תזונאית וחדר מלחמה היום בתפוז

../images/Emo48.gifתזונאית וחדר מלחמה היום בתפוז

בלה אגמון תזונאית המתמחה בהפרעות אכילה מתארחת היום בשעה 19:00 בפורום דיאטות ואורח חיים בריא. שרשור השאלות בפורום כבר נפתח ואתם מוזמנים להעלות אליו את שאלותיכם כבר עכשיו. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=132&msgid=47923884
אסי לוי מ"חדר מחלחמה" מגיעה להתארח LIVE ב-Blog Tv הערב בשעה 20:00, הגולשים מוזמנים לשרשר את שאלותיהם http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1186&msgid=47778197
עוד אירועים ואירוחים בלוח האירועים המעודכן של תפוז: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/eventsAll.asp

שאלון....

אני יודעת שלא תענו אבל בכל זאת שיהיה פה אולי למישו יתחשק.... 1. השם שלי: 2. הגיל שלי 3. עיר: 4. היתי מחליפה את שמך עם כן לאיזה: 5. תבלין מועדף: 6. שתיה מועדפת: 7. דאורדורנט\בושם: 8. שמפו וקונדישינר: 9. האם את צוחקת על אחרים ונהנת מזה? 10.צבע שאת אוהבת: 11.חברות הכי טובות: 12.כרית אחת או שתיים: 13.חיות מחמד: 14.סרט מועדף: 15.מכונית אידיאלית: 16.משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: 17.אוכל שאת שונאת: 18.איך את מגדירה את היחס שלך עם ההורים: 19. שיר שאת אוהבת: 20. אוספים? יש משהו שאת אוספת? 21. ממה את הכי הפחדת: 22. תגידי מילה טובה...: 23. סדרת טלוויזיה שאת אוהבת: 24. טיפ לחיים טובים: 25. תאר את עצמך ב-4 מילים: 26. את שונאת אנשים ש..: 27. את שונאת מקומות ש..: 28. אני אוהבת: 29. מה הכי מגעיל אותך: 30. הכינוי אוהב עליך: 31. מה מעציב אותך: 32.מה משמח אותך: 33. מה המילה שאת שונאת לשמוע: מתי הפעם האחרונה: 34.חייכת: 35.זכית לחיוך? 36.הענקת מחמאה? 37.קיבלת מחמאה? 38.עשית משהו טפשי? 39.פינקת מישהו? 40.פינקת את עצמך? 41.צחקת? 42.גרמת למישהו לצחוק? 43.התחרטת על משהו שאמרת? 44.בכית? האם אי פעם 45.הכרת את תחנת המשטרה מבפנים? 46.בכית כששיר עצוב התנגן ברקע? 47.אמרת למישהו שאת אוהבת אותו? 48.לא התכוונת באמת למה שאמרת בשאלה 47? 49.כתבת שיר או סיפור? 50.קראת למישהו ביומן מבלי שידע? לאחרונה: 51.האדם האחרון שראית: 52.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: 53.האדם האחרון שהתקשר אליך: 54.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך": ולסיכום: 55.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? אירוע? 56.האם את חושבת שמישהו יקרא את השאלון? 57.האם יש משהו שאת רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? 58.האם את מאמינה שהשאלון היה בזבוז זמן משווע?

