הפורום חוגג יום הולדת שנה

../images/Emo49.gifהפורום חוגג יום הולדת שנה../images/Emo70.gif

בדיוק היום לפני שנה נפתח הפורום הרשמי הזה ועברנו לכאן מהקומונה הרשמית. בהזדמנות זו אני רוצה להודות לכל חברי הפורום, גם אלו שפחות כותבים כרגע ואלו שרק קוראים בו, ובמיוחד לחברים הפעילים שכותבים ומגיבים, לאורטל מנהלת הקומונה שעזרה, להנהלת תפוז שבאה לקראתנו, ללירון שאישר לפורום להיות פורום רשמי ולכל מי שעזר ותמך ושכחתי לציין את שמו כרגע
. יש לנו פורום נפלא, למרות שכרגע הוא קצת רדום, שעוד ישגשג ויפרח בגדול בהמשך (במקביל ללירון).
ולסיום, קצת נוסטלגיה פורומית:
ההודעה הראשונה בפורום: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1375&msgid=61849659&archive=1
שרשור הפתיחה החגיגי: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1375&msgid=62025316&archive=1

nitsan4u

New member
../images/Emo168.gifיאאא שנה לפורום!!!../images/Emo65.gif

מזללל טוב לפורום שלנו...
אני מאחלת לפורום שיהייה בו שרשור הצפותענק כשלירון יוציא את הדיסק...
ושיהייה יותר פעיל
וכמובן תודה ענקית למי שעדיין ממשיך להפעיל את הפורום הזה, ולכל חברי הפורום תודה!
וכמובן תודה לרון, אתה ענק! ועדיין ממשיך לעדכן את הפורום כל שבוע, שולח צ'ופרים לצפייה לכולם ועוד המון דברים... אל תשתנה.. אוהבים אותך המון!

the only DaRdAr

New member
מזל טוב לפורום../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

וואי כבר שנה עברה לא יאומן
אין לי מה להגיד שאני פשוט אוהבת את הפורום הזה, גם בגלל לירון וגם בגלל שיש פה אנשים נחמדים וחמודים (הם יודעים מי הם....חחח סתם הכוונה לכולם), אני מקווה ומאלחת לפורום וללירון שבזמן הקרוב המצב ישתנה ויהיה פה סערה של הודעות ושל אנשים חדשים ושכבר לירון ישחרר סינגל או יותר ושיצא האלבום כולו יהיה פה שמח מאודדדד
ובאמת צריך להגיד
לרון המנהל היקר של הפורום שממשיך לנהל אותו בכל מצב אפשרי, כל הכבוד לך רון
, ולכל חברי הפורום שכן פעילים וכותבים וגם לאלה שלא כרגע...בזכותם הפורום קיים וגם בזכות רון, תפוז
וגם מלירון שאישר שיהיה לו פורום רשמי פה... אני מקווה שהפורום ימשיך לפעול עוד הרבה מאוד זמן...

נ ט ע ש ה

New member
../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif מזל טוב לפורום שלנו!

ויש תקופות ויש תקופות, אני בטוחה שבקרוב נחזור לעצמנו במלוא המרץ
לכולכם- תודה רבה על זה שאתם אתם, ולשירלי, הדר ורון כמובן- תודה רבה על המאמצים שאתם משקיעים בהחייאת הפורום ובתפעולו, זה מאוד ראוי להערכה! מקווה שיהיו לפורום עוד שנים רבות ופעילות.
נטע

YaEloNeT

New member
פאק |: ../images/Emo204.gif../images/Emo23.gif

ככ אין מצב שעברה שנה oO ~פרץנוסטלגיה~

למעלה