הקליפפפפ !!!!!

moranosh7

New member
כל הכבוד שי.. זה נורא חשוב..!!!

כמו שהשיר נקרא ממריאים אני מקווה מאוד שגילת תמריא איתו למעלה!!! תתחילו לפרסם כמה שיותר!!!!!!

Efrat K

New member
כמו שחשבתי

קליפ יפה ומושקע אבל התרגום שונה לחלוטין.

שחף וולמן עשתה עבודה מצויינת

אנימאוד אוהב. נכון שלולי יצאה מלכה? הקליפ מדהים. חברה בואו נתחיל לפרסם את הפורום יותר! יש למישהו רעיון|? (בקרוב אני אכניס תמונות חדשות לגלרייה וטאגליינס)

גילת יצאה נהדר

ביצוע סוחף אבל התרגום לא מותאם לשיר! קוראים לזה בתרגום חופשי:''אנחנו משתחררים(חופשיים)''

shay08

New member
התחלתי לפרסם במלא פורומים..../images/Emo26.gif

כתבתי בשרשור אוף הקליפ החדש של גילת הלל ואז פרסמתי גם את הפורום!

1mayush

New member
לוליי ה- מלכה ../images/Emo47.gif

התמכרתי לשיר
ביצוע מדהיםםםםםם !!! וכן, גם אני ממשיכה לפרסם

../images/Emo45.gifלולי יצאה מלכת המלכות.

אריאל, מה דעתך שמי שירצה יכניס בחתימה שלו את שם הפורום שלנו? זאת יכולה להיות אחלה פרסומת. אני למשל שולחת טונות מיילים למאות מכותבים, אז אדאג להוסיף לחתימה שלי שם גם כן משהו בנדון. אראה כבר איך אעשה זאת.

הקליפ מדהים כפי שהיה צפוי../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

כששמעתי את הסינגל אצלה בבית ידעתי שזה הולך להיות שוס, אבל לראות אותה מביאה אותה בשיחוק עולמי שווה כל שנייה.

moranosh7

New member
אריאלה..

כן, במיוחד שהלכתי איתה להקליט את השיר באולפן.. היו לה כמה תיקונים אחרונים.. בהחלט שוס..! ודרך אגב.. שמעתי עלייך רק דברים טובים ממנה ומאמא שלה..

תודה מורן../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gifמקסימה שכמוך

אכן משפחה נפלאה במיוחד. אז בפעם הבאה שאגיע, נעשה מפגש פסגה, מה את אומרת? יהיה מעניין, מבטיחה. מי את אני יודעת נשמה, ולדעתי אנחנו מקבלות גם מיילים האחת מהשנייה דרך גילת, לא? ראיתי את שמך, בכל אופן... מקווה שאני לא מתבלבלת, למרות ששמעתי עלייך בהקשר ל... והן מטורפות עלייך, אבל בואי נשאיר משהו לפגישה. שיו... איזה קטע... בדיוק עכשיו sms מגילת... איזה צירוף מקרים...
את רואה ? הנה היא חושבת על שתינו יחד עכשיו. שולחת לך נשיקות ענקיות, ומחכה לראותך, מאוד, אבל מאוד בקרוב. אני הולכת לענות לה.

moranosh7

New member
אכן כן..

גילת שולחת לי.. את שולחת לגילת.. אני שולחת לגילת וכו' וכו'.. ראיתי גם את השם שלך במיילים שלי :) בכל אופן אינ שם בסופ"ש.. תבואי, אולי נכיר אותך סופסוף!!!

T i p S Y

New member
וואעליה איזה ביצוע גילת!!! :)

שמעתי הביצוע הישראלי ל-BREKING FREE ובמילה אחת:: שלמות! יצא לי גם לשמוע ביצועים של מדינות אחרות וללא ספק שגילת עוקפת אותם ולא בגלל שזאת גילת שרה אני אומר זאת..כי באמת הביצוע שלה לשיר יצא מיוחד מאחרים..גילת כל הכבוד!!

למעלה