שאלה

HelterSkelter1

New member
../images/Emo48.gifשאלה

אין לי מושג אם הדבר עלה פה בעבר, ואם כן, אני מתנצל מראש. אז ככה: מה הקטע של "Traditional Bedouin Wedding Feast", הדף הזה עם המתכון הפסיכדלי הזה, שבא עם אה"ט?

meandmeandme

New member
הנושא לא עלה פה בעבר

טוב שהעלת את זה. בגרסת הרימסטר של 1994 צורך לאלבום ATM שלושה פליירים קטנים עם מתכונים של ארוחות מעט יוצאות דופן עליהם. הראשון היה בגרמנית וכותרתו הייתה (בתרגום לעברית): "ארוחות(בוקר) מוח פרא פרנקונית מקורוית" הארוחה הזאת כפי שיכולתם לנחש היא מוח של פרא, מבושלת בבצל וביצים. יאמי! והשניה הייתה באנגלית, כותרתה (שאותה ציינת) מתרגמת ל: "סעודת חתונה בדואית מסורתית" המתכון הזה (שבמקור הוא אפריקאי) כוללת תרנגולת במילוי ביצים, שאותה יש לדחוף בתוך כבש, שאותה יש לדחוף בטוח עז, שאותה יש לדחוף בתוך גמל. שעליו יש לירוק את המטבל המיוחד. בתאבון לכם.
כן.. הפינק פלויד האלה קצת מטורפים.

HelterSkelter1

New member
יופי../images/Emo70.gif עכשיו, בזכות הרימאסטר

אני יודע לבשל ארוחות פסיכו-בדואיניות-אפריקאיות. וכן, פינק פלויד שיכורים. זה יצא גם עם ה LP בהוצאה המקורית?

meandmeandme

New member
לא ולא

ויש לזה סיבה לדעתי. כמובן זאת רק השערה, זה לא מבוסס. הרעיון של העטיפה של אטום הרט הוא שזה יהיה כמה שיותר עממי ולא-פסיכודלי. לכן נבחרה הפרה ונקח בחשבון האיש בברכה למי שזה לראות. את המתקונים לדעתי תיכננו לפני ההחלטה על האנטיפסיכודליה ולכן לא הוצאו בהוצאה המקורית. אך כשהוציא את הרימסטר החליטו לצ'פר את המאזינים הנאמנים. אגב. הנה הקלף עם הארוחה הבדואית.

rainbow demon

New member
אה התמונה בקושי בגודל אייקון

חוץ מזה, זה רק אני או שהארוחה הבדואית הזאת עושה תאבון ? :)

Paranoid Y

New member
טוב.. הנה תמונות../images/Emo13.gif

ולא.. לא רק אתה.. זאת ארוחה טעימה מאד.. גמל!! אין טעים מזה..(גמל
)

למעלה