יום הולדת שמח לנכד של גילה(ninga)

נירהמ1

New member
../images/Emo49.gifיום הולדת שמח לנכד של גילה(ninga)../images/Emo65.gif

מצטערת שלא כתבתי על כך כלום אתמול. הייתי בעבודה ושם אני לא יכולה לעשות כלום בפורום.
מאחלת לו הרבה שנים טובות של בריאות, אושר והצלחה.
ולהורים, סבים-סבתות (ובמיוחד לסבתא גילה) - שתראו ממנו הרבה נחת.

pirge

New member
../images/Emo24.gif יום הולדת שמח והצלחה../images/Emo65.gif מאחלת

אושר והגשמת חלומות
ולכל המשפחה נחת ואושר

ninga 3

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo51.gif../images/Emo210.gif../images/Emo51.gifלכולכן, אתן מקסימות../images/Emo23.gif

סוף שבוע נעים, לי יש מחר אורחים...ולכן אהיה קצת עסוקה בהכנת הארוחה החגיגית לכבוד המומולדת של יקירוש...

רננות

New member
שוב ../images/Emo39.gif../images/Emo49.gif../images/Emo141.gifליקיר ולסבתא גילה

שפע של שמחות

chli

New member
ליקיר היקר המון מזל טוב../images/Emo168.gif../images/Emo168.gif../images/Emo65.gif|ב

מאחלת מלאן אושר שימחה בריאות והצלחה בלימודים... והכי חשוב נחת למישפחה ולהורים... וסבתה ניניגה הנהדרת

ninga 3

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo51.gif../images/Emo23.gif../images/Emo51.gif../images/Emo23.gif../images/Emo51.gif../images/Emo23.gifלכולכן, ../images/Emo41.gif

אתן יותר ממשפחה..איזה כיףףף לי שזכיתי.....

יקירוש מזל טוב ליום הולדתך../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif

מזל טוב ענקי לך
מאחלת לך אושר בריאות ושמחת חיים. מי יתן ויתגשמו כל משאלות ליבך לטובה. ולכם משפחה יקרה סבים סבתות הורים וכו' הרבה הרבה נחת ואושר מיקיר. שלכם באהבה יהודית ובני ביתה.

ולך סבתא גילה היקרה שלי../images/Emo140.gif

מאחלת אושר ובריאות ונחת ממשפחתך היקרה. מי כמוני יודעת כמה משקיעה את במשפחתך היקרה. כל שתבקשי לו יהי . קבלי חיבוק ענקי וגשם של אהבה

ninga 3

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo9.gifיהודית יקירתי בוקר טוב ומתו../images/Emo211.gif

נעלמת לי חברה, מחפשת אותך כבר כמה ימים...חחח תודה רבה על הברכות, הסמקתי...
..נדבר..גם בשם יקירוש.. ותודה שהכרת לי את לינדוש - אשה ואגדה ממש כך. אוהבת כמו תמיד - גילה.

ninga 3

New member
../images/Emo24.gifפירגוש - רוצה לומר לך ../images/Emo51.gifענקית../images/Emo23.gif

ומכל ה-
, אפיתי את הכדורי שוקולד האפויים שלך - מדהים פשוטמומחלץ בחום...מקווה שגם הילדודס יאהבו...חחח שאלה לי אליך או למי שיודע... קניתי לי תבנית סיליקון "שושנה", יודעת שבפעם הראשונה יש צורך לשמן את התבנית. היום אפיתי בה בפעם השנייה, כושית של פירגה ולא שימנתי לאחר התלבטות, והעוגה קצת נשברה למי יש ניסיון עם סיליקון ויודע להנחות אותי לפעם הבאה...
נירוש, את יכולה לקבל כל תמונה שתחפצי, הרי אנחנו לוקחות אחת מהשניה, וגם מאתרים אחרים..לא..
..זה עושה לנו טוב לרגע ולפעמים יותר...תלוי במסר...חחח, אבל האמת שאת הוורד הזה אפשר כמעט כמעט להריח...

pirge

New member
תודה גילה ותהנו מהכדורים. לגבי תבנית

סיליקון,מנסיון,צריך לשמן כל אפיה. לקרר היטב היטב. ממש לחכות בסבלנות ואז העוגה נשלפת יפה. תהנו מהשבת וקבלי

ninga 3

New member
../images/Emo140.gifתודה רבה לפירגוש ולדודו החמוד../images/Emo23.gif

על הכל ובמיוחד על היחס של כולכם כאן...מאוד מאוד מרגש אותי...

למעלה