קונגרס הסלסה

../images/Emo48.gifקונגרס הסלסה../images/Emo48.gif

בקרוב כולם אמורים לחזור מהקונגרס אז כבר פתחתי שרשור לכבוד הקונגרס.. דיעות, תמונות וכו'.. אז דבר ראשון: ברוכים השבים
ו..אני שמייח שחזרתם בשלום..(
) ולשאלת המיליון:
איך היה
ספרו הכלללל את כל מה שהיה.......

Scop

New member
היה גגגגגגדדדדדדווווווווללללללללל!

הריקוד שורות החדש (ועוד רגע אני מחפש איך קוראים לשיר...) ממש ממש כיפי, אחלה קצב, אחלה תנועות אי לאייק! ככלל היה ממש ממש כייף, הסופר מריו הזה ממש יודע לרקוד וללמד ובכלל היו הדרכות טובות, היו אחלה הופעות, כייף חיים בברכה.. ומה אומר לכם... היה שווה להיות ;)

בקשר לריקוד שורות החדש-

הוא מזכיר קצת את לטינוס.. (השיר לא הריקוד) ולכל המעוניינים שלא היו ורוצים את השם של השיר: havana delirio - carnavalera

Palalolito

New member
קרנבלרה

יש לי אותו באוזניות.... פעם 7 רצוף שאני שומע אותו בווינאמפ

The Cat Woman

New member
כ"כ רציתי לסוע!!!!!!

וזאת ההודעה הראשונה שלי כאן... אני חולת סלסה, מכורה ל"ריקוד מושחת"... זה בדם! בפנים! זה מה שמזרים לי את האדרנלין בדם, זה.... עושה לי את זה!!! ו... אני גם מאשקלון ככה שאין ממש איפה לרקוד פה את הסלסה האמיתית, הקיצבית, הקובנית! מזה רציתי לסוע לקונגרס הסלסה באילת אבל... היו לי ימים מרוכזים ומבחן בפסיכולוגיה (ביקשנו שידחו אותו לחופש) אז לא יכלתי... זאת הייתה באסה ענקית!!!

The Cat Woman

New member
לא הבנתי ממש על מה היה ה"למה"

אבל לא חשוב... אשכרה באו מאשדוד בתור בי"ס? נחמד... אישית לא היה לי יום אחד של חופש מאז שה"חופש" התחיל, אפילו בשביתה למדנו... תארו לכם!

Palalolito

New member
ואיזה קטלני

לפתוח חופש ברוטב סלסה... חופש נעים יא בדאלאק !

תודה!

אני אנצל את החופש הזה עד כמה שאפשר כדי לרקוד הרבה סלסה!!!! דייי נמאס לי לרקוד פעם בשבוע! טוב אז אני אלך ראשון=נחמד...שלישי=כיף! ושישי=הכי מושלם!

Palalolito

New member
בקצב הזה

יהיו לך שלפוחיות ברגליים. זו השאיפה הסופית שלי....

רז129

New member
היה מאוד מוצלח ואני אפרט

אני לא חבר בפורום שלכם אבל בוהה בכם מיידי פעם . הייתי שוטף לחויה הזו בקנגרס והיה מאוד כייף . הקונגרס שילב את כל מה שקשור לסלסה ובכללו גם סדנאות , אומנים , תקליטנים, בתי ספר לסלסה ולימוד . ביום שישי התארח לשידור ישיר קיקא סמואל מהמלון בבריכה . פעילות הסדנאות הייתה מאוד מגוונת ברוב שעות היום . בשני הערבים היו הופעות של כל בתי הספר שהשתתפו (כל בית ספר הציג הופעה ) שלא נפלו מכל הופעה ארופאית . התארחו אומנים מחו"ל שהוסיפו לאווירה . מי שהתארח במלון קיבל הכל (הדיל היה הכל כלול ,,, אוכל שתיה ) . תודתי נתונה לכל מי שארגן נתן ותרם את חלקו , שיתוף פעולה מקסים בין כל הגורמים תרם מאוד לאווירה תודה ללטינו דל מונדו שארגנו . אצרף תמונה מיום שיש בצהריים בברכה

../images/Emo51.gif ו.. אתה מוזמן להצטרף אלינו

לפורום ולשתף אותנו בחוויות שלך
מי עוד היה
תמשיכו לספר חוויות....
אני מקווה לפתוח גלריה בקרוב של הקונגרס..

Lechko

New member
היה ממש אחלה

אני אישית נהניתי מאוד. היה הרבה יותר שווה מהפסטיבלים עד עכשיו, הרבה יותר מקצועי (והרבה פחות ריקודי שורות
). היו אחלה חברה מכל הארץ שנתנו אווירה מעולה, באמת כיף לראות כ"כ הרבה אנשים שאוהבים את המוזיקה ונהנים ורוקדים בלי חשבון עד שנופלים מהרגליים. פאקו ושאר הדיג'ייז הפגיזו באחלה מוזיקה בערבים, הייתה הופעה מעולה (אך קצרה מדי) של הסלסה גרוב. סדנאות מעולות עם המדריכים מחו"ל, היה אחלה לראות את מאריו שוב, והיה ממש כיף בשיעורים של יסמאל, הבנאדם קרוע על כל הראש הקרח שלו, עבריין קטן כזה שכל אות נשמעת אצלו כמו ס' ושר ביבופ קטלני (אגב, אני כבר מתחיל להכריח בחורות לרקוד איתי על 2). ההופעות היו מקצועיות ויפיפיות... אנשים, אתם חייבים לראות את ההופעה של אביב על aguanile, הבנאדם הראה לכולם שוב שאין כמוהו בארץ (שלא לדבר על סיגל שעשתה 3 הופעות מדהימות בלי להתבלבל בצעד אחד) וההופעה של התאומות, אם מישהו מכיר אותן, תגידו להן כל הכבוד.. ההופעה הכי מקורית שהייתה בקונגרס לדעתי, רעיון פצצה! בקיצור, היה ממש מעולה!!! אגב, מישהו מכם היה בסדנא של אלי צוויק? אם מישהו היה, אז הגיוני שראיתם אותי, זה שקם לשיר לאלי את הקצב היה אח שלי ואני ישבתי לידו בצד והרצנו צחוקים במשך כל הסדנא. אחרי זה רקדתי בצד עם ידידה שלי והסתכלו עלינו די הרבה, אז יכול להיות שמישהו מכם יודע מי אני. אלכס

salsa king

New member
הסדנא של אלי......

הייתה מדהימה פשוט לשמוע ולהפנים אבל השוס היה ביום שבת לפנות בוקר משעה 5.30 אלי תפס גיטרה התחיל לנגן ולאט לאט הצטרפו עוד אנשים כמה דרבוקות והתחלנו ג'אם מטורף עד השעה 8 בערך מי שלא היה הפסיד

Lechko

New member
../images/Emo3.gif

אני הייתי במלון של העניים
אז לא יצא לי. אבל אין שום ספק שאלי פשוט ענק (מומלץ להרשם לסדנא שלו, אחד מהדברים הכי מהנים ומעניינים שעשיתי) אלכס

למעלה