והתייעצות - אני מתעניין בעיק

מתלהב

New member
../images/Emo49.gif והתייעצות - אני מתעניין בעיק

-ר בלימודים עירוניים, ובאופן כללי חשבתי ללמוד באוניברסיטת תל-אביב. הבנתי אבל שלימודיים עירוניים זה במקרה הטוב בתואר שני (פרט לאונ' בן גוריון?!) אז אני מניח שהרבה ברירה אין לי, אלא להסתפק בקורסים המעטים בתואר ראשון שכן עוסקים בזה, לא? כמו כן - אשמח לשמוע חוות דעת על הלימודים באונ' תל-אביב. תודה מראש!

יא מתלהב!

אפילו את עצמי לא הצחקתי... עצוב, לא משנה. בטכניון יש מגמה של תכנון או הנדסה עירונית או משהו כזה בתוך אדריכלות נראה לי וזה התואר הכי יוקרתי בתחום...בארץ לפחות... ואז לומדים על זה כבר מהתואר הראשון. אבל אני לא יודעת אם הנדסה זה התחום שאליו התכוונת...

crane

New member
אתה יכול לפנות במסרים למשתמש

בשם שי רגב, בפורום אומנויות לחימה. הוא מתכנן ערים ואולי הוא יוכל לעזור לך.

שלום למתלהב

לימודים בדגש עירוני בהחלט נפוצים יותר בתואר שני. אבל אסור לשכוח שחיבים בסיס רחב מאוד של מבואות כך שהלכה שנה א. לאחר מיכן אתה יכול בהחלט לכוונן את הקורסים שלך לכיוון העירוני- תחבורה, היתרי בניה וועדות ,מיחשוב גאוגרפי...ועוד בשנה שלישית ניתן גם לקחת קורסים של תואר שני פוף כמה שזה עובר מהר. כמו ידידי קריין גם אני ממליץ לך לכתוב לשי רגב מפורום אומנויות לחימה. אתה יכול גם לחפש את תוכנית הקורסים של תואר ראשון באוניברסיטה העיברית. ועוד יותר מזה אני ממליץ לחפש ספרות ולקרוא לבד. התחום העירוני הוא ים רחב. כבוד ששת

shagam11

New member
התואר ראשון בגיאוגרפיה מורכב

מלימודי המבואות בשנה א' שהן למעשה הבסיס הרחב לכל מקצועות הגיאוגרפיה. בשנה ב' ישנם קורסי הבחירה המאפשרים לבחור את המסלול הרצוי לסטודנט, בין היתר תוכל לבחור את תחום הגיאוגרפיה העירונית, שהיא שלעצמה מעניינת ביותר. בשנה ג' אתה מגיש סמינריון העוסק בתחום הקרוב לליבך. כך שאין זה מדויק לומר שלימודי הגיאוגרפיה העירונית נלמדים רק במסגרת התואר השני. בתואר הראשון ישנם לא מעט קורסים שעשויים ךעניין אותך (כדאי שתיכנס לאתר של אוניברסיטת ת"א). כבוגר החוג לגיאוגרפיה באוניברסיטת ת"א אני יכול להעיד שהמרצים בחוג הם ברמה גבוהה, הלימודים מאד מעניינים, ובקיצור, כ ד א י!

לכתוב סמנריון בנושא הקרוב לליבך..

ושאחד המרצים החליט לפתוח סמנריון בנושא . ושזה מסתדר לך במערכת . וצריך ציון טוב לממוצע- בכול זאת הרבה נקודות. בקיצור פשרות של תואר ובסוף אתה כותב סמנריון על המושבות הראשונות -בג"ג היסטורית....

shagam11

New member
../images/Emo132.gif ראשית כל, סמנריון על

המושבות הראשונות בג"ג היסטורית נשמע נושא מאד מעניין. שנית, כמובן שנושא הסמינריון תלוי במס' גורמים אבל בוא לא נשכח שכמעט כל החיים הם פשרה אחת גדולה. ציונים גבוהים הם אכן מטרה חשובה אך לא החשובה ביותר, אם מתעקשים על נושא מסוים, בד"כ משיגים אותו (מנסיון). דרך אגב, הסמינריון שאני כתבתי היה קשור בגיאוגרפיה היסטורית...

למעלה