כוכבההה המון מזל טוב

כוכבה 27

New member
אנשים יקרים../images/Emo24.gif

אני בחופש היום מהעבודה
תודה רבה על כל הברכות ריגשתם אותי עד דמעות... אתם מקסימים. אוהבת כוכבה.

../images/Emo49.gif כוכבההה המון מזל טוב

המון המון מזל טוב!!! הרבה בריאות אושר,הצלחה, שכל מה שתרצי יתגשם.... ואל תתבאסי בנוגע לרגל יהיה טוב תמיד איתך.. ותודה על הכל אודליה

כוכבה שליייי

המון מזל טוב!!! עד 120!!!! שיהיה לך יומולדת שמחחחחח
הרבה אושר ועושר, בריאות [זה חשוב] שתמיד תחייכי!!! והלוואי שתמיד תהיי מאושרת [כי זה באמת הכי חשוב] אני אוהבת אותך המון
ומחר אני כבר ישלח לך מסר עם המשך הברכה :p
מזל טוב!!!

moranush86

New member
כוכבה!!

מתוקה המון המון מזל טוב! בריאות אושר אהבה והרבה הרבה כיף. אוהבת

ברכה יותר מושקעת חח ../images/Emo65.gif

האדם בא לעולם פעם אחת ויחידה אך מאז אינו מפסיק להולד כל שנה. כל יום מהתחלה. לאדם יש יום הולדת לא לזכר אותו יום ממש אלא לזכר כל יום מחדש לכן יש לנו בכל דקה הזדמנות לפתוח ולשנות ולפעול בהתמדה והכל כאילו מהתחלה ועלינו לדעת את זה לנצל כדי שיום ההולדת לא יהפוך סתם - יום של הרגל...

ניר86

New member
../images/Emo41.gifכוכבה../images/Emo41.gif

המון מזל טוב !!!!! אני מאחל לך את כל הברכות שאת מאחלת לעצמך שתגשמי את כל חלומותייך ושיהיה לך רק טוב המון מזל טוב ,אושר,בריאות והצלחה בכל אשר תפני מותק ! ועוד הרבה שנים עם מוזיקה של יוסי :) מאחל מכל הלב ...ניר

באיחור קל...אבל

גם אני מצטרף לאחל לך מזל טוב. את בחורה מקסימה ומיוחדת, והלוואי שתהיי מאושרת תמיד!! נשמע קצת קלישאתי אבל מאחל לך שתגשימי כמה מהחלומות שלך, השנה, אם לא את כולם..:) ממני , אריאל. :)

חן 16H

New member
מזל טוב!!!!!!!!!

יום הולדת שמח עד 120 המון הצלחה אושר וכל מה שאפשר לאחל

sarit lang

New member
כוכבה המון המון המון מזל טוב!!!

שתיהיה לך שנה הכי מדהימה בעולם והכי חשוב תזכרי - - - למרות שאת אומרת שהזדקנת בשנה....את עדיין ילדה ומותר לך להנות מהחיים...!!!

1מאיוש

New member
../images/Emo41.gif כוכבההה המוןן מזלל טוב !!!

אני מאחלתת לך המוןן מזלל טובב תצליחי בכל מה שתוכלי!! בריאות, אושר, יושר, אהבה וכל מה שרק אפשר לאחל! את בן אדם מקסים- תישארי כזאת !!
מאיו'ש

lir2004

New member
שמעתי ש...

בזק פתחו "כוכבית מזל טוב" על שם כוכבה... חחחחחחחחחח... סתם, נשמה, שיהיה יום הולדת מאושר, מזל טוב, ובכלל... שנה קסומה ומיוחדת, ושתדעי שכולנו חולים עליך ברמות מטורפות!

כוכבה!!!!../images/Emo49.gif

מזל טוב!!! עד 120!!! שתיהיה השנה הזאת מלאה מאושר עם תוספת של עושר,בריאות ואהבה. תדעי שאחנחנו תמיד איתך!! נ.ב:מה קרה לרגל
עדי

למעלה