אני עונה../images/Emo9.gif

1. השם שלי: ליה 2. הגיל שלי": 14 באפריל 15 3. עיר: בת-ים 4. הית מחליפה את שמך עם כן לאיזה: היתי מחליפה לשלי 5. תבלין מועדף:פלפל 6. שתיה מועדפת:מים,קולה ותה קר 7. דאורדורנט\בושם: גם וגם 8. שמפו וקונדישינר: כאילו ת'שם? ממ זה של חברה הוואי 9. האם את צוחקת על אחרים ונהנת מזה?: צוחקת לפעמים.. 10.צבע שאת אוהבת:גווני ורוד,טוגווני כחול ושחור 11.חברות הכי טובות: צ'וצ'ו חחחח (ידיד שלי הכי טוב) ונטליה 12.כרית אחת או שתיים:אפילו חצי חחח אני לא אוהבת כרית גדולה כי אז כואב לי הצאוור 13.חיות מחמד:
ה 14.סרט מועדף:היום שאחרי מחר, הטינה (ועוד כל מיני סירטי אימה) 15.מכונית אידיאלית: מרצדס 16.משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:כזה,כאילו 17.אוכל שאת שונאת:כל מה שבא מהים,וכל מיני מאכלים לא מוכרים נגיד כמו רגליי צפרדע 18.איך את מגדירה את היחס שלך עם ההורים: נחמד חח טוב 19. שיר שאת אוהבת:המוןן אין לי כוח לפרט 20. אוספים? יש משהו שאת אוספת? פעם אספתי צדפות 21. ממה את הכי מפחדת:שיקרה משו מהאנשים הקרובים לי,שלא יהיה לי עתיד טוב וחרקים 22. תגידי מילה טובה...: מילה טובה 23. סדרת טלוויזיה שאת אוהבת:כל מני סדרות כמו אריזה משפחתית,בגוף ראשון, סדרות כמו אפקט הפחד וחשיפה מקסימלית ו-בריאלטי TV יש תוכנית על ניתוחים וממש מראים הכל אז זה מגניבב חחחח 24. טיפ לחיים טובים: לסמוך רק על אצמך 25. תאר את עצמך ב-4 מילים:אני אוהבת את ג'סטין חחחח לא קשור אבל לא נורא 26. את שונאת אנשים ש..:מקשרים,מתנהגים בצבועות 27. את שונאת מקומות ש..: מעשנים/שותים אלכוהול בהם 28. אני אוהבת: הרבה דברים 29. מה הכי מגעיל אותך: דגים,חרקים 30. הכינוי אוהב עליך: ליקו(זה עם U בסוף) 31. מה מעציב אותך:הכל חחחחח 32. מה משמח אותך:לא יודעת.. מה שבא באותו רגע 33. מה המילה שאת שונאת לשמוע:יש מבין? מתי הפעם האחרונה: 34.חייכת:היום 35.זכית לחיוך?..... 36.הענקת מחמאה?לפני כמה ימים 37.קיבלת מחמאה?שבוע ככה חחחח 38.עשית משהו טפשי? לא זוכרת 39.פינקת מישהו?
אין את מי 40.פינקת את עצמך?אני הולכת לפנק ת'צמי היום חחחחח 41.צחקת? היום 42.גרמת למישהו לצחוק?היום 43.התחרטת על משהו שאמרת? ממש מזמן 44.בכית?אתמול האם אי פעם 45.הכרת את תחנת המשטרה מבפנים?לא 46.בכית כששיר עצוב התנגן ברקע?כן 47.אמרת למישהו שאת אוהבת אותו?כן 48.לא התכוונת באמת למה שאמרת בשאלה 47? לא 49.כתבת שיר או סיפור?בערך שיר וסיפור אני כותבת עם חברה 50.קראת למישהו ביומן מבלי שידע? לא לאחרונה: 51.האדם האחרון שראית: צ'וצ'ו 52.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון:צ'וצ'ו 53.האדם האחרון שהתקשר אליך:צ'וצ'ו 54.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך":מיכאל (ה-X) ולסיכום: 55.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? אירוע?................. 56.האם את חושבת שמישהו יקרא את השאלון?לא 57.האם יש משהו שאת רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? הם לא יקראו הפורום מת 58.האם את מאמינה שהשאלון היה בזבוז זמן משווע?- העביר ת'זמן...

RJlake

New member
עונה....

