פליצי- המסיבה

oy my godnes

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo48.gifפליצי- המסיבה../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif

פליצי לא היתנגדה לנשיקה, אבל הנשיקה הייתה מרה, מרה מאוד, מאוד מאוד! "אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה"היא היתעלפה! טגדוםטון טון טון טון טון טן טון טון טון.......................... פליצי היתעוררה במיקן עיוניים הכי נורא שיש, אתה קשור לכיסא ומולך שמים תמונה של המורה שלך לג"ג שהיית קטן(חה חה חה) הצילו!!!! הצילו!!!!! מייקל, למה??? למה??? עשית את זה! הגיע הזמן שאני יגלה לך! אני עובד בישביל ה... בום נישמע פיצוץ מאחור! פליצון בא! שיחרר את פליצי, לקח אותה בזרועותיו והם יצאו מהחדר מהר... החלק אצלך??? שאל פליצון, כן הוא אצלי! פליצון ופליצי רצו לעבר המיפקדה, שברקע יש צלילים של אהבה...(ווט אפ וויט מי?) המישמה הבאה של פליצי הייתה ללכת למסיבה, וליגנובה את החלק השני! אף אחד עוד לא הסביר לה מה המטרה! -במסיבה- מישהו ניגש אל פליצי, היתקרב אליה, קרוב יותר, קרוב יותק, קרוב יותר, קרוב יותר, ואז הלך........................... מייקל בא לשם, היה לו תותחים ביד, רובים, מטוסי אפ שבע... המשך יבוא! אין תמונה!

varty

New member
המורה שלך מכיתה ג'... ../images/Emo6.gif

תסביר לי...התבלבלתי כבר. מי זה פליצון? פליצון זה לא מייקל? אז מי זה מייקל? ומייקית?

oy my godnes

New member
אתן מלבלבות הכל!../images/Emo6.gif

אז ככה: פליצון- דיקסון!(היצטרף בעונה הזאת! תיקרא פרק ראשון של העונה הזאת!) מייקל זה מייקל! ומייקית בכלל מהעונה הראשונה היא הייתה מחליפה של מייקל(שהוא מת!) הבנתן?

inbal145

New member
זה בכלל ישנה משהו אם אני אגיד שזה..

קורע? זה תמיד ככה... חחחחח זה היה מצחיק! ועל השאלות של ורטי גם אני אשמח לקבל תשובה.

RenanaD

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

(התגובות שלי מתחילות להשמע אותו דבר!!!!!!!! בצדק...)

oy my godnes

New member
../images/Emo41.gif חידון! ../images/Emo41.gif

מה מייקל עמד לספר לפליצי??? מי שיידע יזכה לקבל את הפרק הבא!

RenanaD

New member
שהוא המורה שלה לג"ג!!!!!!!!!!!!

או שהוא אוהב אותה!! חחחחחחחחח מה יכול להיות יותר פסיכי?!

oy my godnes

New member
התשובה די ברורה!

אני מוכן לתת רמז, יש קפה הפוך יש קפה______ נו זה ב א מ ת קל!

RenanaD

New member
חחחחחח שפוך!!!

אמממ........ קפה עם כפית סוכר?! קפה עם תה, נס קפה?! חחחחחחחח *רננה נואשת!!!!!* (חוצמזה שאתה עוד חייב לי פרק!!!)

oy my godnes

New member
רננה חומד לפי מה שאמרת:שעם אני

ימשיך לעוד עונה שנייה את לא מקבלת פרק! נכון???

RenanaD

New member
חוצפה!!! לא נכון!!!

מתי אמרת את זה?! אני רוצה קישור להודעה הזאת!! *לא מוותרת על זכותי לפרק חדש*

למעלה