רפאלה תרגשי אותי

gn64

New member
../images/Emo48.gif רפאלה תרגשי אותי ../images/Emo8.gif

נמאס לי
אני דורש שיוויון זכויות למה כל הזמן רפי צריך לרגש, לחזר, להוכיח את רגשותיו, להפתיע, לשעשע ועוד ועוד ועוד והיא מה ? תשב כמו פדלאה ומקסימום תעשה לו ריפוי בפיסוק ? אולי הגיע זמן להתחלף ? אז יאללה רפאלה קדימה תרגשי אותי ואם תצליחי אני מבטיח לפסק
לא קל להיות גבר... / לני רביץ אם אתה מציב את האישה על כן מורם ומנסה להגן עליה מקשיי החיים , אתה שוביניסט , אם אתה נשאר לעבוד במשק הבית כשהיא יוצאת לעבוד , אתה לא גבר . אם אתה עובד קשה מידי, אתה טיפוס שמכור לעבודה ואין לך זמן בשבילה , אם אתה לא עובד מספיק , אתה בטלן חסר ערך . אם יש לה עבודה משעממת וחד גונית- היא מנוצלת , אם יש לך עבודה משעממת וחד גונית, אתה צריך להזיז את הישבן ולמצוא משהו טוב יותר . אם היא זוכה לקידום בעבודה לפניך, זה שוויון הזדמנויות , אם אתה מקבל קידום בעבודה , לפניה זה יחס מועדף בגלל שאתה גבר. אם אתה מציין שהיא נראית מצויין , זו הטרדה מינית , אם אתה לא אומר את זה , זו אדישות גברית טיפוסית . אם אתה בוכה , אתה רכרוכי. אם אתה לא בוכה, אתה חזיר חסר רגישות . אם אתה מקבל החלטה מבלי להתייעץ איתה, אתה שוביניסט , אם היא מקבלת החלטה מבלי להתייעץ איתך, היא אישה משוחררת . אם אתה מבקש ממנה לעשות משהו שהיא לא נהנית ממנו , אתה משתלט עליה מפני שהיא אישה , אם היא מבקשת ממך לעשות משהו שאתה לא נהנה ממנו, היא מבקשת ממך טובה . אם אתה מביע את הערכתך לצורה הנקבית ולתחתוני תחרה מסוסלים, אתה סוטה, אם אתה לא, אתה הומו . אם אתה אוהב שאישה מגלחת את רגליה ושומרת על גזרתה, אתה סקסיסט , אם לא , אתה חסר חוש רומנטי . אם אתה מנסה לשמור על כושר, אתה גאוותן ריקני שעסוק בעצמו . אם לא , אתה רשלן שמזניח את עצמו . אם אתה קונה לה פרחים, אתה מנסה להשיג ממנה משהו , אם לא, אתה לא חושב עליה . אם יש לה כאב ראש , היא עייפה . אם לך יש כאב ראש , אתה כבר לא אוהב אותה . אם אתה רוצה את זה לעיתים קרובות מידי, אתה סוטה מין , אם לא ודאי יש לך מישהי אחרת...

ברוך הבא

האמת גם לי נשבר ,רק מכיוון אחר
רוצה שינוי? יש לא מעט נשים עם תכונות מאדימיות שבהחלט תקבלנה את גישתך ,אנחנו בנות נוגה מדברות הפוך על הפוך ,ואיש מאדימי לא יבין.

gn64

New member
../images/Emo51.gif האמת שנוח לי גם במתכונת

הישנה אבל לא רוצה להיות כבול לכללים

rolan

New member
ובכל זאת

רפי תרגש אותייייייייייייי עדיין עושה את זה, גם לכם הגברים
כי גם אנחנו קצת שובניסטיות (הלו, הלו הפמניסטיות - לא לקפוץ...) לפעמים... אז תמשיך... לרגש ולהתרגש לחדד ולהתחדד לפסק ולהתפסק לחיים
גם לך

gn64

New member
טוב אני בכל מקרה ארגש ואתרגש

אבל קחי יוזמה מדיי פעם

../images/Emo91.gifבנות שעשוע על הבוקר.........

תודה באמת הצלחת לשעשע ולרגש אותי על הבוקר. דרך נפלאה לטעמי להראות את ההבדל בין חשיבה גברית לנשית. גם מצחיק והרוב נכון. תקנו אותי אם אני טועה

gn64

New member
../images/Emo96.gif שמח להעלות חיוך גם

אם זה ע"י לני רביץ

עלמה 3

New member
../images/Emo6.gif איזה שעשוע על הבוקר - נפלא

הייתי בכמה ערבים של לני רביץ, איש מדהים ומצחיק... שווה , כדאי לכם לראות ולשמוע אותו

פרח 11

New member
../images/Emo6.gifכ"כ נכון בכל אופן במקרה שלי

ממש צחקתי בלי סוף
גדול.

למעלה