WallFlower

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo96.gif../images/Emo72.gif../images/Emo185.gif../images/Emo3.gif

טוב, לאור היובש החלטתי לשפוך איזה משקה קל על הפורום ולפתוח שרשור על האחד היחיד, המשקה הקל הותיק בעולם - קוקה קולה
כמה פעמים ישבנו משועממים מול הטלוויזיה, חיכינו לסקראבס ביום א', 23:50,ערוץ 2, התוכנית מתחילה ושתי שניות אח"כ הפתעה - פ-ר-ס-ו-מ-ו-ת
התחלנו באיזו פרסומת מטומטמת לבנק, אחריה פרסומת לאיזה משהו בערוץ הקניות ואז באה הישועה. כוסיות בביקיני, גברים מסוקסי שרירים כולם תחת זרם מים גועש שמבליט את חיטוביהם, ואנחנו, בטטות כורסא שכמותנו, מתחילים לחשוב - "אילו רק הייתי אותה הכוסית/אותו הגבר, שותה קולה כל היום ונהנה מהחיים הרי 'טעם החיים - קוקה קולה'". אז זהו שלא. מסתבר שאחד המותגים הכי מפורסמים בעולם, הוא אולי גם אחד מהמושחתים, הורסי הבריאות ומחוללי המחלוקות הגדולים בעולם.
נתחיל בזה - מסתבר שאי שם בהנהלה של החברה, יושבת חבורה של אנטישמים - המותג סרב בתוקף להכנס לשוק הישראלי כדי לא להכעיס את העולם הערבי. ערבים יש מיליארדים כאן באזור, יהודים קצת פחות (קצת), לא כדי להכעיס את הערבים הם לא ישתו קולה ואופס פחות 5 מיליארד בשנה. אבל קפטיליסטים הם כן ודעת קהל חשובה מאוד והמותג, אם לא שמתם לב, נמצא כבר כמה שנים טובות בארץ. שוב הקפיטליזם בוער בעצמותיהם ומתחשק להם להוציא קמפיין שתומך בישראל - שתו קולה, אנחנו נתרום לישראל כמה מיליארדים.
כמה פעמים אמרו לכם - קולה, לא טוב לבריאות בכלל. כמה מדענים בהארווארד ישבו משועממים במעבדה היוקרתית שלהם. אחד אומר לשנים "בואו נבדוק השפעה של קולה על זרע
", "רעיון מבריק
" אומרים חבריו והשלושה מתחילים בניסוי. מסתבר שקולה קוטל זרע ודיאט קולה קוטל זרע מצוין אפילו. ציטוט מאיזה קומיקאי "You guys, focus on C A N C E R". ושוב - אל תנסו את זה בבית, זה לא נשמע לי כמו אמצעי מניעה איכותי במיוחד. עוד משהו שאני בטוחה שכולכם ידעתם - קולה אכן מפרקת שיניים.ומסמרים. ומטבעות. ובשר. נשפך לכם שמן מנועים במטבח
אל דאגה
רק פתחו את דלת המקרר, שלפו בקבוק קולה מצונן היטב ושפכו בזהירות על הכתם- ואחת שתיים! תוכלו לנקות את הכתם בקלות. מספרים שהאנשים שהאומללים שהמקצוע שלהם הוא לנקות אחרי תאונות דרכים שופכים קולה על הכבישים כדי למנוע את הצטברות השמן. כבאים מחזיקים בקבוקי קולה על הכבאיות, למקרה בו המנוע ישבוק חיים עקב הצטברות שמנים או משהו כזה (ניחשתם נכונה - אין לי תואר במכונאות והכי קרוב שאי פעם הגעתי למנוע של אוטו זה בתמונה. במחשב. אבל היא זזה...). במקרה כזה, כבאי שרירי שחום שיער, פשוט קופץ אל קדמת הכבאית, פותח בקבוק קולה ושפך אותו על המנוע. כשחושבים על זה - זה כמעט כמו פרסומת לקולה, רק שכאן הקולה לא נשפכת לפה של השרירי. *ולקראת הסוף אני אהיה שנונה-* אני מפסיקה עכשיו. אני צמאה. אני הולכת לשתות איזה ליטר קולה. למה? למה כתבתי את זה...

scooby4

New member
../images/Emo45.gif

+ מחייבים את המשאיות שסוחבות את החומצה שממנה עושים את הקולה לכתוב על המשאית: "חומר מסוכן". אני ממליץ לאנשים לשתות קולה פעם אחת בשבוע, ואם באמת צריך אז פעמיים - אחרי זה כל סיבה אחרת תהפוך להיות תירוץ.

Idan91

New member
א. עשית יל חשק קטלני לקולה.

ב. זכור לי במעומעם שבמקומות מסוימים משתמשים בקולה גם לפתיחת סתימות בצינורות ביוב. ג. פעם כמה תלמידים בביה"ס שלי עשו בדיקה. הם הכניסו לבבות תרנגול לשקית עם קוקה קולה, ובדקו מה קרה להם אחרי יום. במילא אחת: י-א-ק!

ד ג י

New member
רק לגבי זה שהקולה שוחקת שיניים,

אז מה שכל המדענים לא אומרים זה שהחומר הזה יורד ברוק, דבר שנמצא בשפע בפה של כל בן אדם בריא. חוץ מזה השן נעלמת בכלל החומציות, גם אם תשימו שן בכוס מיץ תפוזים היא תעלם

ej for all

New member
וגם.......

בקולה יש תמציות של עץ הקוקה, שממנו גם מפיקים קוקאין. חלק ממה שגורם לתחושת העירנות, מלבד הקפאין, הוא תמצית הקוקה, שצבע החום משתל נהדר במשקה...

WallFlower

New member
אופס...עכשיו אני קוראת את זה ואני

שמה לב שחסרות כל מיני אותיות בכל מיני מילים...

ד ג י

New member
לא נורא, הנה משהו ששלחו באימייל אבל

הוא מסיב רלמה זה לא נורא Aoccdrnig to a rscheearch at Cmabrigde Uinervtisy, it deosn't mttaer in waht oredr the ltteers in a wrod are, the olny iprmoetnt tihng is taht the frist and lsat ltteer be at the rghit pclae. The rset can be a total mses and you can sitll raed it wouthit porbelm. Tihs is bcuseae the huamn mnid deos not raed ervey lteter by istlef, but the wrod as a wlohe. Fcuknig amzanig huh?

Posiedon

New member
אולי זה ישמע קצת מוזר אבל...

אני מעדיף מים או מיץ תפוחים

למעלה