התרחבנו
חדשים בפורום

ענת309

New member
חדשה

שלום לכולם אני חדשה בפורום רק עכשיו נכנסתי אליו ונראה לי שכולכם ותיקים, אני מקוה שתקבלו אותי יפה , קראתי את כל ההערות שלכם, ויש לי כמה דברים להגיד........ קודם כל מי רואה את זה בכלל בערוץ 1 או 33 , זאת תוכנית שרואים רק בסטאר , ככה היא הרבה יותר אותנטית . אני רואה את התוכנית מהמיונים הראשונים שהיו בסטאר , ובתוכנית של שבוע שעבר ממש נשברתי והתחלתי לבכות, אני כבר מתה שיסלקו את הסקוט הזה הוא לא יודע לשיר , הוא מזייף והוא סתם נראה ג"יפה, לעומת זאת נדיה ידעתי אמנם שהיא לא תהיה בפיינל פייב , אבל להעיף אותה ככה ממש בכיתי , טוב אתם רואים שאני רגשנית. עכשיו אני אתן לכם את הניחוש שלי לחמשת האחרונים 1.קונסטנטין 2.אנואר 3.קארי 4.וונזל 5.בו ולפי דעתי מי שיזכה בסופו של דבר זה קונסנטין המלך W

Eil

New member
פורום רק ל"אמריקן איידול"?!

ברוך השם! באמת לא הבנתי למה זה צריך להיות רק חלק מפורום "ריאליטי". הרי לסיטקומים אין פורום "סיטקומים" אלא פורום לכל תכנית, למה שפה יכלילו. לא אוהבת ריאליטי. אבל לא יכולה בלי "איידול" (בעיקר בגלל סיימון). הבעיה היא שבימי השידור של "איידול" ב"סטאר וורלד" אני לומדת עד מאוחר, כך שאני מספיקה רק לעקוב אחרי השידורים החוזרים בערוץ 1, ומשתדלת שלא להתעדכן בספוילרים מצד אלה שנמצאים כבר חצי עונה לפניי. האם יש כאן עוד מישהו שעוקב רק אחרי ערוץ 1 או שאני גלמודה בפיגורי? ברוכים הנמצאים!

veredyy

New member
שתי שאלות לכולם

קודם כל טוב לדעת שיש פורום רק לאיידול אני רואה את התוכנית בSTAR WORLD בכל מקרה 1. מי הפייבוריט שלכם שהייתם רוצה שיהיה האיידול? 2. מי לדעתכם יזכה בתואר האיידול? כמובן זו לא חייבת להיות אותה תשובה אני אתחיל... 1. קונסטנטין 2. וונזל/קונסטנטין

michalushina

New member
חדשה ../images/Emo9.gif

אחרי שזרקתי פה כמה הודעות, אני נכנסת באופן רשמי: אז שלום! התחלתי לראות את אמריקן איידול רק בעונה הקודמת (ששם היו מלא מתחרים שלא הבתי מה הם עושים פה, לעומת העונה הזו שהיא מלאה במתמודדים ראויים הרבה יותר). ועכשיו משחק ניבויים, מי יעוף ובאיזה סדר? קודם יעוף סקוט, אח"כ אנתוני, הייתי רוצה שבו יגיע למקום השלישי אבל הוא בטח יעוף לפני וונזל - עניין של מיין סטרים שעובד בתכנית הזו חזק, ובסוף קונסטנטין וקארי יתמודדו והלוואי שקונסטנטין (עליו שמתי עין מההתחלה, עוד מהאודישנים) יזכה, אבל מתאים לאמריקה להכתיר את נערת כל אמריקה המתוקה קארי לאיידולות.

ענת309

New member
תגובה

אני מקווה שתקבלו אותי בברכה אני עוד מעט הולכת לראות את הפרק של היום בשעה 11 ואני מקווה שהם יתעלו על עצמם הפעם

14מתן

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני זוכר אותך מפורום סדרות מציאות

Juliann

New member
שלום!! ../images/Emo24.gif אני כבר אוהבת אותך!

קונסי
הבנאדם מושלםםםםםםםםםם!!! ודווקא בגלל שהוא שונה, הייתי אומרת שיש לו סיכוי לנצח. כי קארי היא שילוב של קלי ודיאנה ואת כל הPOWERHOUSE האלה יש יותר מדי. קונס לעומת זאת מאוד מגוון, פרפורמר מעולה, קול מיוחד, חתיך
... קיצר יש לו הכלללל

Fairywitch

New member
שרשור ../images/Emo58.gif...וברוכה הבאה../images/Emo70.gif

מסכימה עם כל דעותייך (לגבי העונות), ניבוייך ותקוותייך. מצטרפת ליפית- וגם אני כבר אוהבת אותך
אז את מיכל? אני חנה
WELCOME

ענת309

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה

גם אני יחסית חדשה פה, והיחס נהדר,אני מקווה שהניבוי שלך יהיה צודק די כאב לי הלב לראות את אנואר הולך היום הביתה. משום מה יש לי הרגשה כבדה שסקוט המכוער בסוף יזכה ואני מאד מקווה שלא בא לי לתת לו כפה!!!!!!!

shalehet

New member
קארי, קארי וקארי... זאת התשובה שלי

גם קונסטנטין כמובן.. הפיינל 2

Fairywitch

New member
שרשור ../images/Emo58.gif ו... ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

אני חנה
הפייבוריטים שלי הם קרי וקונסי, עם העדפה לקונסי.לקרי יש קול מושלם, אבל לקוני את כל החבילה (לא החבילה שאתם חושבים- אלא החבילה של קול הופעה כריזמה
).

veredyy

New member
חשבתי שיש הרבה יותר אקטיביים בפורום

מה עם קצת רוח השתתפות? שיתוף פעולה לכבוד החג?

darklighter

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo115.gif

גם אני לא סובלת ריאליטי אבל אוהבת איידול... בכל מקרה- שמי עדי, השתלבות נעימה

למעלה