יעלי 2 לפתיחת הפורום
M maxima New member 30/6/03 #2 יעלי מזל טוב לפתיחת הפורום../images/Emo140.gif עלי והצליחי......... ככה בשקט לא מספרים??????????
ט טלמון סילבר New member 1/7/03 #3 ../images/Emo101.gif+../images/Emo39.gif מצטרף לברכות לרגל פתיחת הפורום החדש בהנהלת יעל הצוציקית (בהתאם לכרטיס האישי), ומאחל הנאה רבה לכל המשתתפים וכפי שציינתי בכותרת, יש לי גם בקשה לסיוע: מי יכול, בבקשה, להביא קישור לטבלת (לוח הזמנים) ההעלאה ההדרגתית המתוכננת של גיל הפנסיה (לנשים ולגברים)?
../images/Emo101.gif+../images/Emo39.gif מצטרף לברכות לרגל פתיחת הפורום החדש בהנהלת יעל הצוציקית (בהתאם לכרטיס האישי), ומאחל הנאה רבה לכל המשתתפים וכפי שציינתי בכותרת, יש לי גם בקשה לסיוע: מי יכול, בבקשה, להביא קישור לטבלת (לוח הזמנים) ההעלאה ההדרגתית המתוכננת של גיל הפנסיה (לנשים ולגברים)?
ט טלמון סילבר New member 1/7/03 #5 ../images/Emo35.gif מה רע בשאלה ששאלתי ../images/Emo35.gif מדוע היא נמחקה פגעתי בזכויות יוצרים העלבתי מישהו
../images/Emo35.gif מה רע בשאלה ששאלתי ../images/Emo35.gif מדוע היא נמחקה פגעתי בזכויות יוצרים העלבתי מישהו
ט טומי* New member 2/7/03 #6 יעלי בשעה טובה ...../images/Emo50.gif ואם את צריכה עזרה...את יודעת אופו למצוא אותי
E emmy5 New member 2/7/03 #7 איזה אורח.. יעלייייייייי איפה את? התחילו להגיע אורחים ואת לא נמצאת... טומי ,אולי תעזור לנו לחפס אותה
E emmy5 New member 2/7/03 #8 בוקר טוב ולא משעמם../images/Emo6.gif קצת תמונות.... מקווא שיעל תהייה איתנו בקרוב