ו

לא משו

New member
../images/Emo49.gif ו ../images/Emo50.gif

אפשר להצטרף? הנה שאלה האם יש אסטרטגית למידה בחיבור? אני ישבתי עם המורה והיא לא הצליחה לעזור לי באיך כותבים חיבור, היא כל שיעור נותנת לנו כמה חיבורים ואנחנו צריכים לבחור אחד ולכתוב עליו,בשנה שעברה היא הסבירה כמה פסקאות יש וכמה עמודים צריך לכתוב, אבל אני צריכה שיטה שתעזור לי לכתוב בהרחבה על הנושא תודה מראש לכל העונים

Mנטה

New member
דוקא בחיבור יש כללים מאוד ברורים

את יודעת, צריך פתיחה גוף וסיכום. מכירה את הכללים האלו ? אם את מכירה, מה הבעיה שלך בתוך זה ?

Mנטה

New member
למה שבע ?

לא על כל נושא יש 7 פסקאות, לפעמים יש יותר לפעמים פחות. ופיסקה של 7 משפטים היא קצת ארוכה, לא ? מה דעתך לנסות לכתוב בשביל עצמך סתם חיבור בשביל הכייף, כאילו שאת כותבת בלוג, ואחר כך לנסות לערוך אותו לחיבור לפי הכללים ?

לא משו

New member
הבעיה היא שאני לא כותבת הרבה

גם כשאני כותבת על משהו שממש מעניין אותי, אני לא מתפלספת, וגם לא יודעת להביע את עצמי טוב בכתב... בנתיים הציון שלי עומד על 0 אני יודעת שיש שיטות, היה לי מורה שהיה נותן לי שיטות מצויינות אבל עברתי בית ספר

יונה שו

New member
בעניין של חיבור

האם הבעיה היא מיעוט כתיבה ? מיעוט רעיונות ? דרך הכתיבה ? תמקדי יותר, או... אולי את רוצה לצרף לפה חיבור שאת כותבת, ואנסה לעזור לך ?

Kiru

New member
חיבור

אפשר, אם רוצים, לחלק את הכתיבה לכמה חלקים: 1. לכתוב ראשי פרקים; 2. לפתח כל ראש פרק לקטע בפני עצמו; 3. לקשר בין הקטעים; 4. לכתוב פתיחה וסיום. באיזה חלק הבעיה?

Kiru

New member
אוקיי...

קחי תרגיל קטן: 1. תבחרי נושא שאת מבינה בו. 2. תעשי ראשי פרקים. 3. קחי אחד מראשי הפרקים, ותכתבי את רשימת הדברים שאת יודעת עליו או שהוא מזכיר לך (לא להתחשב בניסוח, פשוט רשימה).

למעלה