טיפטיפ

actress

New member
../images/Emo49.gifטיפטיפ ../images/Emo65.gif

עד 120 שנה מלא מלאאאאאאאא איחולים ובהצלחה בכל מה שתעשי
בתוכנית החדשה ברדיו וב-ה-כ-לללללללללללללללללללל

actress

New member
+ ../images/Emo49.gif לטינה טרנר שחוגגת גם../images/Emo65.gif

יומולדת (עפ"י גיא פינס) 64 שבכלל בכלל לא נראית

תודה יקירתי

גם ג'ימי אננדריקס האיש והאגדה נולד ביום שלי ככה סתם שתדעו. אולי משם האהבה הגדולה לגיטרה ורוקנ'רול.

skito

New member
מזל"ט ועם כל כך הרבה ../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif

אהבה לרוקנרול מי צריך להוסיף עוד מילים

אנקדוטה ליום הולדת

פעם, כשהייתי צעירה, נהגתי לקחת חופש ביום ההולדת שלי ולצאת למשא קניות מטורף, ופשוט לחכות ליד הטלפון שכל העולם ואחותו יאחלו לי מזל טוב (רק שתמיד יש את החצי ששוכח). השנה החלטתי לחרוג מן המנהג הדבילי הזה, ולהתייחס ליום ההולדת כאל יום רגיל. כמידי יום חמישי, אני מבלה ברדיו 7 שעות. מתוכן ארבע שעות הן שעות שידור. בתכנית השנייה שאני מגישה עם פרטנר נוסף, קיבלתי שיר במתנה. עמיתי החליט להפתיע אותי עם שיר של הזמרת האהובה עלי, והוא בחר את תחלמי בגדול. אני מודה, תחלמי בגדול הוא לא אחד השירים האהובים עלי, אבל לקבל אותו במתנה ליום הולדת זה אושר גדול. שיר משמח מקפיץ ומעודד, בדיוק מה שהייתי צריכה באותו יום, מומלץ בחום לרגעי משבר. תודה סיס!

ט י נ ה

New member
טיפ טיפ יקירה

רציתי לאחל בזמן ולא הייתי כאן אבל תדיע שמישהו שם למעלה שומע את תפילותי ולכן קיראי כל מילה : אני מאמינה שאת בתחילת דרך מרתקת וקסומה מי יתן ןתמיד תצליחי להזיז הרים ולהיות חזקה אסרטיבית מיוחדת כמו שאת אין לי ספק ביכולותייך קחי את כוחותייך למקומות רק טובים עיטפי עצמך אנרגיה חיובית שלך סי

למעלה