../images/Emo48.gif רפאלה תרגשי אותי ../images/Emo8.gif
נמאס לי
אני דורש שיוויון זכויות למה כל הזמן רפי צריך לרגש, לחזר, להוכיח את רגשותיו, להפתיע, לשעשע ועוד ועוד ועוד והיא מה ? תשב כמו פדלאה ומקסימום תעשה לו ריפוי בפיסוק ? אולי הגיע זמן להתחלף ? אז יאללה רפאלה קדימה תרגשי אותי ואם תצליחי אני מבטיח לפסק
לא קל להיות גבר... / לני רביץ אם אתה מציב את האישה על כן מורם ומנסה להגן עליה מקשיי החיים , אתה שוביניסט , אם אתה נשאר לעבוד במשק הבית כשהיא יוצאת לעבוד , אתה לא גבר . אם אתה עובד קשה מידי, אתה טיפוס שמכור לעבודה ואין לך זמן בשבילה , אם אתה לא עובד מספיק , אתה בטלן חסר ערך . אם יש לה עבודה משעממת וחד גונית- היא מנוצלת , אם יש לך עבודה משעממת וחד גונית, אתה צריך להזיז את הישבן ולמצוא משהו טוב יותר . אם היא זוכה לקידום בעבודה לפניך, זה שוויון הזדמנויות , אם אתה מקבל קידום בעבודה , לפניה זה יחס מועדף בגלל שאתה גבר. אם אתה מציין שהיא נראית מצויין , זו הטרדה מינית , אם אתה לא אומר את זה , זו אדישות גברית טיפוסית . אם אתה בוכה , אתה רכרוכי. אם אתה לא בוכה, אתה חזיר חסר רגישות . אם אתה מקבל החלטה מבלי להתייעץ איתה, אתה שוביניסט , אם היא מקבלת החלטה מבלי להתייעץ איתך, היא אישה משוחררת . אם אתה מבקש ממנה לעשות משהו שהיא לא נהנית ממנו , אתה משתלט עליה מפני שהיא אישה , אם היא מבקשת ממך לעשות משהו שאתה לא נהנה ממנו, היא מבקשת ממך טובה . אם אתה מביע את הערכתך לצורה הנקבית ולתחתוני תחרה מסוסלים, אתה סוטה, אם אתה לא, אתה הומו . אם אתה אוהב שאישה מגלחת את רגליה ושומרת על גזרתה, אתה סקסיסט , אם לא , אתה חסר חוש רומנטי . אם אתה מנסה לשמור על כושר, אתה גאוותן ריקני שעסוק בעצמו . אם לא , אתה רשלן שמזניח את עצמו . אם אתה קונה לה פרחים, אתה מנסה להשיג ממנה משהו , אם לא, אתה לא חושב עליה . אם יש לה כאב ראש , היא עייפה . אם לך יש כאב ראש , אתה כבר לא אוהב אותה . אם אתה רוצה את זה לעיתים קרובות מידי, אתה סוטה מין , אם לא ודאי יש לך מישהי אחרת...
נמאס לי