ארוחה סינית ליום ההולדת של ניצן
1. מרק תירס 2. אגרולס 3. אורז לבן 4. צ'ופ סואי 5. (וזה לא סיני אבל לפי דרישת הנסיך) עוגת מרנג קוקוס ומוס שוקולד.
מרק תירס 200 גר' קוביות קטנות חזה עוף 5 כוסות מרק עוף 1 ביצה טרופה 3 כפות סויה כפית מלח כפית סוכר 2 כפות קורנפלור כף שמן שומשום 2 קופסאות גרגרי תירס 5 בצלים ירוקים קצוצים לטגן קלות את החלק הלבן של הבצלים הירוקים להוסיף את העוף עד שמלבין להוסיף את התירס המרק הסויה והסוכר לבשל כרבע שעה רחרי שרותח. להמיס את הקורנפלור בחצי כוס מים לא יהיו גושים להוסיף לסיר ולערבב כשתי דקות. לטרוף ביצה בצלוחית קטנה להוסיף לתוכה מצקת מהמרק ולערבב היטב לשם השוואת טמפרטורות להוסיף למרק ולערבב כשתי דקות להוסיף את החלק הירוק הקצוץ של הבצלים ולבשל כ- 5 דקות על אש קטנה תוך כדי ערבוב לטעום ורק אז אם צריך להוסיף מלח. למנה ראשונה
אגרול פילו במלית עוף וירקות , אני השתמשתי בכרוב לבן במקום האדום . ולמנה עיקרית אורז לבן לבן בליווית צ'ופ סואי 1/2 ק"ג חזה עוף חתוך לסרטים דקים 4 גזרים חתוכים למקלות 2 בצלים גדולים פרוסים לחצאי טבעות 2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות חצי כרוב לבן קצוץ 1 כף דבש 4 כפות רוטב סויה כוס מרק עוף למי שיש לה זמן שתפנה לעצמה כשעה להכנת המאכל הזה כי כל מרכיב צריך להיות מוקפץ לחוד ואח"כ הכל ביחד בשלב הסופי. רצוי להשתמש בווק אבל גם מחבת גדולה ועמוקה תספיק. להקפיץ את הבצלים עד לשקיפות אני כיסיתי במכסה שיהיה רך.להוציא לקערה גדולה. להקפיץ את סרטי העוף במעט שמן שומשום הריח לא מהעולם הזה ךהוציא כשנעהש לבן ורך. להקפיץ את הגזרים לכסות ולבשל עד לריכוך ולהוציא מהווק. להקפיץ את הפלפלים באותה דרך כמו הגזר ולהוציא מהווק לקערה. להקפיץ את הכרוב הקצוץ אני פרסתי אותו במעבד מזון בסכין הפריסה. להוסיף את יתר המרכיבים שבקערה ולתבל בדבש וסויה להוסיף את המרק ולבשל על אש נמוכה כרבע שעה אם רוצים להסמיך את הרוטב מערבבים בקערה קטנה 2 כפות קורנפלור עם חצי כוס מים ושופכים לסיר מערבבים ומבשלים עוד כ- 2 דקות.