יום הולדת לשחר של יום חדש

azaria

New member
../images/Emo49.gif יום הולדת לשחר של יום חדש

זמן רב שלא פקדה את הפורום, אבל פעם היתה משתתפת מרכזית בדיונים, ועדיין יקרה לליבותיהם של רבים כאן. אז שחרולה יקרה, שהעולם יחייך אליך גם השנה, ושהאור יזרח לך בכל פינה. שהכל יצליח לך בלי בעיות, ומפניך לא ימוש חיוכך שובה הלבבות. שולח פרחים שוקולדים ונישוקים, אך למען משקפי - בלי חיבוקים. וסליחה שהתעצלתי לצרף אייקונים.

החתולית

New member
../images/Emo49.gif לשחר של יום חדש ../images/Emo65.gif ../images/Emo213.gif

יום הולדת שמח, יקירתי והמון איחולים לשנה נפלאה, מלאת מילים ומשפטים, כריכות ותמונות. אם אני מכירה אותך ולא קצת. את בטח תקפצי לבקר היום, אז הנה לך המתנות שלנו.

oehhe

New member
לשחריקה שלנו

איחולים לבבים רוב אושר ושמחה לך ולמשפחתך. ואם הבנתי נכון, ישנה גם הפתעה אישית משמחת בקרוב. כה לחי התמנונייה הצפונית

אוהייי יקר לי מאוד

תודה גדולה על המילים שלך. אבל אני ממהרת להזים שמועות שלא יחשבו פה שאני מבשלת משהו בבטן. לא היריון. אבל ספר. ספר עומד לצאת לאור. מבטיחה לעדכן את כולם. נשיקות לכל הסניף התמנוני, לרולן ולכל הבנות והבנים.

עזריהו כוס קקאו, מתוק שכמוך

הנה זחלתי ויצאתי... חחח תודה גדולה שזכרת. כל כך הפתעת אותי. תודה גדולה גדולה גדולה. נשיקות רבות לך ולקרן ולילדים מכל הלב והנשמה.

rolan

New member
מזל טוב גם ממני שחרולה../images/Emo20.gif

שתהיה לך שנה קסומה שההתחלה הטובה הזו תהיה רק ההתחלה של עוד דברים טובים שבא יבואו והכי חשוב בריאות, בריאות, בריאות מצטרפת גם לשאר האיחולים של חבריי מזל טוב אוהבת רולן מהסניף התמנוני

למעלה