השבת בפתח
ומה הכנתן לכבודה

batiarr3

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo16.gifהשבת בפתח../images/Emo16.gif ומה הכנתן לכבודה../images/Emo35.gif

אנחנו היום מתארחים חלקית אצל בנותיי../images/Emo48.gif

ערב קליל של ברבקיו בחברת המשפחה. אין מחויבויות. הכל באיזי. פשוט נפלא. מחר אכין מרק ודגי אמנון בתוספת כלשהי וחסל סדר שבת.

מתארחים חלקית: כל אחד מביא משהו מהתפריט כדי

להקל על כולם. האירוח בבית שבו ישנה חצר נוחה והילדים יכולים להשתולל. בקיצור ערב של שלווה

dyona

New member
אנחנו חוגגים מחר יום הולדת שנתיים

לנכדי המקסים גל. עורכים פיקניק - בוהוריים - ביער הסמוך לכרמי יוסף. אני הכנתי מוס טונה ופשטידת בטטות. עוד שתי סבתות מכינות מטעמים והיתר נקנה ע"י בתי וחתני. מקווה שיהיה מוצלח

../images/Emo16.gifשבת שלום../images/Emo106.gifומבורך../images/Emo16.gif

זאת
יום ההולדת שלנטע בן השנה שחגגנו לו יום הולדת ביום שבת שעברה....שבת שלום ובתאבון לכולם
לעשות מלימון לימונדה

dlia2004

New member
גם פה יהיה מחר יום של שמש,אבל את הטיול שלנו

אנחנו עושים רק ביום ראשון,עכשיו כשניצני האביב בפתח, בכל מקום מוכרים פקעות של פרחי אביב שיצאו, הצבעוניות חוגגת בדוכנים,במתחלת חודש מרץ חוגגים את האביב חג שנקרא על שם החודש"מרצישור"ואז קונים לכולם פרחים ומן תליון קטן לברכה , וחוט באדום לבן המזכיר את החוט האדום על קיברי הקדושים אצלנו. אז כל המדרחוב מלא בדוכנים וכולם מוכרים אותו דבר.תליונים, פיצפק'ס למיזנון, פרחי פקעת צבעונים, ודוכנים למכירה של מעין עוגת שמרים האפויה על גליל עץ ונקראת "קורטוש קולאג'" זה מאכל הונגרי, הריח והטעם, חבל על הזמן. הולכים לבקר את זוג הקשישים שאימצנו, ולהעביר זמן בהעלאת זכרונות,וברוך השם יש בהתחשב שהמאומץ שלנו בן 95.

dyona

New member
הזכרת לי את הורי ואת סבי וסבתי

"מרצישור" זו שרשרת קטנה לצוואר. בצרפת חוגגים את האביב בראשון למאי ואז בכל הדוכנים מוכרים פרח שנקרא "מיגה" וקוטפים אותו ביערות. כל עם והחגים שלו, העיקר שיהיה שמח

stp51

New member
../images/Emo47.gifיומולדת שמייח../images/Emo49.gifלגל ולמשפחה../images/Emo65.gif

מיה ביתי ובתה ליהי ואנוכי נוסעות למחותנים

במעלות. הוזמנו לארוחת ערב שבת לרגל יום הנישואין שמונה שנים של הבן שלי אז נתבקשנו לקנות ולהביא לה פרחים

לא הכנתי כלום...נשאר מאתמול../images/Emo6.gif לא מתארחים ולא

מארחים ...עושים לנו שבת מנוחה בבית

למעלה