1. השם שלי:נועם 2. הגיל שלי: 15 וחצי 3. עיר: ירושלים 4. היתי מחליפה את שמך עם כן לאיזה:לא 5. תבלין מועדף: מלח 6. שתיה מועדפת: קולה 7. דאורדורנט\בושם: שניהם 8. שמפו וקונדישינר: רק שמפו 9. האם את צוחקת על אחרים ונהנת מזה? רק על כאלה שאני שונאת! 10.צבע שאת אוהבת: כחוללל 11.חברות הכי טובות: מעדיפה לא להגיד שמות... 12.כרית אחת או שתיים: אחת 13.חיות מחמד:אין 14.סרט מועדף: זהות 15.מכונית אידיאלית: לא משנה העיקר שהיא נוסעת ויש בה רדיו 16.משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:לא ידועת.. 17.אוכל שאת שונאת:ירקות!!! במיוחד עגבניה 18.איך את מגדירה את היחס שלך עם ההורים:טוב מאוד 19. שיר שאת אוהבת: יש מלאא 20. אוספים? יש משהו שאת אוספת?לא 21. ממה את הכי הפחדת:מוות 22. תגידי מילה טובה...:מה? 23. סדרת טלוויזיה שאת אוהבת:חברים!!!! 24. טיפ לחיים טובים:לנצל כול הזדמנות שיש! 25. תאר את עצמך ב-4 מילים:אין לי כוח... 26. את שונאת אנשים ש..: משפילים אנשים 27. את שונאת מקומות ש..: מעשנים בהם 28. אני אוהבת: הרבה דברים 29. מה הכי מגעיל אותך: לראות אנשים מלאים בדם 30. הכינוי אוהב עליך:אין לי אחד.. 31. מה מעציב אותך:לשמוע על התעללות בילדים 32. מה משמח אותך:המוןן דברים 33. מה המילה שאת שונאת לשמוע:מפגרת מתי הפעם האחרונה: 34.חייכת:לפני שניה 35.זכית לחיוך? לפני חצי שעה בערך 36.הענקת מחמאה? לפני חצי שעה בערך 37.קיבלת מחמאה? לפני רבע שעה 38.עשית משהו טפשי? לא זוכרת.. 39.פינקת מישהו?היום 40.פינקת את עצמך?ברגע זה ממש 41.צחקת? היום 42.גרמת למישהו לצחוק? היום 43.התחרטת על משהו שאמרת? לא זוכרת 44.בכית? לא זוכרת האם אי פעם 45.הכרת את תחנת המשטרה מבפנים?חחחח לא 46.בכית כששיר עצוב התנגן ברקע?לא 47.אמרת למישהו שאת אוהבת אותו?כן 48.לא התכוונת באמת למה שאמרת בשאלה 47?לא 49.כתבת שיר או סיפור?אף פעם 50.קראת למישהו ביומן מבלי שידע?לא לאחרונה: 51.האדם האחרון שראית: חברה שלי 52.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: חברה שלי 53.האדם האחרון שהתקשר אליך:חברה שלי 54.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך": לא זוכרת ולסיכום: 55.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? אירוע? לא ממש אירוע אבל לחרוש לבמחן ענקקק מחר בהיסטוריה 56.האם את חושבת שמישהו יקרא את השאלון? יכול להיות... 57.האם יש משהו שאת רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? נהניתם? 58.האם את מאמינה שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? לא

