אני רשמית דודה !!! תודה לכל הדואגים - אתם מקסימים. עדכונים בקרוב.
ר רונה 29 New member 9/3/02 #1 ../images/Emo49.gifאני רשמית דודה !!!../images/Emo95.gif../images/Emo65.gif תודה לכל הדואגים - אתם מקסימים. עדכונים בקרוב.
../images/Emo49.gifאני רשמית דודה !!!../images/Emo95.gif../images/Emo65.gif תודה לכל הדואגים - אתם מקסימים. עדכונים בקרוב.
R RomiVais New member 9/3/02 #6 ../images/Emo65.gif מזל טוב!!! ../images/Emo65.gif איזה כיף!!!! סוף סוף את דודה... אני ממש מאושרת בשבילך ובשביל כל משפחתך. מה שלום כולם? בטח מאושרים עד השמים. שולחת לך המון נשיקות וחיבוקים מכל הלב רומי
../images/Emo65.gif מזל טוב!!! ../images/Emo65.gif איזה כיף!!!! סוף סוף את דודה... אני ממש מאושרת בשבילך ובשביל כל משפחתך. מה שלום כולם? בטח מאושרים עד השמים. שולחת לך המון נשיקות וחיבוקים מכל הלב רומי
S sure16 New member 9/3/02 #12 הי רומיל´ה../images/Emo23.gifהיה כיף לפגוש אותך! מבעד ללחץ ולתיסכול (המאד מובן!)התבצבץ לו הלב הרחב והחיוך המקסים! עוד נתקשקש ונצחק! אין לי שום ספק בכך! תעדכני אותי! אוהבת שרה
הי רומיל´ה../images/Emo23.gifהיה כיף לפגוש אותך! מבעד ללחץ ולתיסכול (המאד מובן!)התבצבץ לו הלב הרחב והחיוך המקסים! עוד נתקשקש ונצחק! אין לי שום ספק בכך! תעדכני אותי! אוהבת שרה
ה ה ד ר ו מ י New member 9/3/02 #7 ../images/Emo39.gif../images/Emo49.gif../images/Emo95.gif בקרוב אצלך../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif
../images/Emo39.gif../images/Emo49.gif../images/Emo95.gif בקרוב אצלך../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif
ר רונה 29 New member 9/3/02 #8 תודה לכולם - אין כמוכם !!!../images/Emo24.gif לאם ולתינוק שלום. הילד שוקל 3,400 ק"ג ( יחסית קטן למשפחה שלו..... ) והכל ב"ה בסדר ! אני עכשיו בדרך לביה"ח , מבטיחה להיכנס ולעדכן ! שוב, תודה על הברכות והאיחולים, אתם ממש על הכיפאק !
תודה לכולם - אין כמוכם !!!../images/Emo24.gif לאם ולתינוק שלום. הילד שוקל 3,400 ק"ג ( יחסית קטן למשפחה שלו..... ) והכל ב"ה בסדר ! אני עכשיו בדרך לביה"ח , מבטיחה להיכנס ולעדכן ! שוב, תודה על הברכות והאיחולים, אתם ממש על הכיפאק !
א אורית א.ס. New member 9/3/02 #15 הי רונה.....את כבר שוב הולכת ל.... שנות את השם ....... אולי רונה שכבר דודה??????? הי, שיהיה ממש ממש במזל טוב. אורית.
הי רונה.....את כבר שוב הולכת ל.... שנות את השם ....... אולי רונה שכבר דודה??????? הי, שיהיה ממש ממש במזל טוב. אורית.
R ronnymp New member 10/3/02 #20 פעם היתה לנו "דודה" .... ../images/Emo20.gif בתחילתו של הפורום , בימיו ה"טובים" ב- IOL היתה משתתפת בשם "דודה" . ותחשבי על זה ...... בכל אופן מזל טוב . רוני
פעם היתה לנו "דודה" .... ../images/Emo20.gif בתחילתו של הפורום , בימיו ה"טובים" ב- IOL היתה משתתפת בשם "דודה" . ותחשבי על זה ...... בכל אופן מזל טוב . רוני
Z zoei1 New member 9/3/02 #14 ברכות חמות לכולכם../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo102.gif