סיכום שבועי- מאת גידי42

• פותח הנושא liti
  • פורסם בתאריך

liti

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo94.gif סיכום שבועי- מאת גידי42

אז מה היה לנו השבוע?
גוז חגגה יום הולדת 32 במסעדת דיקסי, שעוד נחזור אליה בהמשך, מה שאני הבנתי זה שהיא לא מאלו שחושבות שהגודל לא קובע, כמונו עם ה... שמעדיפים את הטכניקה...
היה כמובן את המשאל בנוגע לקינוחי השוקולד המועדפים, שזה ממש לא הצד החזק שלי אבל ממגוון התשובות לא נראה שחברי הפורום מוטרדים מעניינים שוליים כגון קלוריות או השמנה וזה טוב... כי אחרת מה לנו לחפש דווקא בפורום כזה?
היה גם המשאל הספונטני לדירוג המסעדות בקטגוריות השונות, ללא הגבלה במחיר, משפחתיות ופאסט פוד. לא ממש עשיתי סטטיסטיקה לגבי התשובות אבל נראה לי שבקטגוריה של ללא הגבלה במחיר מובילות קרן, ארכדיה, רפאל. במשפחתיות, כמעט ללא עוררין- ביג מאמא ופסט פוד... נו, נעבור הלאה.
האירוע המרגש ביותר לטעמי, שגרם אפילו לי, ציני שכמוני, להזיל דמעה היה איך הפך "מושלם חסרה רק אהבה" ל "הכי מושלם שיש" וזה אחרי שמצא אהבה של "חודש ושבוע". חברי הפורום טרחו לברכו ומאז הוא נעלם... טוב חודש ושבוע? בטח הם עסוקים בדברים אחרים. הלו "הכי מושלם שיש", עיין במאמרים של חושניות ואוכל ואל תשכח אותנו גם כשטוב לך!
הקופי בר זכתה לשבחים כמעט פה אחד מכל החברים שביקרו בה אין ספק שזה אחד המקומות הכי "אינים" בתל אביב. בואו נקווה שהם לא יתפסו תחת יותר מדי.
גם דיקסי זוכה פה לביקורות מעולות, פרט ל- OMERSEK שנפל שם בדיוק בשעת החלפת המשמרות, ולכן "נאלץ" לנדוד לקופי בר (איך מעגלים נסגרים) ותוך כדי כך ניכנס לעימות מיותר עם SIGURROS לגבי חוסר התאמה בזמנים או משהוא כזה, עד שLITI נאלצה להתערב ולהשכין שלום בגן. הלו... ממש לא לעניין הלא באוכל עסקינן.
דנה חגגה אירוע מסתורי, לא רצתה לגלות מה הוא, חברי הפורום התגייסו לעזרתה ונו...דנה אל תשכחי לספר לנו מה, מי איפה ואיך היה. בכלל אני בעד פידבקים מחברי הפורום לגבי המלצות שהם קיבלו פה.
ואם באירועים עסקינן, אז סופגי22 חגגה 4 שנות נישואים ואם ה- 22 בכינוי מציין את הגיל אז יאללה כל הכבוד נשואה מגיל 18 ועוד יש לה תיאבון...
גולת הכותרת של השבוע היתה ,איך לא, הדיון על הקשר בין חושניות לסקס
. פתאום כולם התעוררו... מה שאני למדתי ועוד בגילי המופלג, ועוד מכם הבנות, חבל על הזמן! ולחשוב שעד היום שנאתי סוכריות קופצות... זה רק חיזק לי את התזה, שאני כה מאמין בה על הקשר בין סקס לאוכל... וואללה ממש 9 שבועות של שיכרון חושים, ספגטי, טילון...
כפיות הטובה של השבוע שייכת בלי ספק לאירית 25 ששיתפה אותנו בזה שהיא הולכת לישון בלי "פעילות" ודחתה הצעות עזרה מיהודים טובים, חברי פורום מודאגים שהתנדבו לעזור... טוב מדובר רק בי... אז מה?
הקטע של SIGURROS על שווארמה או משהוא כזה היה יכול להיות מעניין אם הייתי מבין חצי מהמילים שהופיעו שם. בכל אופן הייתי מציע להוסיף את זה לסיליבוס של הבגרות בספרות כבר מהשנה הבאה.
לסיום היה הסקר לגבי מסעדות/בתי קפה באזור קריית אונו יהוד שהיה לדעתי ממצה ומקיף למרות המסקנות העגומות... שבוע טוב ומוצלח עם הרבה אוכל טוב= חושניות נ.ב. מישהו יכול להמליץ לי על מקום טוב לקנות סוכריות קופצות? גידי.

דנה ב

New member
../images/Emo121.gifלא מסתוריות ולא נעליים...

אתה מתעקש לעטוף הכל במעטה של חשאיות
מדובר במסיבת יום הולדת לסב המשפחה, שעתידה להתקיים בשבוע הבא - טרם הוחלט איפה והיכן... כעת הכל גלוי וידוע
דנה

גידי42

New member
קצת חוש הומור.....

דנוש, כבר אמרתי לך שלשם שלך יש לי סנטימנטים הכי גדולים בעולם....

SigurRos

New member
../images/Emo41.gifשבוע מצויין לכל בני האדם

ולחיות גם. שמע גידי´לה, שרת החינוך כבר מתדפקת על דלתות ביתי החסונות ובידיה משאלות

סופגי22

New member
יום נישואין

סופגי נשואה 4 שנים ובת 27 ממש לא התחתנתי בגיל 18 - עוד היה לי חלב על השפתיים

גידי42

New member
תשני את הכינוי

קודם כל מזל טוב!!! שנית את צריכה, למרות שזה אולי כואכ, לשנות את הניק כל שנה. זה בערך כמו שאני אשאר גידי 42 עוד 5 שנים. לא שהיתי מתנגד אבל מה לעשות זה לא הולך. בכל מקרה אל תשכחי לדווח לנו איפה הייתם, איך היה וכו´..... בעיקר הכו´.....

Amoureuse

New member
לפי הכרטיס שלך

גם אצלך יש אי התאמה, לא? הכי טוב ניק בלי מספר ואז אין אי הבנות...

גידי42

New member
אתה צודק

נכון אבל מי שנכנס לכרטיס רואה את זה מיד. 42 זה רק בגלל שגידי45 היה תפוס חוץ מזה בטח בגילי עדיף בלי מספר בניק. אני אשנה את זה

Amoureuse

New member
42 הזכיר לי את

מדריך הטרמפיסט לגלקסיה. בכלל לא קישרתי לגיל. כל אחד והאסוסיאציות שלו.

למעלה