גילעד

Digi Lista

New member
../images/Emo49.gif גילעד../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

עם כמה שאני לא מתפקדת כמעט בשבוע האחרון אי אפשר לשכוח את היום הולדת שלך! הרבה הרבה
,בריאות,אושר,הליכה עם האמת(אם כי בשבוע האחרון אני מגלה שיש מחיר לאמת,זה רק מראה כמה מחנכים אותנו לדברים והמציאות שונה)-זה לא קל אבל עדיף לדעתי מריבות עם העולם מאשר מריבות עצמיות שלא יגרמו לנו אפילו להצליח להסתכל בראי...,שמחה,הגשמת חלומות,סיפוק והנאה בכול עשייה,המשך חברות טובה,הצלחה,פיתוח כשרונות(ולא חסרים לך!) והרבה אהבה וכמובן שתמיד תזכור שיש מי שתומך ואיכפת לו ממך

star_female

New member
גילעד! מזל טוב~

אמנם אנחנו לא מתראים או מדברים כל כך הרבה, אבל תמיד נחמד לראות אותך פעם ב- (בכנסים וכו'). אני מאחלת לך שתצליח במה שתבחר לעשות בחיים

OOOO0

New member
../images/Emo49.gif גילעד!

תמשיך להיות בחור כזה מתוק ורגיש לצרכי הזולת,חבר נאמן שתמיד יודע לתמוך כשצריך ובאופן כללי בנאדם מדהים שהוא גם מוכשר בטירוף!המון אושר,בריאות והצלחה בכל אשר תפנה!

Yuske

New member
תודה רבה!!!!^____^../images/Emo24.gif

באמת תודה!!^^ אינ לי מילים אבל עשיתן אותי שמח^^

Yuske

New member
כן, פעם ראשונה שאני חוגג עם חברים

ושאשכרה היה ממש כיף. הזמנתי חברים קרובים שלי (תיכון, פורומים, צבא, וכו) והיה ממש כיף, אנשים דיברו אחד עם השני, צחקנו, שמענו מוזיקה שיחקנו כסאות מוזיקאלים, sharades ו"ערייה"\"רוצח" והיה ממש ממש מגניב!^__^

OOOO0

New member
וואו,זה באמת נשמע כיף!שמחה לשמוע!../images/Emo24.gif

למעלה