ו...

moonkiss

New member
../images/Emo49.gif ו... ../images/Emo50.gif ../images/Emo70.gif

ברכות לפתיחת הפורום!!!!! רעיון ממש טוב, בעיקר בגלל שיש לי שתי שאלות חשובות.... 1. איך מעדכניפ פרטים בכרטיס אישי (פה בפורום???) 2. איך מתחברים לאייסיקיו????? מקווה שתענו לי....בשביל זה אתם פה, לא? תודה!
MOONKISS

תשובה לנשיקת ירח

1. לחצי על השם שלך, יפתח לך הכרטיס האישי שלך, למעלה בצד ימין רשום "לעדכון כרטיסך האישי.." תלחצי שם ותעדכני 2. מצורף קובץ Word שעשיתי פעם עבור משהי אחרת (כתוב בלשון נקבה) ומסביר שלב אחר שלב כיצד להתחבר ל ICQ

moonkiss

New member
אוףףףףףףף, לא היצלחתי...

לא הצלחתי לפתוח כרטיס... כנסו בבקשה לצ´אט ותסבירו לי!!!!1 בבקשה!!!!!!!!!! MOONKISS

מה לא הצלחת...

הצלחת לפתוח את הכרטיס שלך? מצאת היכן לוחצים? לא יכול להכנס כרגע לצ´אט בגלל בעיה בדפדפן נועם

moonkiss

New member
לא הצלחתי...

ליפתוח כרטיס! ניסיתי ללחוץ על השם שלי...(השם שכתוב בשורה של ההודעה?) ולא ניפתח כלום! אולי בגלל שאין לי כרטיס? יכול להיות??? בבקשה תעזור לי! MOONKISS

moonkiss

New member
תודה רבה...עוד שאלה קטנטנה...

הצלחתי, פתחתחי, עידכנתי.... אבל למה אני לא מצליחה ליראות כרטיסים של אחרים???? אולי לא הבנתי איפו לוחצים? MOONKISS

moonkiss

New member
כשאני באה לילחוץ על...

השם אז הסמן הופך לקו כזה, כמו ´I´..... מה עושים? MOONKISS

moonkiss

New member
זה בסדר....... ../images/Emo24.gif

מצאתי, והצלחתי..... בראש הדף יש את ´חברי הפורום´, פותחת ושם יש רשימה של כל חברי הפורום בצירוף כרטיסים אישיים..... ועדיין לא הצלחתי בשיטה שלך.... תודה בכל אופן! נ.ב... נחמד ה MOONY..... לילה טוב וחלומות פז! MOONKISS

למעלה