילטע 4)לא עושים טקס כהלכתו, אבל בטח נגיד משהו בכיוון, בעיקר נשיר שירי יומולדת ושירי חג. ושתהיה לכולנו שנה של שימחה וצמיחה../images/Emo70.gif

gils33

New member
../images/Emo77.gifמזל טוב לבחור../images/Emo65.gif

ושנה טובה לכם.

החד השנה לא יורגש במיוחד,

בערב החג נהייה אצל חמותה של אחותי וזהו בעצם. אין לנו שום תוכניות, בעלי בחו"ל ואני אבלה עם הילדים בבריכה בנחת. מעולם לא עשינו טקס ברכות במשפחה, אוכלים גפילטע עם חזרת חריפה . אני אכין אוכל שגרתי ופשוט כי הילדים שלי מעדיפים שניצל על צלי בקר עם ירקות שורש.

MrCheff

New member
אני שמח לגלות שאת עוקבת אחרי הבלוג שלי ../images/Emo8.gif

למעלה