ששליייייייייייייי
1. השם שלי: אריאנה אייב 2. הגיל שלי:14 וחצי וכמה חודשים 3. עיר: אור עקיבא 4. היתי מחליפה את שמך עם כן לאיזה: לא יודעת... 5. תבלין מועדף: הכלל 6. שתיה מועדפת: קולה!! 7. דאורדורנט\בושם: לפעמים זה ולפעמים זה.... 8. שמפו וקונדישינר: פינוק 9. האם את צוחקת על אחרים ונהנת מזה? צוחקת לפעמים...נהנת..תלוי מה אומרים. 10.צבע שאת אוהבת: כל הגוונים של הכחול!! 11.חברות הכי טובות: חופית סבטה הדס זיוה שירן שני... 12.כרית אחת או שתיים: אחת 13.חיות מחמד: אין לי חיית מחמד אבל אני אוהבת כלבים 14.סרט מועדף: יש הרבה!! אני יגיד אחד מהם : מעודדות צמודות. 15.מכונית אידיאלית: פורשה ומזדה 16.משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: אוף,פ-חחחח,באמת,לא נכון. 17.אוכל שאת שונאת: סלט ירקות (שונאת ירקות) 18.איך את מגדירה את היחס שלך עם ההורים:יחס טוב!! 19. שיר שאת אוהבת: ליק אי לוב יו!!, קול יו סקסי..יש עוד מלא!! 20. אוספים? יש משהו שאת אוספת? כן, תמונות של גסטין וריאן. 21. ממה את הכי הפחדת:מפחדת.?: חרקים!!!! ושמשו יקרה לאנשים שקרובים אליי.... 22. תגידי מילה טובה...:יפההההה 23. סדרת טלוויזיה שאת אוהבת:חברים ,שנות ה-70, כן מותק. 24. טיפ לחיים טובים: תמיד ליהיות נאמנים. 25. תאר את עצמך ב-4 מילים: מצחיקה,מוכשרת,משועממת,חמודה. 26. את שונאת אנשים ש..: משקרים ושעושים הכל בשביל להזיק לאחרים 27. את שונאת מקומות ש..: מלוכלכים,שיש ריח מסריח.... 28. אני אוהבת:פיצה(חחחחח) אוהבת המון דברים... 29. מה הכי מגעיל אותך:חרקים..הקאה..... 30. הכינוי אוהב עליך:כינוי שלי??:ארנה 31. מה מעציב אותך: ביאוס 32.מה משמח אותך:דברים מצחיקים ויש עוד הרבה ,אין לי כח לרשום הכל. 33. מה המילה שאת שונאת לשמוע: אהההההה (שמושכים את ה: ה' יותר מידי) מתי הפעם האחרונה: ???? 34.חייכת:היום הרבה פעמים. 35.זכית לחיוך?... 36.הענקת מחמאה? כן 37.קיבלת מחמאה? כן 38.עשית משהו טפשי? הרבה פעמים 39.פינקת מישהו? לא זוכרת... 40.פינקת את עצמך? 41.צחקת? מלא 42.גרמת למישהו לצחוק? כןןןןן 43.התחרטת על משהו שאמרת? כן 44.בכית? לפני כמה ימים...שבועות.. האם אי פעם 45.הכרת את תחנת המשטרה מבפנים?לאאאאאאאאאא 46.בכית כששיר עצוב התנגן ברקע?לא 47.אמרת למישהו שאת אוהבת אותו?לא 48.לא התכוונת באמת למה שאמרת בשאלה 47?היתכוונתי 49.כתבת שיר או סיפור?.... 50.קראת למישהו ביומן מבלי שידע?כן..(חחח) שהייתי קטנה לאחרונה:לאא 51.האדם האחרון שראית: אחותי 52.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: אמא שלי 53.האדם האחרון שהתקשר אליך:אמא שלי 54.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך":אפחד ולסיכום:כלום 55.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? אירוע? אין לי לו"ז,לא 56.האם את חושבת שמישהו יקרא את השאלון? נראה לי 57.האם יש משהו שאת רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך?תענו גם אתם!! 58.האם את מאמינה שהשאלון היה בזבוז זמן משווע?לא