ויומולדת שמח לפאוורראםריינג'ר בן ה-4..

../images/Emo49.gifויומולדת שמח לפאוורראםריינג'ר בן ה-4..

לראם המתוק שיהייה לך יומולדת שמח גברבר חמוד שכמותך,
שתמשיך לגרום לכל מי שרואה אותך להתאהב,
ובעיקר שתמיד תהייה בריא ומאושר.
(אני בעבודה עכשיו ואין לי תמונות להוסיף אבל אוסיף לך כשאהייה בבית ומחר גם תקבל מתנה וחיבוק)

smo

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo213.gifיום הולדת שמח../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

ח י ה א

New member
לראם בן ה - 4 ../images/Emo213.gif../images/Emo49.gif../images/Emo41.gif

מנסה לשלוח קובץ נחמד ופשוט תקוע.....

../images/Emo65.gif../images/Emo151.gifלראם המתוקי המון../images/Emo49.gif../images/Emo47.gif

אושר שמחה הצלחה בריאות טובה
ילוו אותך כל חייך הארוכים אמן ואמן!!! שתמיד תהיה מקור הגאווה של הורייך איריס וקלאודיו היקרים ובכלל של כל המשפחה. מאחלים בהרבה אהבה
מימי ונריה.

מזל טוב לראם המקסים ../images/Emo65.gif../images/Emo168.gif

הרבה בריאות ושמחת חיים והרבה נחת להורים , ואיריס איפה נעלמת לנו מתגעגעים מאוד

לכל משפחת רושנסקי../images/Emo24.gif

תודה רבה על האירוח, היה כייף, נעים וטעים. מיכל, סיון וגם "ימינה" "שמאלה" או סתם "יאני"......

../images/Emo49.gifלראם המלך../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif

למאהב הקטן והחתיך שלי, נסיך מרוקו-לטיני ,הורס עולמי.... שמנשק מכל הלב והנשמה , וגורם לכל מי שמביט בו להחסיר פעימה ... רק רוצה לחבק, לצ'קמק ולהגניב לטיפה... מזל טוב ענק עם איחולים אינסופיים. אתה ילד מדהים להורים נפלאים. אח לשתי נסיכות גדולות ויפות, ובכל זאת אין ספק שאתה זה ששולט בהכול.... את החשוב מכל אסור בכלל לשכוח: את אמא איריס הכתרת כמלכה -האם, בסופר כוח.... {את זה כמובן רק היא תבין ...}כי רק לה יש את הבסט-מוח.... אוהבת אותך פאוואריינג'ר-אדום ממני ארי,שהצליחה לברכך רק היום....

לראם המתוק../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב באיחור, הרבה אושר בריאות שמחה ואהבה ותמשיך להיות אח אהוב ואוהב ליעלה וערבה המקסימות

../images/Emo65.gif מזל טוב לראם המתוק ../images/Emo73.gif

מזל טוב לראם ליום הולדתך הרביעי. אני רואה שמשפחת רושנסקי לא מפסיקה לחגוג בצפיפות אחד אחרי השני. איזה כיף! אני מאחלת לך ראם שתפרח ותצמח ותמשיך להסב נחת לאבא ואמא. באהבה, אורית

למעלה