ששליייייייייייייי

1. השם שלי: אריאנה אייב 2. הגיל שלי:14 וחצי וכמה חודשים 3. עיר: אור עקיבא 4. היתי מחליפה את שמך עם כן לאיזה: לא יודעת... 5. תבלין מועדף: הכלל 6. שתיה מועדפת: קולה!! 7. דאורדורנט\בושם: לפעמים זה ולפעמים זה.... 8. שמפו וקונדישינר: פינוק 9. האם את צוחקת על אחרים ונהנת מזה? צוחקת לפעמים...נהנת..תלוי מה אומרים. 10.צבע שאת אוהבת: כל הגוונים של הכחול!! 11.חברות הכי טובות: חופית סבטה הדס זיוה שירן שני... 12.כרית אחת או שתיים: אחת 13.חיות מחמד: אין לי חיית מחמד אבל אני אוהבת כלבים 14.סרט מועדף: יש הרבה!! אני יגיד אחד מהם : מעודדות צמודות. 15.מכונית אידיאלית: פורשה ומזדה 16.משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: אוף,פ-חחחח,באמת,לא נכון. 17.אוכל שאת שונאת: סלט ירקות (שונאת ירקות) 18.איך את מגדירה את היחס שלך עם ההורים:יחס טוב!! 19. שיר שאת אוהבת: ליק אי לוב יו!!, קול יו סקסי..יש עוד מלא!! 20. אוספים? יש משהו שאת אוספת? כן, תמונות של גסטין וריאן. 21. ממה את הכי הפחדת:מפחדת.?: חרקים!!!! ושמשו יקרה לאנשים שקרובים אליי.... 22. תגידי מילה טובה...:יפההההה 23. סדרת טלוויזיה שאת אוהבת:חברים ,שנות ה-70, כן מותק. 24. טיפ לחיים טובים: תמיד ליהיות נאמנים. 25. תאר את עצמך ב-4 מילים: מצחיקה,מוכשרת,משועממת,חמודה. 26. את שונאת אנשים ש..: משקרים ושעושים הכל בשביל להזיק לאחרים 27. את שונאת מקומות ש..: מלוכלכים,שיש ריח מסריח.... 28. אני אוהבת:פיצה(חחחחח) אוהבת המון דברים... 29. מה הכי מגעיל אותך:חרקים..הקאה..... 30. הכינוי אוהב עליך:כינוי שלי??:ארנה 31. מה מעציב אותך: ביאוס 32.מה משמח אותך:דברים מצחיקים ויש עוד הרבה ,אין לי כח לרשום הכל. 33. מה המילה שאת שונאת לשמוע: אהההההה (שמושכים את ה: ה' יותר מידי) מתי הפעם האחרונה: ???? 34.חייכת:היום הרבה פעמים. 35.זכית לחיוך?... 36.הענקת מחמאה? כן 37.קיבלת מחמאה? כן 38.עשית משהו טפשי? הרבה פעמים 39.פינקת מישהו? לא זוכרת... 40.פינקת את עצמך? 41.צחקת? מלא 42.גרמת למישהו לצחוק? כןןןןן 43.התחרטת על משהו שאמרת? כן 44.בכית? לפני כמה ימים...שבועות.. האם אי פעם 45.הכרת את תחנת המשטרה מבפנים?לאאאאאאאאאא 46.בכית כששיר עצוב התנגן ברקע?לא 47.אמרת למישהו שאת אוהבת אותו?לא 48.לא התכוונת באמת למה שאמרת בשאלה 47?היתכוונתי 49.כתבת שיר או סיפור?.... 50.קראת למישהו ביומן מבלי שידע?כן..(חחח) שהייתי קטנה לאחרונה:לאא 51.האדם האחרון שראית: אחותי 52.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: אמא שלי 53.האדם האחרון שהתקשר אליך:אמא שלי 54.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך":אפחד ולסיכום:כלום 55.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? אירוע? אין לי לו"ז,לא 56.האם את חושבת שמישהו יקרא את השאלון? נראה לי 57.האם יש משהו שאת רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך?תענו גם אתם!! 58.האם את מאמינה שהשאלון היה בזבוז זמן משווע?לא

morg77

New member
אני עונה...

למרות שאני יודעת שלא תקראו... 1. השם שלי: מור 2. הגיל שלי14 3. עיר: ישוב שוהם 4. היתי מחליפה את שמך עם כן לאיזה:לא 5. תבלין מועדף: מלח 6. שתיה מועדפת:אממ...קולה 7. דאורדורנט\בושם: שניהם 8. שמפו וקונדישינר: שמפו 9. האם את צוחקת על אחרים ונהנת מזה? רק את מי שאני שונאת 10.צבע שאת אוהבת: סגול 11.חברות הכי טובות: יש לי כמה לא אומרת פה 12.כרית אחת או שתיים: שתיים אני לא יכולה בלי זה 13.חיות מחמד:כלב(שלג) 14.סרט מועדף: הצלצול... 15.מכונית אידיאלית: לא משנה איזה.. 16.משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:כיאלו..וזה..(אני לא סנובית) 17.אוכל שאת שונאת:כבד 18.איך את מגדירה את היחס שלך עם ההורים: טוב מאוד 19. שיר שאת אוהבת:כל השירים של ג'סטין 20. אוספים? יש משהו שאת אוספת?נרות 21. ממה את הכי הפחדת: מהמוות 22. תגידי מילה טובה...:הפורום נהדר 23. סדרת טלוויזיה שאת אוהבת: שנות בשבעים שליטה!! 24. טיפ לחיים טובים: ליהות אתם עצמכם.. 25. תאר את עצמך ב-4 מילים: יפה סתם אין לי כוח 26. את שונאת אנשים ש..: שמשקרים 27. את שונאת מקומות ש..: עם ריח מסריח כמו הכיתה שלי חח.. 28. אני אוהבת: ילד מהכיתה שלי 29. מה הכי מגעיל אותך: גו'קים הם כאלו מכוערים 30. הכינוי אוהב עליך:מורו'ש 31. מה מעציב אותך:שמישהו חשוב מת 32.מה משמח אותך:לשמוע את השירים של ג'סטין
33. מה המילה שאת שונאת לשמוע:מפגרת מתי הפעם האחרונה: 34.חייכת:לפני חצי דקה 35.זכית לחיוך? כן 36.הענקת מחמאה? אמ..כן לחברות שלי 37.קיבלת מחמאה? כן.. 38.עשית משהו טפשי? לא... 39.פינקת מישהו? לאא...אין לי מי
40.פינקת את עצמך? לא.. 41.צחקת? כן.. 42.גרמת למישהו לצחוק? כן..אני גורמת מלא לצחוק.. 43.התחרטת על משהו שאמרת? כן מלא.. 44.בכית? כן. האם אי פעם 45.הכרת את תחנת המשטרה מבפנים?לא חח.. 46.בכית כששיר עצוב התנגן ברקע?כן לפעמים 47.אמרת למישהו שאת אוהבת אותו?לא.. 48.לא התכוונת באמת למה שאמרת בשאלה 47?התכוונתי 49.כתבת שיר או סיפור?לא.. 50.קראת למישהו ביומן מבלי שידע?אממ קרה פעם אחת לאחרונה: 51.האדם האחרון שראית: אח שלי לפני שהוא הלך לעבודה 52.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון:חברה שלי 53.האדם האחרון שהתקשר אליך: חברה שלי 54.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך": לא זוכרת ולסיכום: 55.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? אירוע? ??? 56.האם את חושבת שמישהו יקרא את השאלון? ברור למה לא... 57.האם יש משהו שאת רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך?אוהבת אותכם..
58.האם את מאמינה שהשאלון היה בזבוז זמן משווע?לאא..

