איש חידות יקר

../images/Emo49.gif איש חידות יקר../images/Emo65.gif

יום הולדת שמח ....
הרבה אושר ועושר והמון בריאות המשך להיות חבר/אח כפי שהנך אוהבים אותך מאד ומאחלים לך כל טוב שיש בעולם הרבה נחת מכל המשפחה

גיל המון מזל טוב ../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif

הגעת לגיל שאפשר להתחיל. הרבה מזל והצלחה .

הלנה

New member
מזל טוב לגיל ../images/Emo65.gif

אכן הגעת לגיל שהוא ציון דרך,
הצטרפת לחבורה מכובדת של אנשים רציניים שכבר חצו אותו,
אז ברוך בואך ,מקווה שתהנה,
ובעיקר שיהיה לך הרבה מזל, אושר ובריאות לצד משפחתך היקרה.
מאחלת, הלנה

yasha31

New member
גיל - יומולדת שמח!!!!! ../images/Emo168.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo28.gif

עד 120 הרבה אושר ובריאות

א י ל ה

New member
../images/Emo39.gif מזל טוב

ושיהיו ארבעים השנים הבאות יפות עוד יותר מהארבעים שחלפו... :)

שביק

New member
לגילוש, המון ברכות למזל טוב. בריאות, שמחה,

אושר ונחת מכל משפחתך היקרה. חג שמח וכשר משביק

mazy

New member
מזל טובבבבבב ../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif

זהו...סוף סוף הצטרפת אלינו..
שלוחות לך המון ברכות אושר , הצלחה , בריאות והמון נחת מה
מה
וגם מה
החדש.
מזי.

איזה כיף לראות את כל הברכות ../images/Emo24.gif

אכן היום לפני 40 שנה נולדתי ...
תודה תודה תודה לכולם על הברכות והמילים היפות
שיהיה לכולנו חג שמח !!!!

../images/Emo213.gifמצטרפת לאיחולים לבבים וחמים ליום הולדתך

ותיזכור זאת לא סתם עוד יום הולדת החלפת עשור,אפשר להתחיל את מה שעוד לא הספקנו או להמשיך במה שטוב לנו מאחלת לך המון המון איחולים בריאות,אושר וכושר.....

לאיש חידות היקר!!!!

מזל טוב ליום הולדתך ה-40 הרבה א ושר ועושר שיהיה לך ולבני משפחתך חג פסח כשר ושמח!!! מאחלים משפחת מלמן

סוף סוף זה הגיע ../images/Emo49.gif ../images/Emo65.gif

מזל טוב לך איש החידות היקר עד 120 שנות אושר ובריאות. פשששששששש 40 איזה גיל יפה היתי מוכן לשלם כל הון בעולם לחזור לכזה גיל . שיהיה לך חג שמח וכשר

tabali

New member
גילושששששששששששששש

המון המון מזל - טוב
מאחלת לך את כל האושר בעולם (טוב נו גם קצת עושר...)

../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif

אתה מוזמן לספור. אלה היו 40
ליום ההולדת שלך. וזה שבשורה הזו לשנה הבאה.........

../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif לגיל../images/Emo70.gif

ולמרות שאתה כבר לא "ילד", שלא תעז לחשוב להתחיל להתנהג בהתאם לגילך...
הרבה בריאות ושנים רבות מלאות שמחה ושלא תפסיק ללקק דבש

השגיא

New member
גילגוש היקר../images/Emo65.gif

קצת איחרתי כרגיל.. (כי אני לא מרבה להיכנס ל"חברתי"..) אבל אני שמחה שעוד הספקתי לאחל לך יום הולדת שמח ליומולדת הזה, המשמעותי כ"כ. פתאום שמתי לב שנולדת מאוד סמוך למלחמת ששת הימים, וחשבתי על אמא שלך. ועל אבא שלך ז"ל, כמה זה בוודאי היה מלחיץ בשבילם להביא לעולם תינוק כשרוחות מלחמה מנשבות באויר.. ניסיתי לדמיין את אביך שהיה ניצול שואה כמדומני, חושב ומקוה להציל את בנו התינוק שרק נולד, כשמכל עבר נשמעים איומים מצד אחד ובדיחות מקאבריות על הסוף הקרב מצד שני.. זאת המציאות שלנו. מזל שניצחנו.. אז ליום הולדתך אאחל לך שכל שתבקש יתגשם. שתמשיך להיות כזה חבר טוב. ושתהיה מאושר. ואני מצרפת שיר שמאז ילדותי אני מאוד אוהבת. שיר של תרצה אתר, אני מקוה שאתה מכיר את הביצוע המקסים של חוה אלברשטיין. (ואני בטוחה שהסיטואציה לא קשורה אליך ושצילה זכרה...) תפילת יום הולדת ביצוע: חוה אלברשטיין מילים: תרצה אתר לחן: משה וילנסקי אלוהים שלי אשר מאחורי הברוש, זה שברוח לרגע נרעד, אלוהים שלי, השעה שלוש, יום שני, שנת שבעים ואחת... ולי יש היום יום הולדת, תל אביב, השעה שלוש, לא בכל יום אני נולדת, ולא בכל יום אתה מאחורי הברוש. עשה שהוא יזכור, אלוהים, תן לו אות, אלוהי הנשים, אלוהי ההפתעות, אלוהי השמשות והירחים, אלוהי המתנות והפרחים, עשה שיזכור השנה, עשה שיביא מתנה. אלוהים שלי, אשר מאחורי הברוש, זה שברוח הרכין את ראשו, חמישה במאי, השעה שלוש, יום שני... מה אכפת לך, מה אכפת לך אם הוא יבוא?... הן יש לי היום יום הולדת, בשנה שעברה הוא שכח, וגם בשנה שלפני שעברה לא זכר, תמיד הוא מבולבל כל כך. עשה שהוא יזכור, אלוהים, תן לו אות, אלוהי הנשים, אלוהי ההפתעות, אלוהי השמשות והירחים, אלוהי המתנות והפרחים, עשה שיזכור השנה, עשה שיביא מתנה. אלוהים שלי, אשר מאחורי הברוש, זה שהרכין את ראשו אל ראשי, אלוהים שלי, כבר אחרי שלוש, ואצלי זה כבר קצת אחרי שלושים... טוב, אז יש לי היום יום הולדת - טוב, אז מה אם הוא שכח, אז מה יש? בכל שתי דקות אישה נולדת, בכל שתי דקות נולד איש טיפש. לא צריך שום ניסים, אלוהים גדול, הוא פשוט שכחן, הוא שוכח הכל. אלוהי השמשות והירחים, אלוהי השום דבר, אלוהי השוכחים - אז מה אם חלפה עוד שנה? בגלל זה מוכרחים מתנה?... אלוהים שלי...

למעלה