יום הולדת שמח ל....לירון-

../images/Emo49.gifיום הולדת שמח ל....לירון-../images/Emo23.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo65.gif

ללירון היקר, המון מזל טוב ליום הולדתך ה-25! אני רוצה לאחל לך שתמשיך להיות פשוט אתה, אדם טוב, נעים, מוכשר וצנוע. אני מאחל לך את כל האושר שבעולם (וגם קצת עושר, למה לא?:p), שתמצא זוגיות ואהבה, שתצליח בכל מה שתעשה, שתדע הופעות מפוצצות בקהל, שהאלבום
יצליח ושתבסס את מקומך בעולם המוזיקה הישראלית, וכמובן, בריאות טובה, אומרים שזה הכי חשוב:p

../images/Emo65.gifמזל טוב ללירון !../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo25.gif

ללירון המקסים! המון מזל טוב ליום ההולדת ה- 25. אני מאחלת לך שנה מלאה בצלילים ובמוסיקה. שתמשיך לכתוב ולהלחין שירים כל כך יפים. אני מקווה שנראה אותך בהמון הופעות ולא רק בתל אביב...
שתמשיך להנות מכל מה שאתה עושה והעיקר שתהיה מאושר.. אתה אדם כל כך מקסים ומגיע לך כל הטוב שבעולם. להתראות ביום ראשון ב"פיטר פן" בבאר שבע...

the only DaRdAr

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב לירון../images/Emo151.gif

שפע ברכות ואיחולים
, המון הצלחה עם האלבום וההופעות
, תמשיכי להיות בן אדם מקסים וצנוע, וכמובן כישרוני
ושתהיה מאושר זה הכי חשוב

נ ט ע ש ה

New member
../images/Emo212.gif../images/Emo213.gifלירון../images/Emo23.gif

לירון יקר, המון מזל טוב! מאחלת לך שתהייה מאושר, שתגשים את עצמך מבחינה אישית ומקצועית ושאף פעם לא תפסיק לחייך
בהצלחה בכל, ויומולדת שמח.
נטע נ.ב. בהזדמנות חגיגית זו, אמסור גם ד"ש לכל חברי הפורום... אני יודעת שנעלמתי לאחרונה, אבל באופן כללי לא חייתי יותר מדי, הודות לדבר המופלא הנקרא פסיכומטרי... אל תנסו את זה בבית!

talia7

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo214.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

אני מאחלת לך שנה מדהימה, שסוף סוף יצא האלבום שכולנו כ"כ מחכים לו, ושיהיו המון הופעות מוצלחות! אוהבת, טליה

למעלה