Justin RuLeZ

New member
שלי

1. השם שלי: ספירוש 2. הגיל שלי: 16 וחצי 3. עיר: מעלות 4. היתי מחליפה את שמך עם כן לאיזה: לאא 5. תבלין מועדף: אמממ לא משהו מיוחד 6. שתיה מועדפת: ענבים 7. דאורדורנט\בושם: בושם ודאורדורנט 8. שמפו וקונדישינר: ברור.. 9. האם את צוחקת על אחרים ונהנת מזה? לא 10.צבע שאת אוהבת: כחול וסגול 11.חברות הכי טובות: יולה חן נוי מורן נורית ויקי מלא חחח 12.כרית אחת או שתיים: 1 13.חיות מחמד:כלבה -לברדור ודגים נחשב?! 14.סרט מועדף: ארמגדון בוכה כל פעם מחדש.. 15.מכונית אידיאלית: לא ממש מכירה שמות 16.משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:והכל אני בשוק ובול 17.אוכל שאת שונאת:שונאת פסטרמה 18.איך את מגדירה את היחס שלך עם ההורים: טובים 19. שיר שאת אוהבת: יש מלאאא.... 20. אוספים? יש משהו שאת אוספת?לא 21. ממה את הכי הפחדת: חרקים עכבישים 22. תגידי מילה טובה...: מילה טובה...חחח איזה התחכמות 23. סדרת טלוויזיה שאת אוהבת: סאמרלנד מכושפות כל מה שיש בערוץ 3 24. טיפ לחיים טובים: תחייה את הרגע ואל תתן לאחרים להכתיב לך את החיים 25. תאר את עצמך ב-4 מילים:מתוקה חכמה חייכנית ומתחברת מהר לאנשים 26. את שונאת אנשים ש..: תופסים מעצמם כשאין להם ממה 27. את שונאת מקומות ש..: הכל פוזה שם 28. אני אוהבת: את שחר?! 29. מה הכי מגעיל אותך: אנשים שמחטטים באף וכאלה דברים חח 30. הכינוי אוהב עליך:סנף 31. מה מעציב אותך:סרטים וכל דבר עצוב.. 32.מה משמח אותך:אנשים...חחח לא יודעת.. 33. מה המילה שאת שונאת לשמוע:כוסית מתי הפעם האחרונה: 34.חייכת:היום 35.זכית לחיוך? בטח כל יום 36.הענקת מחמאה? תמיד.. 37.קיבלת מחמאה? בטח 38.עשית משהו טפשי? חחחח לפעמים 39.פינקת מישהו? באיזה צורה? 40.פינקת את עצמך? ברור... 41.צחקת? בטח 42.גרמת למישהו לצחוק? אמממ כן.. 43.התחרטת על משהו שאמרת? לא 44.בכית? היום לא ...חחח האם אי פעם 45.הכרת את תחנת המשטרה מבפנים?לא 46.בכית כששיר עצוב התנגן ברקע?כן 47.אמרת למישהו שאת אוהבת אותו?לא 48.לא התכוונת באמת למה שאמרת בשאלה 47?נכון 49.כתבת שיר או סיפור?כן 50.קראת למישהו ביומן מבלי שידע?לא לאחרונה: 51.האדם האחרון שראית: אחותי 52.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: חברה שלי 53.האדם האחרון שהתקשר אליך: חברה שלי 54.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך": אמא שלי ולסיכום: 55.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? אירוע? מסיבה אצל חברה.. 56.האם את חושבת שמישהו יקרא את השאלון?כן 57.האם יש משהו שאת רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? אתם מתוקיםםם1!! 58.האם את מאמינה שהשאלון היה בזבוז זמן משווע?לא ..

