אפרת בן יעקב מתחתנת

yonatan samiya

New member
../images/Emo49.gifאפרת בן יעקב מתחתנת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לאחר 4 שנים של זוגיות עם הבויפרנד (שאגב השם שלו לא ידוע), הוא הציע לה נישואים והיא השיבה "איי דו". בואו לברך אותה! אני אדאג שהיא תקרא הכל
אפרת, שיהיה לך את כל האושר שבעולם, הרבה מזל טוב!!! מי ייתן ותהיה לכם זוגיות מוצלחת ביותר! אוהבים אותך!

ny22

New member
מנהל
אפרת המון המון מזל-טוב!!!!../images/Emo212.gif../images/Emo48.gif

את שחקנית מדהימה ואני מאמין שגם תהיי אישה כזאת!!! תמשיכי להופיע בין אם זה ב"האי" ובין אם זה בעוד דברים - אנחנו אוהבים לראות אותך. אני מאחל לך ולארוסך חיים טובים ומאושרים, מלאים בשמחות ובדברים טובים! שתדעו רק אושר ושמחה! ממני, נתאי
.

וואי זה יהיה מוזר

ששחקנית שמשחקת נערה נשואה.. בכל מקרה, שיהיה מזל טוב
ואתה לא צריך להזכיר כל הזמן שתדאג שהיא תראה את כל מה שאנחנו רושמים לה.. הבנו שאתה מכיר אותה.. חלאס
.

yonatan samiya

New member
באמת מוזר ../images/Emo13.gif

אני? כל הזמן?... כולה אמרתי את זה ביומולדת שלה ועכשיו. לא להגזים ולהירגע... גם אם אני אומר את זה, זה רק בשביל שיהיה לכם יותר כיף לכתוב לה, בידיעה שהיא קוראת את זה, לא משום סיבה אחרת, אני לא בא להוכיח לאף אחד שום דבר, ממש לא מהילדים האלו

ny22

New member
מנהל
../images/Emo45.gif צודק...

וגם זכותך להזכיר את זה כמה שבא לך...

בסדר

כנראה שלא שמתי לב שכתבת רק פעמיים, לי זה היה נראה יותר.. בכל מקרה, הבנתי את הכוונות שלך..

ny22

New member
מנהל
סליחה, אבל לא ממש הבנתי את המשפט -

"ששחקנית שמשחקת נערה נשואה.." מה הכוונה

How I Disappear

New member
חסר פיסוק ../images/Emo26.gif

ששחקנית שמשחקת נערה, נשואה כאילו שחקנית שמשחק נערה היא בעצם במציאות נשואה

מיקוש32

New member
זה לא מוזר, אפילו ב"אי " היא לא היחידה...../images/Emo13.gif

גם ליאת בלו מתחתנת בקיץ הקרוב וזה לא מוזר בכלל . יש הרבה שחקניות גם בארץ וגם בחו"ל שמשחקות דמויות של נערות ובחיים האמיתיים הם כבר נשואות וזה סבבה לגמרי . אתה יכול להגיד באותה מידה שזה נורא מוזר שמישהי שמשחקת חברה של מישהו בסדרה במציאות חברה של מישהו אחר... נכון שזה לא מוזר ? זה חלק מהקטע בלהיות שחקן , אתה לא חייב להתאים במציאות לדמות שאתה משחק. בתור צופה זה לא משנה לי בת כמה השחקנית במציאות אם יש לה חבר או אם היא נשואה - איך שהיא משחקת זה מה שמשנה לי ואני תופסת מאפרת שחקנית
!!!!! מזל -טוב אפרת !

אוקיי אפשר לחשוב מה כבר אמרתי..

הבנתי שלך זה לא נראה מוזר, אני לי זה עדיין מוזר.. כל אחד מסתכל על זה באופן שונה. מה שהכתכוונתי גם שלא כל שחקנית שמשחקת נערה ובמציאות היא נשואה זה מוזר.. אבל במקרה הזה ספציפית זה מוזר כי אני רגילה לראות אותה כבר כמה עונות בסדרה בערוץ הילדים בתור נערה וסתם לחשוב על זה שהיא נשואה זה קצת מוזר.. אבל נתגבר על זה
.

ny22

New member
מנהל
מסכים בהחלט...

זה שלך זה נראה מוזר זה בסדר גמור ולכל אחד יש דברים אחרים שנראים מוזרים.

למעלה