יואב מותק המון בהצלחה!! שכל רחובות תבקר בפורום שלך וגם תל אביב בת ים חולון ראשון רמלה לוד מודיעין וכו וכו וכו... U GOT THE POINT ושיהיה לך שבוע מצויין !
טוב, אז אמנם ההיכרות שלי עם רחובות היא די מצומצמת, ובעצם מסתכמת בשוטטות בקניון..... אבל- שיהיה לך בהצלחה עם הפורום החדש של עיר האורות מזל טוב על היותך מנהל ואיש חשוב (אפילו יותר ממה שהיית)
הרבה הרבה בהצלחה! אני בטוחה שתנהל את הפורום ממש טוב וגם תהנה מזה ותגרום לאחרים להנות ממנו! אנשי רחובות וגם סתם מבקרים בפורום.. תהנו כי יש לכם אחלה של מנהל שהוא אדם נפלא! אני בטוחה שהפורום הזה יהיה נחמד ומושקע.. שיהיה המשך שבוע טוב לכולם!
הצעתי 1000000 פעמים לפתוח פורום רחובות סרבו חלק מהפעמים חלק לא החזירו תשובה סוף סוף זה קורה פורום רחובות בכבודו ובעצמו הללויההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
אני שמח שהצלחתי לפתוח פורום שסירבו בעבר לפתוח. לא ידעתי את זה. אני אשמח אם תיקח חלק פעיל בפורום הזה, ועד שהוא יופיע ברשימת הפורומים בעוד כשבועיים, הוא כבר יהיה פעיל. יואב.
מתוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקון....קצת באיחור אבל בכל זאת: מזלללללללללללללללללל-טווווווווובבבבבבב מה אני עוד אאחל לך?! בהצחלה בניהול הפורום כן יירבו מנהלים כמוך ואנשים בכלל!! ב-