necky

New member
עונההההההה

1. השם שלי: ערפא 2. הגיל שלי: 20 3. עיר: לוד 4. היתי מחליפה את שמך עם כן לאיזה: סמי או אמיר 5. תבלין מועדף: אין 6. שתיה מועדפת: ספרייט ופאנטה 7. דאורדורנט\בושם: ג'ילט 8. שמפו וקונדישינר: האנד אנד שולדרס 9. האם את צוחקת על אחרים ונהנת מזה? לפעמים 10.צבע שאת אוהבת: כחול 11.חברות הכי טובות: 12.כרית אחת או שתיים: אחת 13.חיות מחמד: אין 14.סרט מועדף: סרטי שר הטבעות 15.מכונית אידיאלית: הונדה 16.משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: FUCK חחחחחח 17.אוכל שאת שונאת: יש הרבה 18.איך את מגדירה את היחס שלך עם ההורים: טוב מאוד 19. שיר שאת אוהבת: יש הרבה 20. אוספים? יש משהו שאת אוספת? לא 21. ממה את הכי הפחדת: מאלוהים 22. תגידי מילה טובה...: לילה טוב 23. סדרת טלוויזיה שאת אוהבת: מכושפות חברים ואנג'ל 24. טיפ לחיים טובים: קחו את החיים באיזי 25. תאר את עצמך ב-4 מילים: מת לישון מרוב עייפות 26. את שונאת אנשים ש..: אוהבים את עצמם 27. את שונאת מקומות ש..: מעשנים בהם הרבה 28. אני אוהבת: להיות עם חברים ולצחוק המון 29. מה הכי מגעיל אותך: גוף של מישהו שרוף 30. הכינוי אוהב עליך: כן 31. מה מעציב אותך: אנשים שאין להם ממה לאכול 32.מה משמח אותך: הרבה דברים 33. מה המילה שאת שונאת לשמוע: אין כרגע מתי הפעם האחרונה: 34.חייכת: היום 35.זכית לחיוך? היום 36.הענקת מחמאה? היום 37.קיבלת מחמאה? היום 38.עשית משהו טפשי? היום 39.פינקת מישהו? לא זוכר 40.פינקת את עצמך? לא זוכר 41.צחקת? היום 42.גרמת למישהו לצחוק? היום 43.התחרטת על משהו שאמרת? לא זוכר 44.בכית? לא זכור לי האם אי פעם 45.הכרת את תחנת המשטרה מבפנים? לא 46.בכית כששיר עצוב התנגן ברקע? ירדו לי כמה דמעות 47.אמרת למישהו שאת אוהבת אותו? כן ולא 48.לא התכוונת באמת למה שאמרת בשאלה 47? התכוונתי 49.כתבת שיר או סיפור? לא 50.קראת למישהו ביומן מבלי שידע? לא לאחרונה: 51.האדם האחרון שראית: חברים שלי 52.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: ידידה שלי 53.האדם האחרון שהתקשר אליך: ידידה שלי 54.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך": בטח מישהי אהובה עליי ולסיכום: 55.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? אירוע? ביום ראשון להתעורר ולנסוע לבני ברק ואחר כך לרמת גן 56.האם את חושבת שמישהו יקרא את השאלון? לא 57.האם יש משהו שאת רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? תודה רבה 58.האם את מאמינה שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? כן

למעלה