שריתוש ועזרליום נישואיכם
Y yulevi New member 20/2/10 #1 ../images/Emo48.gif../images/Emo48.gifשריתוש ועזר../images/Emo49.gifליום נישואיכם
A artagel New member 20/2/10 #3 ../images/Emo49.gif ותזכו לעוד הרבה שנים של עשייה ב../images/Emo146.gif
פ פוקהונס New member 20/2/10 #4 ../images/Emo49.gifלשריתוש ועזר צור.. מזל טוב ליום נישואכם..אושר ועושר..פוקהונטס
Z zvika f New member 20/2/10 #6 המון מזל טוב גם ממני ידידי כל הכבוד על כוח הסבל ההדדי לשמוע כל כך הרבה שנים את אותם גרעפצים ולהריח את אותם פלוצים עלו והצליחו
המון מזל טוב גם ממני ידידי כל הכבוד על כוח הסבל ההדדי לשמוע כל כך הרבה שנים את אותם גרעפצים ולהריח את אותם פלוצים עלו והצליחו
ש שריתוש המקורית New member 20/2/10 #7 אמממממ.... תודה........../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo20.gif
ע עזר המקורי New member 20/2/10 #8 תודה רבה על הברכות ידידינו היום חוגגים אנו 30 שנות נישואים , שנים של שיתוף אהבה, הקרבה הדדית האחד למען השניה ולהפך כמובן ומקוים לעוד שנים רבות ופוריות מאיתנו שרית ועזר
תודה רבה על הברכות ידידינו היום חוגגים אנו 30 שנות נישואים , שנים של שיתוף אהבה, הקרבה הדדית האחד למען השניה ולהפך כמובן ומקוים לעוד שנים רבות ופוריות מאיתנו שרית ועזר
ס סתם אחד 2 ו ש לוש New member 21/2/10 #12 למורה הנפלאה ולמדריך והתומך הנהדר. ../images/Emo140.gif רק אושר ועושר שתזכו לעוד המון שנים של ביחד ורק שמחה שתשרור בביתכם. אוהב אותכם.
למורה הנפלאה ולמדריך והתומך הנהדר. ../images/Emo140.gif רק אושר ועושר שתזכו לעוד המון שנים של ביחד ורק שמחה שתשרור בביתכם. אוהב אותכם.
I igal1albag New member 21/2/10 #13 לשירתוש ועזר לזוג המקסים מזל טוב ליום נישואכם. תמשיכו להשלים האחד את השני ולהינות מפורי יצרתכם.
ש שריתוש המקורית New member 22/2/10 #14 תודה. תודה לכולם.......... עזר לא מספר......... אבל, אני אלשין, שהוא קיבל ממני מתנה ליום הנישואין - מחרטת jet זעירה ואלקטרונית...........
תודה. תודה לכולם.......... עזר לא מספר......... אבל, אני אלשין, שהוא קיבל ממני מתנה ליום הנישואין - מחרטת jet זעירה ואלקטרונית...........
Y yulevi New member 22/2/10 #15 אם כבר הלשנת../images/Emo9.gif אולי תפרטי על המתנה,נראה לי שהוא לא סיפר כי הוא פוחד ממה שיצטרך לקנות לך
אם כבר הלשנת../images/Emo9.gif אולי תפרטי על המתנה,נראה לי שהוא לא סיפר כי הוא פוחד ממה שיצטרך לקנות לך
ש שריתוש המקורית New member 22/2/10 #16 אולי........./images/Emo11.gif א. אשאיר לו את זכות התיאור....... ב. תעשו עליה לרגל, לאחר גמר השיפוציישן שלו..... ו תוכלו לראות ת'לוליטה, ולחרמן אותה.
אולי........./images/Emo11.gif א. אשאיר לו את זכות התיאור....... ב. תעשו עליה לרגל, לאחר גמר השיפוציישן שלו..... ו תוכלו לראות ת'לוליטה, ולחרמן אותה.
Y yulevi New member 22/2/10 #17 לפחות תמונה בשביל החשק../images/Emo68.gif../images/Emo8.gif אנחנו לא נעשה עליה לרגל אלה נתנחל ביחד עם סדנת צריבה, ביום חמישי אחלק רשימת ציוד התנחלות ,שייקח זמן חודש וחצי חודשיים,כי לפני צריבה יש סדנת צביעה
לפחות תמונה בשביל החשק../images/Emo68.gif../images/Emo8.gif אנחנו לא נעשה עליה לרגל אלה נתנחל ביחד עם סדנת צריבה, ביום חמישי אחלק רשימת ציוד התנחלות ,שייקח זמן חודש וחצי חודשיים,כי לפני צריבה יש סדנת צביעה
ע עזר המקורי New member 23/2/10 #18 די יהודה תפסיק להתבכיין , רוצה תמונה? בבקשה כרגע עדיין נמצאת במדור הקפאה עד שאמצא מיקום מתאים
A arsar New member 23/2/10 #19 עזר - מברוק על האישה שיודעת מה לתת... אבל המחרטה נראית כל כך קטנה שתצטרך להזין אותה בבטריות?