ויום הולדת שמייח

../images/Emo49.gif ויום הולדת שמייח ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

יום הולדת שמח לניצן, הבן של צוצונת,
מאחלת לך המון בריאות טובה והמשך שירות צבאי קל ובקיצור, כל שתרצה שייתגשם
 

effyba

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif|לניצן, הבן של צוצונת..

המקסימה, יום הולדת שמח!!!!!!!יש לך אמא מדליקה!
 
../images/Emo65.gifמזל טוב לניצן../images/Emo141.gif

המון ברכות ואיחולים
ביים. שיהיה לך אושר ובריאות - יש לך אמא מקסימה
 

נופר א

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo49.gifלניצן../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif

 

צוצונת

New member
../images/Emo65.gif|בלון../images/Emo51.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

תודה לכולם על האיחולים לניצן . החייל האמיץ קיבל השבת הזאת פינוקים ללא גבולות בכלל, כולל מתנות מכולם וארוחה סינית כיד המלך שהכינה אמא שלו האוהבת.
 

מאקי

New member
מזל טוב צנצנת סליחה על האיחור..

ואיך היתה הארוחה הסינית???
 

צוצונת

New member
ארוחה סינית ליום ההולדת של ניצן

1. מרק תירס 2. אגרולס 3. אורז לבן 4. צ'ופ סואי 5. (וזה לא סיני אבל לפי דרישת הנסיך) עוגת מרנג קוקוס ומוס שוקולד. מרק תירס 200 גר' קוביות קטנות חזה עוף 5 כוסות מרק עוף 1 ביצה טרופה 3 כפות סויה כפית מלח כפית סוכר 2 כפות קורנפלור כף שמן שומשום 2 קופסאות גרגרי תירס 5 בצלים ירוקים קצוצים לטגן קלות את החלק הלבן של הבצלים הירוקים להוסיף את העוף עד שמלבין להוסיף את התירס המרק הסויה והסוכר לבשל כרבע שעה רחרי שרותח. להמיס את הקורנפלור בחצי כוס מים לא יהיו גושים להוסיף לסיר ולערבב כשתי דקות. לטרוף ביצה בצלוחית קטנה להוסיף לתוכה מצקת מהמרק ולערבב היטב לשם השוואת טמפרטורות להוסיף למרק ולערבב כשתי דקות להוסיף את החלק הירוק הקצוץ של הבצלים ולבשל כ- 5 דקות על אש קטנה תוך כדי ערבוב לטעום ורק אז אם צריך להוסיף מלח. למנה ראשונה אגרול פילו במלית עוף וירקות , אני השתמשתי בכרוב לבן במקום האדום . ולמנה עיקרית אורז לבן לבן בליווית צ'ופ סואי 1/2 ק"ג חזה עוף חתוך לסרטים דקים 4 גזרים חתוכים למקלות 2 בצלים גדולים פרוסים לחצאי טבעות 2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות חצי כרוב לבן קצוץ 1 כף דבש 4 כפות רוטב סויה כוס מרק עוף למי שיש לה זמן שתפנה לעצמה כשעה להכנת המאכל הזה כי כל מרכיב צריך להיות מוקפץ לחוד ואח"כ הכל ביחד בשלב הסופי. רצוי להשתמש בווק אבל גם מחבת גדולה ועמוקה תספיק. להקפיץ את הבצלים עד לשקיפות אני כיסיתי במכסה שיהיה רך.להוציא לקערה גדולה. להקפיץ את סרטי העוף במעט שמן שומשום הריח לא מהעולם הזה ךהוציא כשנעהש לבן ורך. להקפיץ את הגזרים לכסות ולבשל עד לריכוך ולהוציא מהווק. להקפיץ את הפלפלים באותה דרך כמו הגזר ולהוציא מהווק לקערה. להקפיץ את הכרוב הקצוץ אני פרסתי אותו במעבד מזון בסכין הפריסה. להוסיף את יתר המרכיבים שבקערה ולתבל בדבש וסויה להוסיף את המרק ולבשל על אש נמוכה כרבע שעה אם רוצים להסמיך את הרוטב מערבבים בקערה קטנה 2 כפות קורנפלור עם חצי כוס מים ושופכים לסיר מערבבים ומבשלים עוד כ- 2 דקות.
 

מאקי

New member
אפתח בפשלתי ענק וסליחה על שבוש שמך

ואמשיך בהמלצה לווק. נכון קבלתן כזאת רשת חצי עיגול?? אז שמים אותה וכל המוקפץ עולה למעלה. זה מהחכמה של האסייתים כי נשאר חם מוריד (מגיר) נוזלים לטובת שאר התבשיל לא מלכלך כלים נוספים ואיתו מגישים לשולחן איך זה??? חכמים
 

קישלורן

New member
נראה לי שהכוונה

שלאחר שמקפיצים, מעלים למעלה את מה שרוצים להפסיק לבשל אך שעדיין יישאר חם . . . אבל זה באמת לא ברור ויכול להיות שאני טועה
 

מאקי

New member
מה שגמר להתקפץ עולה על הרשת חצי

עיגול שמורכבת על שולי הסיר מה זה נוח אבל צריך מיומנות לערום את הכל למעלה אז להתחיל להתאמן על יבש... כן קיש כרגיל פענחת ופירשנת אותי.. ותודה
 

מאקי

New member
מליון סליחות בבקשה...../images/Emo52.gif../images/Emo52.gif

ו@@@@@@@@@@@@@@@ זה פרחים שהייקון לא עולה לי סלחת לי???
 
למעלה