יש לי ביום שבת ב"ה יומולדת
ש שלמה.ל New member 27/6/02 #2 הרבה מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo141.gif
N nadd New member 28/6/02 #4 מזל טוב אורית לאורית, היום יום הולדת, היום יום הולדת לאורית חג לשמח וזר לפורח, היום יום הולדת לאורית. הרבה בריאות ואושר וכל אשר ליבך תחפוץ - יתגשם. בברכה נדב.
מזל טוב אורית לאורית, היום יום הולדת, היום יום הולדת לאורית חג לשמח וזר לפורח, היום יום הולדת לאורית. הרבה בריאות ואושר וכל אשר ליבך תחפוץ - יתגשם. בברכה נדב.
M maruan New member 28/6/02 #5 לכבוד אורית בת28 שמטורפת על אילוש גבר חייה אני מאחל לך חזק מכול הלב מאחל לך שתגשימי את כול חלומותייך וכול אשר תחפצי יהפוך במהרה למציאות תשמרי על עצמך עד 120 כמו עשרים וד"ש חם לגבר חייך אילוש בכבוד רב ובאהבה ובהערצה ובאהדה מרואן\צד"ל אוהב ישראל
לכבוד אורית בת28 שמטורפת על אילוש גבר חייה אני מאחל לך חזק מכול הלב מאחל לך שתגשימי את כול חלומותייך וכול אשר תחפצי יהפוך במהרה למציאות תשמרי על עצמך עד 120 כמו עשרים וד"ש חם לגבר חייך אילוש בכבוד רב ובאהבה ובהערצה ובאהדה מרואן\צד"ל אוהב ישראל
M maruan New member 28/6/02 #6 אני רוצה לאחל לכול הגולשים בפורום ה הזה שבת שלום ומבורך שבת שקטה שבת מתוקה. בכבוד רב מרואן\צד"ל ישראל
אני רוצה לאחל לכול הגולשים בפורום ה הזה שבת שלום ומבורך שבת שקטה שבת מתוקה. בכבוד רב מרואן\צד"ל ישראל
א אתי אברהמי New member 28/6/02 #7 אורית בת28 שמטורפת על אילוש ../images/Emo49.gif מזל טוב ליום הולדתך. כל מה שאת מאחלת לעצמך, אני מאחלת לך. המון בריאות עושר ואושר.
אורית בת28 שמטורפת על אילוש ../images/Emo49.gif מזל טוב ליום הולדתך. כל מה שאת מאחלת לעצמך, אני מאחלת לך. המון בריאות עושר ואושר.
A Avy Sloma New member 28/6/02 #8 לך "המטורפת"... שאילוש מאוהבת.. שחווי רגעי אושר רבים.. יום הולדת שמח. הזמיני אותנו, את גולשי הפורום לחתונתך.. אבי סלומה
לך "המטורפת"... שאילוש מאוהבת.. שחווי רגעי אושר רבים.. יום הולדת שמח. הזמיני אותנו, את גולשי הפורום לחתונתך.. אבי סלומה
ר ריטהלה New member 29/6/02 #9 מזל טוב יקירה ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif שפע איחולים אורית יקרה רק אושר וחיוכים מכל הלב
ש שרל המקורי New member 29/6/02 #11 לאורית 28 מזל טוב ליום הולדתך עד 120 חיים טובים ומוצלחים בריאות אושר והצלחה בכל והמון אהבה עם אילוש שלך מכל הלב שרל המקורי
לאורית 28 מזל טוב ליום הולדתך עד 120 חיים טובים ומוצלחים בריאות אושר והצלחה בכל והמון אהבה עם אילוש שלך מכל הלב שרל המקורי