הילה חמודה

danistar

New member
הילה וצליל הרבה בהצלחה !!

ידידי הנה נפתח לו פורום תמיכה לצעירים . כמנהל פורום המבוגרים אני מברך את המנהלות הצעירות בפתיחת הפורום החשוב הזה . עם הזמן הבחנתי שחשוב מאוד שלנוער והילדים יהיה פורום משלהם והנה פניכם התוצאות . הילה תפנה לגיל העשרה המבוגר יותר וצלי לקהל הילדים הצעירים יותר . אני מקווה ששיתוף הפעולה בינהן יעזור לנוער והילדים הסובלים מהבעיה. אני משאיר את ניהול הפורום בידי הבנות באופן עצמאי לחלוטין . אין לי שום כוונה להפריע לניהולו של הפורום אלא אם אתבקש בלבד . כמובן שאשמח מאוד לעזור במידת הצורך . הילה , צליל בהצלחה !! דני

קצפת~

New member
בהצלחה לפורום החדש../images/Emo50.gif

כאחת שחלתה בגיל 10 ולא עמדו לרשותה כלים כמו האינטרנט..אני יודעת עד כמה הפורום הזה חשוב ונדרש.......... בהצלחה לפורום ולמנהלות הילה וצליל אני לרשותכן תמיד שלכן באהבה קצפת~

חן (*_*)

New member
../images/Emo50.gif ו- ../images/Emo49.gif לצליל ולהילה ../images/Emo57.gif

עם צאתו לדרך של הפורום החשוב הזה. אני תקווה שחברינו הצעירים ימצאו בפורום כתובת- לשאול, להתבטא, להתייעץ, או סתם לשמור על קשר. כמו חברי גם אני מוכנה תמיד להיות לעזר. דרך צלחה חיותה

grass hopper

New member
../images/Emo49.gif הילה חמודה

הגיע באמת הזמן שיהיה גם פורום פסוריאזיס לצעירים :) אני גם יודע שהילה תעשה עבודה מצוינת פה אפילו שנראה לי שאני טיפה יותר מידי מבוגר לפה אני עדיין אקפוץ לבקר

tzadok m

New member
ברכות להילה ../images/Emo70.gif

להילה ברכות עם קבלת הפורום הצלחה בניהולו ומקווים שתצליחי לעזור לאנשים ולעצמך. מאבא ואמא.

../images/Emo85.gifברכות ../images/Emo49.gif../images/Emo85.gif

מזל טוב לרגל פתיחת הפורם החדש ו
למנהלות הפורום צליל והילה ומון תותוד לדני סטר על הזמן והיכולת להגדיש כל כך הרבה מעצמו עבורנו המבוגרי ועבורכם ילדים ונוער כלי תיקווה שתימצאו כאן מענה לשאלותכם וחברים חדשים אז באמת הרבה מזל טוב ובהצלחה

bermad

New member
ברכות ../images/Emo39.gif../images/Emo50.gif

ברכות מכל ה -
לפורום החדש שעלה לאוויר . אני בטוח שתפיקו את המירב , תדעו לנצל אותו וכמובן להנות ממנו . שלכם , אבי אובנטל .

למעלה